Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

"Moja Chorwacja 2006" - KOMENTARZE

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
stick
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stick » 21.11.2006 20:55

fokstrot napisał(a):bywam na roznych forach, o wszelakiej tematyce ale to co sie tutaj dzieje to doprawdy przechodzi ludzkie pojecie. nie ma watku bez klotni, podejrzen, wzajemnych oskarzen. zenua i nic wiecej.
arekwroc sie "wyspowiadal", wyjasnil co mial wyjasnic ale temat nadal jest drazony przez pewne osoby. zawisc czy co?

IV RP nastała... niestety...

A tak na marginesie: gdyby tak zdyskwalifikować sprawców całego zamieszania, wszystkich którzy ferują wyroki bez dowodów, wszystkich stawiających zarzuty, wszystkich głosujących ze względu na osobiste sympatie a nie walory fotografii, wreszcie - wszystkich którzy w ogóle głosowali - to bym był w ścisłej czołówce. Dziękuję zatem mojej żonie (bo to ona być może jest autorem choć jednej z fotografii na którą nikt nie zagłosował - można się wszak pomylić wybierając 2 z 600), dziękuję mojej mamie, tacie...
Najważniejsze że zdjęcia są fajne nie???
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.11.2006 21:10

Myślę ,ze już nic nie wyjaśnimy.Użytkownik djarq o 20.23 zmienił tam co nieco.Znikło imię ,gadu gadu i takie tam. :wink:
Odpowiedzi należałoby chyba szukać w Edynburgu. :wink:
Reasumując Morski mam przeprosić za;
1.ania to djarq ,ale uzyczyła to djarq arekwrc
2.arekwroc to teraz djarq
3.zdjęcia robią jednym aparatem
4.raz robi Ania zdjęcia raz Arek ,zmieniają się co minutę tak by statek odpłynął
5.czyli daje aparat Ani ,która już nie jest djarqem i Ania robi zdjęcia
6.a raz foci Arek który jest juz djarqem
7.czasem na forum gaworzą z sobą jakby się nie znali,się komplementując
8.potem arek użycza swojego nika djarq będąc arekwrc Ani
i ona wysyła zdjęcie jako djarq
9.arek wysyła swoje zdjęcia jako arekwroc
10.dają sobie nawzajem po pięć punktów
11.składają deklarację ,że te zdjęcia robiła Ania ,a te Arek
chyba też będę to miał w dupie za chwilę :wink:
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 21.11.2006 21:18

AndrzejJ. napisał(a):Myślę ,ze już nic nie wyjaśnimy.Użytkownik djarq o 20.23 zmienił tam co nieco.Znikło imię ,gadu gadu i takie tam. :wink:
Reasumując Morski mam przeprosić za;
1.ania to djarq ,ale uzyczyła to djarq arekwrc
2.arekwroc to teraz djarq
3.zdjęcia robią jednym aparatem
4.raz robi Ania zdjęcia raz Arek ,zmieniają się co minutę tak by statek odpłynął
5.czyli daje aparat Ani ,która już nie jest djarqem i Ania robi zdjęcia
6.a raz foci Arek który jest juz djarqem
7.czasem na forum gaworzą z sobą jakby się nie znali,się komplementując
8.potem arek użycza swojego nika djarq będąc arekwrc Ani
i ona wysyła zdjęcie jako djarq
9.arek wysyła swoje zdjęcia jako arekwroc
10.dają sobie nawzajem po pięć punktów
11.składają deklarację ,że te zdjęcia robiła Ania ,a te Arek
chyba też będę to miał w dupie za chwilę :wink:

przeginasz :twisted:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.11.2006 21:18

[quote="AndrzejJ."]Myślę ,ze już nic nie wyjaśnimy.Użytkownik djarq zmienił profil na cyberfoto o 20.23 i zmienił też tam conieco.Znikło imię ,gadu gadu i takie tam. :wink:

czemu Japona tak sądzisz,ze przeginam? :wink:
djarq
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) djarq » 21.11.2006 21:42

AndrzejuJ. a jak myślisz dlaczego został usunięty np.nr gg.Oczywiście już Ci wyjaśniam-żeby właśnie takie osoby jak Ty nie czytały jego prywatnych opisów na gg.A już w szczególności nie cytowały ich na forum.Cisną mi się na język....ale ja przepraszam za glosowanie!!!
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.11.2006 22:08

djarq napisał(a):AndrzejuJ. a jak myślisz dlaczego został usunięty np.nr gg.Oczywiście już Ci wyjaśniam-żeby właśnie takie osoby jak Ty nie czytały jego prywatnych opisów na gg.A już w szczególności nie cytowały ich na forum.Cisną mi się na język....ale ja przepraszam za glosowanie!!!

W internecie jest wszystko.Każde naciśnięcie klawisza komputera zostawia ślad.Nic do Was nie mam djarq czy arekwroc,czy odwrotnie :wink: także pozdrawiam i pozdrów Arka.
Kiedyś Japona napisała ,że to forum zmienia się w forum fotograficzne.I ma rację .Weszli tu zawodowcy z cyberfoto i wypalają to forum. :wink:
Pewnie Chorwację oglądają tylko przez szkiełko obiektywu,a każdą osobę traktują jako postać do portretu. :wink:
Każdy przywozi po 5000 zdjęć i tylko fotograficzne wspomnienia. :wink:
Niedługo na forum cro.pl zostaną tylko zdjęcia,życzenia,pozdrowienia,imieniny,urodziny i kumpelskie rozmowy o dupie Maryni. :D
pozdraV
P>S.
Jacunio,konkurs był przeprowadzony uczciwie i solidnie.
Ale Ty jesteś ten dobry ,a ja ten zły. :wink: :D
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 21.11.2006 22:14

AndrzejJ. napisał(a):djarq nie powien miec zdjęcia 081,które tez jest na cyberfoto.Perła Adriatyku..Miejsce 23.

To jest zdjęcie nr 081 z konkursu "Moja Chorwacja":

Obrazek

a to jest (według Ciebie to samo) zdjęcie z cyberfoto:

Obrazek

Jeśli - pomijając kolory i kadrowanie - te zdjęcia są identyczne to Ty jesteś wielbłądem jednogarbnym i udowodnij mi, że nie jesteś. Wystarczy popatrzeć na łódki wchodzące do starego portu.

Ale ja to wszystko niepotrzebnie piszę, bo argumenty i logika na tym forum nic nie znaczą. Tu tylko ważne jest, żeby komuś przywalić. A jak ktoś spróbuje walczyć z przywalającymi to albo dostaje po uszach, albo nadziewa się na zmowę milczenia.

Skończyłem i więcej na mnie nie liczcie.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.11.2006 22:24

MorskiPas napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):djarq nie powien miec zdjęcia 081,które tez jest na cyberfoto.Perła Adriatyku..Miejsce 23.

To jest zdjęcie nr 081 z konkursu "Moja Chorwacja":

Obrazek

a to jest (według Ciebie to samo) zdjęcie z cyberfoto:

Obrazek

Jeśli - pomijając kolory i kadrowanie - te zdjęcia są identyczne to Ty jesteś wielbłądem jednogarbnym i udowodnij mi, że nie jesteś. Wystarczy popatrzeć na łódki wchodzące do starego portu.

Ale ja to wszystko niepotrzebnie piszę, bo argumenty i logika na tym forum nic nie znaczą. Tu tylko ważne jest, żeby komuś przywalić. A jak ktoś spróbuje walczyć z przywalającymi to albo dostaje po uszach, albo nadziewa się na zmowę milczenia.

Skończyłem i więcej na mnie nie liczcie.

Nie przejmuj się Morski.Ostatni statek odpłynął 20.23. :wink:
Morski a Ty widziałeś kiedyś ,żeby nałogowy zawodowy foto pstrykacz dał kiedyś swój osobisty aparat fotograficzny do rąk innej osobie i to kobiecie? :D
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 21.11.2006 22:38

czy ktos moze zamknac ten watek? nie dosc, ze "zrobil sie" calkowity offtop to jeszcze jest on na poziomie depresyjnym.
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 21.11.2006 23:31

Ciekawa jestem kiedy ucieknie i da wszystkim spokój...
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 21.11.2006 23:36

fokstrot napisał(a):bywam na roznych forach, o wszelakiej tematyce ale to co sie tutaj dzieje to doprawdy przechodzi ludzkie pojecie. nie ma watku bez klotni, podejrzen, wzajemnych oskarzen. zenua i nic wiecej.
arekwroc sie "wyspowiadal", wyjasnil co mial wyjasnic ale temat nadal jest drazony przez pewne osoby. zawisc czy co?

A nie wiesz przez kogo tak się dzieje?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 22.11.2006 08:34

Jacunio napisał(a):Z ogromną przykrością czytałem dzisiaj ten wątek. Dzisiaj, czyli w Dniu Życzliwości dla Innych.
Po tej lekturze najchętniej pierdalnąłbym cały ten konkurs i tyle. Ale zobowiązałem się do przeprowadzenia go, więc nie pierdalnę. Bo moje słowo jest czymś bardzo ważnym - i dla mnie i dla innych. Również słowo dane przez innych jest ważne dla mnie. I takie słowo dał Arek. Dla mnie był to koniec dyskusji. Dyskusji owszem na miejscu, bo pojawiły się wątpliwości i należało je wyjaśnić.
Niestety, pojawiły się kolejne komentarze - dla mnie żenujące. Żadne "dowody" w postaci gdzieś tam podanych nicków nie świadczą o autorstwie zdjęcia - o tym KTO zrobił dane zdjęcie. Tu musi wystarczyć deklaracja właściciela fotografii. I taką deklarację otrzymaliśmy.
Arek i Ania przysłali mi maile o swojej rezygnacji z konkursu. Początkowo nosiłem się z zamiarem spełnienia ich prośby i usunięcia tych zdjęć, ale... właściwie dlaczego?!
Moim zdaniem (i nie tylko moim) sprawa została wyjaśniona. I ja jako organizator tego konkursu postanawiam, że fotki Arka i Ani pozostaną na stronie konkursowej a ich głosy zostają również zaliczone.
Reasumując - wyniki są nadal ważne.
Jeśli ktoś się z tym nie zgadza, to mam to w dupie, nie mam sobie nic do zarzucenia, uważam, że konkurs był przeprowadzony uczciwie i nie ma potrzeby robienia czegokolwiek.

PozdraV
J.

Amen :D
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 22.11.2006 09:59

AndrzejJ. napisał(a):Myślę ,ze już nic nie wyjaśnimy.Użytkownik djarq o 20.23 zmienił tam co nieco.Znikło imię ,gadu gadu i takie tam. :wink:

No u Ciebie też zaszły zmiany... R/B (albo B/R już nie pamiętam) zminieł się na Śląsk... Wyczuwam tu spisek wrogich sił reakcyjnych działających w strukturach aktywu robotniczego Górnego Śląska i Zagłębia... :lol:
A już tak na marginesie... Don Brown mógłby od Ciebie czerpać inspiracje do kolejnej książki nt. kolejnej teorii spiskowej dziejów... Tylko kto by chciał to czytać?... :papa:
darson
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darson » 22.11.2006 11:04

Witajcie,
,dopiero dziś przejrzałem forum:) ,jestem mile zaskoczony 2 i 22 miejsce!
nigdy w życiu nic ne wygrałem ,więc tym bardziej się ciesze :)))
Wielkie dzieki za oddanie na mnie głosów . :)
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 22.11.2006 13:08

Gratuluję drugiego miejsca Darson.
Ja też jeszcze nic w zyciu nie wygrałam z loterii fantowej ale dałam troszkę "ciała" bo nawet nie próbowałam-jednym słowem skreślam się na stracie a tak nie powinno być. Za rok też spróbuję, może się uda...
Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

"Moja Chorwacja 2006" - KOMENTARZE - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone