Aldonka napisał(a):Ja Was wszystkich zamorduję za ten Hvar, najnormalniej w świecie, jawnie namawiacie mnie do zdrady
Joan65 napisał(a):mkm napisał(a):Marsallah napisał(a):Ładny ten Stari Grad, mówię to nie po raz pierwszy...to kolejny powód, żeby kiedyś odwiedzić Hvar.
... trzeba tylko jeszcze wycelować w optymalny hvarski punkt
O tak...wielkie dzięki mkm za ten wycelowany w 10-tkę punkt (ty już wiesz jaki)
Zatoczka rewelacyjna jak i cała wyspa.
Pozdrawiam w imieniu swoim i całej naszej 18-to osobowej Cro.pl -kowej rodzinki na Hvarze
[list=]Goniaa napisał(a):...
I teraz tradycyjnie, kierowca do spania, a my na plażę.
W Basinie jest plaża z kamyczkami, czyli nadaje się dla dzieciaczków. Ale dla tych co lubią skały również coś się znajdzie.
Basina
W oddali widać wyspę Brać i pożar na niej. Obserwowaliśmy z tarasu akcję gaszenie pożaru z użyciem samolotów. Podobno płonęło 150 ha lasu (zasłyszane od mieszkańców)
I jeszcze takie:
Joan65 napisał(a):mkm napisał(a):Joan65 napisał(a):mkm napisał(a):Dzięki ... byłem pewien w 100 % celnego strzału . Pozdrav dla całej rodzinki
Na dobranoc ...
mkm Dziękuję za śliczną pieśniczkę
Nasz Power-Play na wakacjach to
Pozdrawiam
Adam.B napisał(a):Joan65 napisał(a):mkm napisał(a):Joan65 napisał(a):mkm napisał(a):Dzięki ... byłem pewien w 100 % celnego strzału . Pozdrav dla całej rodzinki
Na dobranoc ...
mkm Dziękuję za śliczną pieśniczkę
Nasz Power-Play na wakacjach to
Pozdrawiam
jak "na teraci" to tylko Miso Kovac
Joan65 napisał(a):mkm napisał(a):Adam.B napisał(a):Joan65 napisał(a):mkm napisał(a):Joan65 napisał(a):mkm napisał(a):
Joan ze swą ekipą, była w pięknej uvali Mali Rapak dzięki czeskiej Valsie... także obie pioseneczki zaśpiewała Czeszka
/quote]
No nie do konca dzieki Valsie...ominelismy Valse sprytnie.
A jak tam sie sprawdzila Twoja nowa miejscowka mkm...na Dugim Otoku?
AniaJ. napisał(a):Pięknie Mój ukochany Hvar! Byliśmy już dwikrotnie, a może ..dopiero dwukrotnie I choć wiele miejsc znamy, to wciąż byłoby co odkrywać...Ale w tym roku Peljesac, na pewno zajrzę tu po powrocie!
Powrót do Nasze relacje z podróży