TomKinS napisał(a):Ten sfotografowany Stworek to dość znany, w pewnych kręgach Cro-badaczy, bardzo przyjazny, Agnus- Maslino (nazwa łacińska)
TomKinS napisał(a):Kurcze. Nie umiem wstawić odpowiedniego zdjęcia. Może ktoś pomoże. Ale chyba wiadomo o jakie chodzi.
Pääkäyttäjä napisał(a):Ja nie wiem, co ludzie widzą w Radku albo Bażancie - mocno przeciętne piwa
maslinka napisał(a):i nieco sfatygowana już mapa Jak to się ładnie mówi: nosi ślady intensywnego użytkowania
maslinka napisał(a):TomKinS napisał(a):Ten sfotografowany Stworek to dość znany, w pewnych kręgach Cro-badaczy, bardzo przyjazny, Agnus- Maslino (nazwa łacińska)
Mikeee napisał(a):Cześć Aga
Jestem już na bieżąco. Widzę, że Ty wciąż wierna Chorwacji . Ciekaw jestem kiedy zobaczę Twoją relację z letnich wakacji w innym dziale . Kiedyś to nastąpi, prawda?
Mikeee napisał(a):jest tak brzydki, że aż piękny .
Franz napisał(a):Agnieszko, jak zwykle pięknie u Ciebie.
Pozdrawiam,
Wojtek
Interseal. napisał(a):Gdybyście popłynęli o jedną uvalę dalej, to może i byłoby ładnie... ale nazwa...? Chyba że ja źle widzę.
Interseal. napisał(a):I chyba jedyna Visu (i nie tylko) tak dokładna? Czy to jest to niebieskie wydawnictwo KARTOGRAF?
TomKinS napisał(a):Moja odpowiedź:
Panie mężu. Proszę być dumnym
Marsallah napisał(a):Ło, dawno nie zaglądałem do tego działu forum...a więc w końcu trafiliście na Visiora
Marsallah napisał(a):Będę wpadał tu, najbardziej licząc na fotki niedostępnych (lub trudno dostępnych) z lądu zatoczek. Choć pewnie większość przeczytam dopiero po powrocie... 8 DDW
a_nula napisał(a):Bartek mi wysłał wiadomość, że Maslinka pisze relację z Visu więc jestem i ja, nawet przez chwile pozazdrościłam ale szybciutko mi się przypomniało, że przecież będziemy tam już za tydzień z kawałkiem!
a_nula napisał(a):Mam nadzieje ze mimo sezonu i komercjalizacji Vis nie stracił swojego uroku...
a_nula napisał(a):Tymczasem czekam na dalsze odcinki
Pozdrowienia dla czytającego Ł.
Marsallah napisał(a):Ja nie subskrybuję, więc nie wiem jak to z powiadomieniami.
Marsallah napisał(a):P.S.2 Północ Visu - chyba najtrudniej dostępne z północnych wybrzeży wszystkich dalmatyńskich wysp. Myśmy raz rzucili się na zatoczki za Oključną - nie warto.
Powrót do Nasze relacje z podróży