maslinka napisał(a):"Mój Brac na ziemi "
"Mój Vis na ziemi"
Jeszcze sezonów kilka....i.....
każda wyspa zwać się będzie maslinka...
Hej Agnieszka
Będę podbierał ten Twój Raj dużymi kawałkami...
maslinka napisał(a):te kiero napisał(a):przyciagneło mnie szczególnie jedno - szczególne - zdjęcie, ciekawe czy wiesz, które
Obstawiam ostatnie - z sarajewskim cmentarzem. Ewentualnie to z kotem Mam rację
maslinka napisał(a):Końcowa (sarajewska) część urlopu była wyjątkowo interesująca i bardzo intensywna - przez 2 dni zdeptaliśmy niemal całe Sarajewo, co nie jest łatwe, zważywszy na to, że trzeba ciągle chodzić góra-dół. Mieszkaliśmy w dzielnicy położonej na stromym zboczu i powroty "do domu" były wyczerpujące.
lotnikwsk napisał(a):Witam
Czuję się zaproszony na Vis
krombocher napisał(a):Zachwyt całkowicie usprawiedliwiony. To uczucie towarzyszyło nam po powrocie z Visu dwa lata temu. Śledzę więc z uwagą i sprawdzam co się zmieniło - w szczególności czy nadal pozostaje w miarę "niezadeptaną" wyspą.
Pozdrav
K
Hercklekot napisał(a):Powiem tak - Maslinko dawaaaaaj czaaadu !!!! Ja sobie Komiżę nawet w avatarku ustawiłem.
janka.mik. napisał(a):Maslinko! Fajny ten nowy avatarek
Będę czekać cierpliwie na kolejne odcinki, myślę, że w taką deszczową pogodę, jaką mamy obecnie, nigdzie się nie wybierasz, więc pisz, proszę pisz i wklejaj fotki
jacek73 napisał(a):Oczywiście ze jestem zainteresowany tym co robiliście na tej wyspie dlatego zasiadam,rezerwacja na przyszły rok już zrobiona zaklepana i zadatkowana miejscowość Żenka tym bardziej jestem ciekaw tej pięknej wyspy
Pozdrawiam Jacek
DamianM napisał(a):Czekam na zdjecie z Piwem
marynamaj napisał(a):Witam, i ja chętnie poznam Vis. Twoje opowieści zawsze są skarbnicą informacji okraszonych pięknymi zdjęciami.
CROberto napisał(a):Hej Agnieszka
Będę podbierał ten Twój Raj dużymi kawałkami...
agata26061 napisał(a):Jestem i ja. Z chęcią poczytam i pooglądam. Czekam na pierwszy odcinek
te kiero napisał(a):bo wiesz ostatnio coś tutaj cicho
pawel silesia napisał(a):Bardzo się cieszę na wspólne podróżowanie po Vis'ie. Czekam na kolejny odcinek, opisy i zdjęcia! Sarajewo - jestem ciekaw...
Adek99 napisał(a):Z chęcią przycupnę i popatrzę na maslinkowy Vis
longtom napisał(a):Bardzo miło wspominamy krótką wizytę na Visie.
Będę zaglądał.
pzdr
piotrf napisał(a):Witaj Agnieszko
Z przyjemnością obejrzę Twój Vis i Sarajevo . . . avatarek - maslnka , agentka specjalna , podoba mi się
słoma79 napisał(a):wiem, że japońskie samochody rdzewieją, ale żeby aż tyle odrdzewiacza było potrzebne cała zgrzewka
karin74 napisał(a):My płyneliśmy dokładnie 4 lipca...
loverosa napisał(a):A ja znów kapelusza nie kupiłam...
Katerina napisał(a):Ponad tydzień mnie na forum nie było...wracam, a tu ...Vis u Maslinki
Jakże mogłoby mnie tu nie być?
Katerina napisał(a):Zawsze ciekawi mnie jak tam jest w sezonie..
Powrót do Nasze relacje z podróży