gusia-s napisał(a):Cześć i czołem.
Nadrobiłam wszystko
Fajny ten Vis, miasteczka przypominają te z Braca.
Marsallah napisał(a):Powiem tak: zarówno po naszych tegorocznych wakacjach, jak i po przeczytaniu kolejnych stron Twojej relacji, widzę, że i za dwa lata będzie nam co odkrywać Więcej pewnie napiszę w odrębnym wątku, choć nie wiem, czy będzie to relacja...
gusia-s napisał(a):piotrf napisał(a):Może jest to pomysł na biznes na emeryturze - zakupić grunt , zbudować węzeł sanitarny . . . i już ...
Warto przemyśleć
słoma79 napisał(a):koszulka rewelacyjna
Stasiek18 napisał(a):Ale zmiany planów chyba nie żałujesz?
Szkoda że tyle gratów i skorup ze sobą taszczyłaś
10 dni to zdecydowanie za mało na poznanie tej wyspy
gusia-s napisał(a):maslinki poznawali wyspę przez nieco dłużej niż 10 dni więc może Im się udało
Katerina napisał(a):Rozglądam się za fajną ruinką do zakupu na Visie - na odległą przyszłość, jak Bóg da i Tito pozwoli to będę przyjmować Cropelkowców na kemping w ogródku za symboliczną flaszkę wina, lub paczkę kabanosów z Polski
Katerina napisał(a):Zmiana planów nie zawsze jest zła..Ja też muszę moje pozmieniać, a raczej zmodyfikować ze względu na niedyspozycję, między innymi też przedłużam pobyt na Visie , ale tylko o 1 dzień
gusia-s napisał(a):Katerina napisał(a):... Rozglądam się za fajną ruinką do zakupu na Visie - na odległą przyszłość, jak Bóg da i Tito pozwoli to będę przyjmować Cropelkowców na kemping w ogródku za symboliczną flaszkę wina, lub paczkę kabanosów z Polski
Już rezerwuję
Gandalf Biały napisał(a):Fajne fotki a plaża super . Czy agawa dawała choć troszkę cienia ???
Gandalf Biały napisał(a):No i ta koszulka Brawooo TY
Marsallah napisał(a):E tam, jakby się człowiek rozbił na terenie jakiegoś opuszczonego/zrujnowanego gospodarstwa w Podselju, Podšpilju, czy w Kucie (bliżej Českiej Villi), nikt by nie zauważył
maslinka napisał(a):
Niestety, jakość szutru słaba. Boimy się o naszego, dość nisko zawieszonego, Maździaka. Odpuszczamy...
Okaże się, że najgorszy szuter jest na początku, a potem powoli da się przejechać. Ale to dopiero kolejnego dnia.
Marsallah napisał(a):A, to niezwykle ciekawa obserwacja. Będę polemizował
agata26061 napisał(a):A wracając do Twojej relacji - jak zwykle miażdżąca!
Pozdrav
Powrót do Nasze relacje z podróży