agata26061 napisał(a):A ja sobie nadrobiłam Sarajewo, bo utknęłam na promie z Visu Ale już wszystko mam dokończone
pomorzanka zachodnia napisał(a):Więc jeżeli kiedyś zdobędziesz się na uzupełnianie zdjęć, na pewno nie będzie to robota na próżno.
Żużik napisał(a):Witam !
Na tym forum od dzisiaj ale z HR od 2002 w namiętnym związku;zamiast zdj Maslinki z Visu wyświetla mi się str wirtualnej polski ktoś? coś? z góry dzięki
maslinka napisał(a):tomekkulach napisał(a):Nie macie czego żałować
My byliśmy w tym roku przejazdem do Grecji
...
Po naszych doświadczeniach
...
Nie polecam
Serio Dlaczego?
Chcemy kiedyś, gdy się wybierzemy do Grecji, zatrzymać się na nocleg w Belgradzie. To miasto pewnie trudno zaliczyć do najpiękniejszych, ale myślę, że może być fascynujące...
Maincoon napisał(a):Ja też niesmiało dołaczam się do prosby o uzupełnienie zdjec;-)
Planuje Vis w kolejnym (???) roku i chociaż czytałam Twoja Vis-ową relację jeszcze kiedy zdjęcia miała to chciała ją przejrzeć jeszcze raz. A bez zdjęć to zdecydowanie nie to samo. Chociaż relacja, jak kazda Twoja, nawet i bez zdjęć znakomita
Maincoon napisał(a):Pozdrawiam serdecznie i oczywiście czytam na bieżąco relacje z Long Island
agus78 napisał(a):Dzięki Maslinko za uzupełnienie zdjęć Jeszcze niedawno chciałam wrócić do tej relacji z Vis właśnie, i po cichu liczyłam, że fotki wrócą
agus78 napisał(a):
Właśnie skończyłam też Twoją tegoroczną relację, była super, zazdroszczę że tyle udało Wam się zobaczyć Pozdrawiam serdecznie
Powrót do Nasze relacje z podróży