Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Moja pierwsza przygoda z Chorwacją .Tucepi w roli głownej..

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anusiek
Croentuzjasta
Re: Moja pierwsza przygoda z Chorwacją .Tucepi w roli głowne

Nieprzeczytany postnapisał(a) anusiek » 05.04.2013 21:59

Pozdrawiam wszystkich z gorącej chorwackiej przygody ...cdn..
anusiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) anusiek » 05.04.2013 22:06

fire napisał(a):
anusiek napisał(a):Pociły , pociły ale przynajmniej nie odciskały jak na welurku. Klima jest dajemy radę..

Anusiek, relacja rewelacja. :D
Przyznam sie, ze ja tu po kolei czytam wszystkie....ale co ja to chcialam aha , ja tez mam auto w skorze i moj maz kupil owcze kremowe skory-prawdziwe , ludzie sie pukali w czolo , latem na owczych skorach siedziec? nic bardziej mylnego, nic sie nie poci i nie klei, latem chlodza, zima grzeja... i skorka sie nie niszczy tak szybyko na siedzeniach, a zwlasza kierowcy no i zajefanie wyglada- orginalnie i naprawde ladnie sie komponuje( mam ala kolor cafelate tapiecerki skorzanej w aucie, choc na poczatku bylam bardzo sceptycznie nastawiona i szkoda mi bylo tych owiec :roll: :lol: :wink:

Pomysł dość oryginalny , przyznaję bo owcza skóra wydziela charakterystyczny zapach..a jak się nagrzeje to już w ogóle. No ale może faktycznie sprawdza się w upałach..
A pozatym jak jest gorąco to i od samego powietrza człowiek się poci , więc czy jest skóra czy welur , czy inne ustojstwo to i tak się do tyłka klei. Pzdr ....ja mogę do Chorwacji nawet na rowerze pojechać byle by tam być .... :D
Ostatnio edytowano 06.04.2013 06:05 przez anusiek, łącznie edytowano 1 raz
mkrystek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkrystek » 05.04.2013 22:46

To i ja się dosiadam do towarzystwa, żeby się trochę ogrzać w te zimne wiosenne wieczory. Moją bazą w tym roku będzie Pisak ale pewnie i o Tucepi zahaczę, więc z niecierpliwością czekam na CDN
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 06.04.2013 06:55

Pięknie pokazany Jurek, ciekawe ujęcia, podoba się :wink:
aicha80
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aicha80 » 06.04.2013 07:13

czytam i ja :-) już za 3 tygodnie będę tam :-)
grajka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grajka » 06.04.2013 07:21

aicha80 napisał(a):już za 3 tygodnie będę tam :-)

Ale fajnie! To będziemy czekać na świeże wiadomości i wrażenia z rozpoczynającego się powoli sezonu :)
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 06.04.2013 07:41

Niektóre zdjęcia jak z naszego albumu.
Fajnie powspominać.

anusiek napisał(a):oraz na maksa wyluzowane kozy , które wchodziły pod koła
DSC_0185.JPG

Widzielismy jeszcze konie pasące się na małych polankach wśród gór i był to niezwykły widok , takie dzikie i wolne..., niestety zdjęć brak

Dla uzupełnienia ,jeśli można, konik wyluzowany
Obrazek

...i wyluzowane krówki :D

Obrazek

:D :papa:
fire
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) fire » 06.04.2013 08:09

anusiek napisał(a):
fire napisał(a):
anusiek napisał(a):Pociły , pociły ale przynajmniej nie odciskały jak na welurku. Klima jest dajemy radę..

Przyznam sie, ze ja tu po kolei czytam wszystkie....ale co ja to chcialam aha , ja tez mam auto w skorze i moj maz kupil owcze kremowe skory-prawdziwe , ludzie sie pukali w czolo , latem na owczych skorach siedziec? :wink:

Pomysł dość oryginalny , przyznaję bo owcza skóra wydziela charakterystyczny zapach..a jak się nagrzeje to już w ogóle. No ale może faktycznie sprawdza się w upałach..
A pozatym jak jest gorąco to i od samego powietrza człowiek się poci , więc czy jest skóra czy welur , czy inne ustojstwo to i tak się do tyłka klei. Pzdr ....ja mogę do Chorwacji nawet na rowerze pojechać byle by tam być .... :D

Uwierz mi na slowo ta skora jest tak wyprawiona, ze nic , a nic nie ma zapachu- smierdzacego, lekko nowoscia ja bylo czuc jak ja ze sklepu przytachal maz http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/83235110/ , tak samo jakbys polozyla nowka funkiel nie smigane kocyki wyciagniete prosto z foli czy poduszki w aucie, oraz plus taki ,ze ta skore mozna prac. :papa:
Juz nie przeszkadzam pisz dalej , ja tu juz siedze od rana i czytam za koleja relacje uzytkownikow :lol:
aicha80
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aicha80 » 06.04.2013 08:33

grajka napisał(a):
aicha80 napisał(a):już za 3 tygodnie będę tam :-)

Ale fajnie! To będziemy czekać na świeże wiadomości i wrażenia z rozpoczynającego się powoli sezonu :)

na początku maja obiecuję swoja relację :) :hut:
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 06.04.2013 11:57

aicha80 napisał(a):na początku maja obiecuję swoja relację :) :hut:

Trzymamy za słowo :)
anusiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) anusiek » 06.04.2013 16:53

krispinus napisał(a):
aicha80 napisał(a):na początku maja obiecuję swoja relację :) :hut:

Trzymamy za słowo :)

Zapowiada się kolejna relacja, wspaniale.. będę też podgladać
anusiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) anusiek » 06.04.2013 16:56

aicha80 napisał(a):czytam i ja :-) już za 3 tygodnie będę tam :-)

Już za trzy tygodnie , jak masz fajnie..zazdroszczę . My jeszcze 3 miesiące .Ale czekanie też jest fajne zwłaszcza gdy można poczytać o różnych eskapadach forumowiczów..
anusiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) anusiek » 06.04.2013 16:59

Przyznam sie, ze ja tu po kolei czytam wszystkie....ale co ja to chcialam aha , ja tez mam auto w skorze i moj maz kupil owcze kremowe skory-prawdziwe , ludzie sie pukali w czolo , latem na owczych skorach siedziec? :wink:[/quote]

A pozatym jak jest gorąco to i od samego powietrza człowiek się poci , więc czy jest skóra czy welur , czy inne ustojstwo to i tak się do tyłka klei. Pzdr ....ja mogę do Chorwacji nawet na rowerze pojechać byle by tam być .... :D[/quote]
Uwierz mi na slowo ta skora jest tak wyprawiona, ze nic , a nic nie ma zapachu- smierdzacego, lekko nowoscia ja bylo czuc jak ja ze sklepu przytachal maz http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/83235110/ , tak samo jakbys polozyla nowka funkiel nie smigane kocyki wyciagniete prosto z foli czy poduszki w aucie, oraz plus taki ,ze ta skore mozna prac. :papa:
Juz nie przeszkadzam pisz dalej , ja tu juz siedze od rana i czytam za koleja relacje uzytkownikow :lol:[/quote]

Wierzę Ci na słowo , nie chciałam Cię krytykować :lol:
Wygoda i zadowolenie przedewszystkim..
Miłej lektury na forum , pozdrawiam ...
PinkSlip
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) PinkSlip » 06.04.2013 20:44

Usadzam swój zadek w Twoim wątku i z niecierpliwością czekam na dalsze zdjęcia :) I odliczam ponad 5 miesięcy do chwili gdy całe to piękno znów zobaczę na żywo :D
GREG_G
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) GREG_G » 07.04.2013 10:23

Uwierz mi na slowo ta skora jest tak wyprawiona, ze nic , a nic nie ma zapachu- smierdzacego, lekko nowoscia ja bylo czuc jak ja ze sklepu przytachal maz http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/83235110/ , tak samo jakbys polozyla nowka funkiel nie smigane kocyki wyciagniete prosto z foli czy poduszki w aucie, oraz plus taki ,ze ta skore mozna prac.

Masz fajne futerko ale przestrzegam przed nim wszystkich alergików
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Moja pierwsza przygoda z Chorwacją .Tucepi w roli głownej.. - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone