janusz07 napisał(a):A na tym zdjęciu uznałem że sfotografowałaś jakąś gimnazjalistkę, pozdrawiam i dziękuję.
janusz07 napisał(a):
Dziękuję za jak zwykle super relację, fajne wspomnienia i inspiracje.
A na tym zdjęciu uznałem że sfotografowałaś jakąś gimnazjalistkę, pozdrawiam i dziękuję.
Habanero napisał(a):Wielkie dzięki za tak piękną relację, która wywarła bardzo duży wpływ na nasze przyszłoroczne wakacje.
Kajak już zakupiłem i teraz czekamy wszyscy niecierpliwie na wyjazd do Cro.
Może nie będzie to tak intensywne pływanie jak w Waszym przypadku,
ale ziarno padło na podatny grunt i mam nadzieję, że cała moja rodzinka zarazi się tą piękną pasją.
Dziękuję
CROnikiCROpka napisał(a):Dzięki za relację
janusz07 napisał(a):A na tym zdjęciu uznałem że sfotografowałaś jakąś gimnazjalistkę, pozdrawiam i dziękuję.
elka21 napisał(a):Jestem pewna, że będzie to zimowa z wypadu na narty.
ruzica napisał(a):Ja tez w pierwszej chwili pomyślałam, że to jakaś dziewczynka
beatabm napisał(a):Dziękuję. Pięknie się z Tobą podróżowało, a zwłaszcza kajakowało
Hercklekot napisał(a):Dziękujemy!!! To była podróż i to była RELACJA!
Katerina napisał(a):BTW, skoro Ty - wprawiona reportażystka pisałaś 3 miesiące, to ciekawe ile mi zajmie moja
Katerina napisał(a):Dzięki wielkie za opowieści, zwłaszcza kajakowe - wiele jeszcze przede mną - mam nadzieję,że te najpiękniejsze uvale zostaną jeszcze przez czas jakiś takie jakie były do czasu Mamma Mia
Katerina napisał(a):Jeszcze raz dziękuje za mile spędzone chwile
Interseal. napisał(a):Nie będę oryginalny pisząc: Dziękuję, i nie będę oryginalny pisząc że wyjątkowo niecierpliwie czekałem na wyjątkowo udaną część sarajewską.
Ogrom pracy wykonałaś.
piotrf napisał(a):No coś Ty . . . to przecież Maslinka na włościach
piotrf napisał(a):w każdym razie tego życzę serdecznie
ELIMAR napisał(a):Super relacja.
Dobrze się w Wami podróżowało
Do następnego spotkania
21monika napisał(a):Piękna i inspirująca relacja.
Miło było z Wami zwiedzać i poznawać nowe.
Dziękuje i pozdrawiam
Monika
sroczka66 napisał(a):Mam nadzieję, że kiedyś odwiedzę Sarajewo, a Vis przedstawiony w Twojej relacji też kusi i przyciąga jak magnes
Marsallah napisał(a):Dzięki zwłaszcza za foty granicy serbsko-chorwackiej. Lubię granice.
maslinka napisał(a): W Serbii, jeszcze , nie byliśmy
Powrót do Nasze relacje z podróży