piotrf napisał(a):Agnieszo , jeżeli chodzi o tą chorobę , wyleczymy się tylko tam na miejscu - póki co będę ją pielęgnował
Ja też pielęgnuję
tusik napisał(a):Witam . Przeczytałam świetną relacje siedząc na tarasie. Czekam na więcej. Dzięki Tobie odwiedziliśmy wczoraj Lambik.
Cześć Dzięki!
gosik 84 napisał(a):Relacja nadrobiona
A teraz czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy Waszego kajakowania i zwiedzania
Zaraz się pojawi
Piter_M napisał(a):Cześć!
Trochę spóźniony, bo właśnie wróciliśmy z wakacji
Vis to piękna wyspa, chodzi nam też po głowie na przyszłe wakacje.
No i oczywiście jak zwykle fajna relacja
Pozdrawiam.
Witaj, Piter!
Skoro już wróciliście, czekam na relację
Stasiek18 napisał(a):Jak na razie żadnych ciekawych miejsc...nie pominęłaś
Cześć Stasiek
Cieszę się, że nie pominęłam Starałam się
Mikeee napisał(a):super zdjęcie
Dzięki
beatabm napisał(a):Na szczęście Twoja chmurka to nie cirrus
No to wtopa
Tak mi jakoś wyglądała...
Katerina napisał(a):Ja tu czekam na c. d. (lekko załamana, bo nabawiłam się zapalenia ścięgna Achillesa, leżę ze spuchniętą nogą i szlag mnie trafia, bo 14 DDW ) Jedyne co mogę robić w tym stanie, to czytać relację.
Uuu
I jak, Katerina, już lepiej? Pakujesz się?
kw napisał(a):Dzięki za fajne nastrojenie do wyjazdu! My ruszamy na Vis 28-go, drugi już raz.
Pozwoliłem sobie do pługa dołożyć istotę ludzką, aby widać było jego wielkość.
Witaj!
Masz rację, teraz widać, jaki ten pług jest wielki
kroj napisał(a):Plaże w Chorwacji - dla mnie także najpiękniejsze te z otoczaków, podkreślających kolor wody.
Też najbardziej lubimy otoczaki
momil napisał(a):Tepluś nie zachwycił nas.... jak w Sopocie - przynajmniej dzisiaj tak było...
Tepluš? Tam w miarę pusto było... No cóż, pełnia sezonu
momil napisał(a):Jak się dowiadywaliśmy, jeśli ktoś chce się załapać na niedzielny prom o 12. do Splitu musi się ustawić do kolejki już o 8.00...
To już szok!
Wracaliśmy 22 lipca, w sobotę. Przyjechaliśmy 2,5 godziny przed czasem, ale zmieściły się auta, które przyjechały nawet pół godziny przed odpłynięciem.
janusz07 napisał(a):Ufff, dogoniłem relację. Jak zwykle fajnie się czyta i ogląda, tym bardziej jak jest się już po.
Bawaria lekarstwem na chandrę ja pojadę w Tatry Słowackie. Trzeba sobie radzić.
Tatry - super! Chętnie bym się tam znowu wybrała, ale to już raczej nie w tym roku...