Dzięki za ciekawą relację i wspaniałe alpejskie widoki.
Niebieski i biały to moje ulubione kolory
travel napisał(a):
Niebieski i biały to moje ulubione kolory
To przepiękne połączenie!
Katerina napisał(a):Agnieszko, nie ukrywam, że oprócz podziwu - dla zdjęć i wyczynów - poczułam wielką zadrę zazdrości
Ale...jest Wzór, jest motywacja
Dzięki za relację
Sara76 napisał(a):Powiem krótko - pięknie było! I już czekam na kolejną relację, może wielkanocną?
Karpatka1 napisał(a):Aż łezka się w oku zakręciła i wspomnienia wróciły... Znamy i lubimy! Za pierwszym razem - Mayrhofen, za drugim - Kaltenbach. Było wspaniale (jestem nieobiektywna, bo Alpy austriackie kocham miłością szczerą), mimo że Hintertux nas zaskoczył pogodą wybitnie niesprzyjającą (mróz i zadymka). W tym roku zaliczyliśmy szeroko rozumiane okolice Kitzbuchel - mieszkaliśmy po drugiej stronie góry i najlepiej szusowało nam się na Panoramabahn. Szmaragda w Brambergu polecam za to amatorom sanek - 14 km trasa robi wrażenie. Moja kość ogonowa do dziś ją wspomina z czułością! Jeśli jednak miałabym wskazać moje ulubione austriackie trasy, to w dalszym ciągu w ciemno wracam do Wagrain. Może dlatego, że było pierwsze?
piotrf napisał(a):Jak napisała marze_na " Alpejscy wyjadacze z Was " , z czym zgadzam się w zupełności
Dziękuję i pozdrawiam
Piotr
ewalla napisał(a):Piękny wyjazd, ale nurtuje mnie jedno... pijecie alkohol i jedziecie autem? naprawdę?
piotrf napisał(a):maslinka napisał(a):Już pisząc to zdanie w relacji, wiedziałam, że ktoś się odezwie Nie zawiodłam się
Czyżbyś celowo umieściła jakiś błąd w tym zdaniu . . . nie zauważyłem tam żadnego błędu . . . aż mi wstyd
maslinka napisał(a):Wczoraj (chyba) zakończyliśmy sezon narciarski - na Chopoku, co jest tradycją (choć nie co roku się tak zdarzało).
...
Zbliżenie na Wysokie Tatry:
maslinka napisał(a):Wyjazd bardzo udany! Aż się nie chce kończyć sezonu. Może jednak za tydzień...
tomekwgurach napisał(a):Nie widziałaś,że Ci macham z Kasprowego
tomekwgurach napisał(a):U nas jeszcze 2,60 cm śniegu,
Można będzie pojeździć do week. majowego
W razie,to zapraszam
Powrót do Austria - Österreich