agnes128 napisał(a):A czy do centrum daleko z dzielnicy Podrace ? Niedługo wyjazd więc zastanawiam się gdzie szukać kwaterki by mieć blisko do plaży ze skałką . Mam mętlik w głowie proszę o pomoc w tej kwestii
Podrace leży trochę z boku, piękne widoki,ale b.stromo do Jadrana. Ja wolę Donja Brela,mam na myśli tenduzy zjazd w prawo w dół (od strony Splitu) Fakt,jest bardziej tłoczno,ale już się zbliża koniec sezonu,więc nie powinno być z tym problemu. Z Podraca do Baskiej może być daleko, a wieczorki tam są kolorowe. Lubimy pokręcić sie w Baskiej,a nocą wrócić do cichej Brelusi. Stawiam na ulicę Kasica,lub sąsiednie-to po mojemu,ale to tylko mój gust. I jeszcze coś-przy szukaniu lokum w Breli-dobrze,jak w aucie zostaje ktoś potrafiący odjechać,w miarę potrzeby-tam naprawde trudno o parking(nie dotyczy gości apartmanów)rafii napisał(a):agnes128 napisał(a):A czy do centrum daleko z dzielnicy Podrace ? Niedługo wyjazd więc zastanawiam się gdzie szukać kwaterki by mieć blisko do plaży ze skałką . Mam mętlik w głowie proszę o pomoc w tej kwestii
Podrace to według mnie najlepsza dzielnica Breli do zamieszkania - do centrum masz kilka minut, do plaży ze skałką jeszcze bliżej
Powrót do Nasze relacje z podróży