napisał(a) Kasia.K » 14.09.2010 17:30
Ania W napisał(a):Kasiu zdjęcia jak zawsze....bardzo ładne i przywołały moje miłe podróżnicze wspomnienia z 2008 roku. Widziałam Korczulę i Ston... A muzyka Adama....miód.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
A ja czekam na twoje obiecane opowieści, obrazek z avatarka prześliczny
piotrf napisał(a):Zaintrygował mnie ten kaktus z ostatniego zdjęcia - zapięty do muru i rozmiarów imponujących
. . . bugenwille też piękne
I to jest fajne na urlopie, niby taki zwykły kaktus a wzbudzi zainteresowanie
mojekp napisał(a):Fajna relacja i miło powspominać, a w Orebicu to musieliśmy sie minąć lodziarnia "Oaza" i najlepsze lody " narańcza" no i Korczula, Viganij to jest to !
Tak się zastanawiałam czasmi czy akurat któregoś z cromaniaków właśnie nie mijam
Aldonka napisał(a):Powroty są zawsze takie smutne
Nie rozumiem, dlaczego wszystko co dobre tak szybko się kończy.
Oj tak, żeby tak można było zabrać trochę słońca w słoiczku
zaraz byłoby weselej.
ozyrys760 napisał(a):SUPER RELACJA Z PODRÓŻY
Dziękuję
Lord79 napisał(a):A ja mam wrażenie że ten taras i podwórko wygladają znajomo. Pamietasz dokładny adres lub nazwisko właściciela? Chyba tam byłem rok temu (ale mogę się mylić): parking i wejscie do apartamentów na pietrze z tyłu domu? A na parterze po prawej stronie (patrząc od ulicy) salon własciciela z wielkimi szklanymi drzwiami jak na wystawie sklepowej?
Wszystko się zgadza, w dodatku te drzwi prawie zawsze otwarte.
bzyku2010 napisał(a):Dałoby radę skrócić tak jak chcieliście. Nawet za Metkowicami są drogowskazy na Neum. Żałuj fajna trasa, widokowa i nerwowa
No to moi mieliby frajdę, ja trochę mniejszą
Dziękuję za wszystkie miłe słowa i "odwiedziny"