Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

"Moja Chorwacja 2006" - KOMENTARZE

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.11.2006 19:44

MorskiPas napisał(a):Sam napisałem, że koniec dyskusji a teraz sam kontynuuję. Wszystko dlatego, że powoli piszę i zdążyłeś mnie wyprzedzić tym postem:

To napisz proszę mnie durnemu gdzie w tych linkach są Twoje "kwity na Arka". Tylko nie pisz, że chodzi o sam nick "Dj_arq", bo zaraz znajdę sobie jakieś fajne forum i zarejestruję się tam jako AndrzejJ.

Niezainteresowanych przepraszam za odbieganie od tematu wątku, ale wq#$&^ mnie wieszanie "zbrodniarzy" bez sądu.

Morski też nie udawaj głupszego niż jesteś. :wink:
Zdjęcie konkursowe z konkursu cro.pl jest na cyberfoto jest przy djarqu mężczyżnie,który jako mężczyna prosi o komentarz do zdjęcia i jako mężczyna odpisuje.Nie widzę tam by djarq pisała jako ona.
:wink:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 21.11.2006 19:49

AndrzejJ. napisał(a):Zdjęcie konkursowe z konkursu cro.pl jest na cyberfoto jest przy djarqu mężczyżnie,który jako mężczyna prosi o komentarz do zdjęcia i jako mężczyna odpisuje.Nie widzę tam by djarq pisała jako ona.

Które zdjęcie? Dokładnie. Bo ja chyba ślepy jestem.

Mam nadzieję, że Jacunio wybaczy mi rozwalanie tego wątku ale ...
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.11.2006 19:55

MorskiPas napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Zdjęcie konkursowe z konkursu cro.pl jest na cyberfoto jest przy djarqu mężczyżnie,który jako mężczyna prosi o komentarz do zdjęcia i jako mężczyna odpisuje.Nie widzę tam by djarq pisała jako ona.

Które zdjęcie? Dokładnie. Bo ja chyba ślepy jestem.

Mam nadzieję, że Jacunio wybaczy mi rozwalanie tego wątku ale ...

a to z trzema leżakami na powiewie adriatyku z cyberfoto
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 21.11.2006 19:56

djarq napisał(a):Cóż chciałam przemilczeć wszystkie uszczypliwe komentarze dotyczące mojej osoby i Arka.Racja w tej chwili uważam,że WIELKIM BŁĘDEM było wystawienie moich zdjęć w konkursie.Wiele życzliwych nam osób wspomniało dziasiaj,że sprawę wyjaśniliśmy z Jacuniem.W tej chwili widzę,że problemem są nasze nicki.Faktem jest,że pierwszy nick to djarq,który następnie przejął na cyberfoto Arek.Nie wiem czy to że Arek na tym forum chciał mieć własny profil jest czymś złym?Znaleźliście sobie powód do oczerniania osoby,która z tego co widziałam służyła dobrą radą wielu z Was.Przykro mi....że tak się stało,natomiast jeszcze bardziej przykry jest tekst" Wrocław przeprasza za Arka".Wybaczcie ale to już jest szczyt!!

Dla mnie wypowiedź Anki zamyka raz na zawsze dyskusję na ten temat. Obydwoje z Arkiem już wcześniej dali słowo, że to są ich zdjęcia (kazdego z osobna). To, że na innym forum Arek używa nicku Anki nie oznacza, że przypisuje sobie jej zdjęcia. Skończmy z paleniem czarownic na stosie na tym forum i zajmijmy się czymś pożytecznym :)
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 21.11.2006 19:57

Z ogromną przykrością czytałem dzisiaj ten wątek. Dzisiaj, czyli w Dniu Życzliwości dla Innych.
Po tej lekturze najchętniej pierdalnąłbym cały ten konkurs i tyle. Ale zobowiązałem się do przeprowadzenia go, więc nie pierdalnę. Bo moje słowo jest czymś bardzo ważnym - i dla mnie i dla innych. Również słowo dane przez innych jest ważne dla mnie. I takie słowo dał Arek. Dla mnie był to koniec dyskusji. Dyskusji owszem na miejscu, bo pojawiły się wątpliwości i należało je wyjaśnić.
Niestety, pojawiły się kolejne komentarze - dla mnie żenujące. Żadne "dowody" w postaci gdzieś tam podanych nicków nie świadczą o autorstwie zdjęcia - o tym KTO zrobił dane zdjęcie. Tu musi wystarczyć deklaracja właściciela fotografii. I taką deklarację otrzymaliśmy.
Arek i Ania przysłali mi maile o swojej rezygnacji z konkursu. Początkowo nosiłem się z zamiarem spełnienia ich prośby i usunięcia tych zdjęć, ale... właściwie dlaczego?!
Moim zdaniem (i nie tylko moim) sprawa została wyjaśniona. I ja jako organizator tego konkursu postanawiam, że fotki Arka i Ani pozostaną na stronie konkursowej a ich głosy zostają również zaliczone.
Reasumując - wyniki są nadal ważne.
Jeśli ktoś się z tym nie zgadza, to mam to w dupie, nie mam sobie nic do zarzucenia, uważam, że konkurs był przeprowadzony uczciwie i nie ma potrzeby robienia czegokolwiek.

PozdraV
J.
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 21.11.2006 20:06

Brawo Jacunio! Postawiłeś kropkę nad "i" :)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.11.2006 20:11

moondek napisał(a):Brawo Jacunio! Postawiłeś kropkę nad "i" :)

Nie bój się. :wink: Deklaracja deklaracją,ale nastąpił błąd w rozumowaniu i niestety dupa blada. :wink:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 21.11.2006 20:12

Moondek. Dla mnie sprawa była zamknięta już wczoraj po wypowiedzi Arka. Ale widzę, że nie dla wszystkich jest to oczywiste, więc skoro zacząłem, to pozwól skończyć.

AndrzejJ. napisał(a):a to z trzema leżakami na powiewie adriatyku z cyberfoto

Zdjęcia z trzema leżakami nie ma w konkursie "Moja Chorwacja" :?: Użytkownik o nicku "djarq" do tego konkursu zgłosił zdjęcia: 080 "Jadran w płomieniach" i 081 "Perła Adriatyku". Tych zdjęć nie widzę na cyberfoto.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.11.2006 20:24

MorskiPas napisał(a):Moondek. Dla mnie sprawa była zamknięta już wczoraj po wypowiedzi Arka. Ale widzę, że nie dla wszystkich jest to oczywiste, więc skoro zacząłem, to pozwól skończyć.

AndrzejJ. napisał(a):a to z trzema leżakami na powiewie adriatyku z cyberfoto

Zdjęcia z trzema leżakami nie ma w konkursie "Moja Chorwacja" :?: Użytkownik o nicku "djarq" do tego konkursu zgłosił zdjęcia: 080 "Jadran w płomieniach" i 081 "Perła Adriatyku". Tych zdjęć nie widzę na cyberfoto.

No przyjmując rozumowanie Ani ,djarq nie powien miec zdjęcia 081,które tez jest na cyberfoto.Perła Adriatyku..Miejsce 23.
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 21.11.2006 20:26

Brawo Jacunio
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 21.11.2006 20:33

AndrzejJ. napisał(a):No przyjmując rozumowanie Ani ,djarq nie powien miec zdjęcia 081,które tez jest na cyberfoto.Perła Adriatyku..Miejsce 23.

Mamy Cię!

Teraz albo ładnie przeprosisz Anię i Arka (a wraz z Tobą zrobią to także ci którzy czują, że niewłaściwie postąpili), albo wkleję tu te dwa zdjęcia i wskażę kilka szczegółów którymi się różnią.

Rzeczywiście widać, że te zdjęcia były robione z tego samego miejsca i niemal w tym samym czasie. Ale to są DWA RÓŻNE ZDJĘCIA.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.11.2006 20:34

MorskiPas napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):No przyjmując rozumowanie Ani ,djarq nie powien miec zdjęcia 081,które tez jest na cyberfoto.Perła Adriatyku..Miejsce 23.

Mamy Cię!

Teraz albo ładnie przeprosisz Anię i Arka (a wraz z Tobą zrobią to także ci którzy czują, że niewłaściwie postąpili), albo wkleję tu te dwa zdjęcia i wskażę kilka szczegółów którymi się różnią.

Rzeczywiście widać, że te zdjęcia były robione z tego samego miejsca i niemal w tym samym czasie. Ale to są DWA RÓŻNE ZDJĘCIA.

no to wklejaj :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.11.2006 20:39

...o k... tu nadal to samo... :(
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.11.2006 20:44

Interseal napisał(a):...o k... tu nadal to samo... :(

nie przeklinaj :wink:
w tej dyskusji mogą brać udział zarejestrowani przed 30.08.2006.
także wypad :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.11.2006 20:48

OK. Zadzieram kiecę i lecę. :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

"Moja Chorwacja 2006" - KOMENTARZE - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone