Dobry wieczór: ) Można?
Czuję, że mój zbiór informacji nt Visu znaczenie się poszerzy
Zachęcać mnie nie trzeba, jestem
karin74 napisał(a):Vis, Vis, Vis.....raj na ziemi...14 lipca wrociliśmy z Komiży...a tu relacja, SUPER
jestem z Wami i śledzę...nie ruszam sie
Janusz Bajcer napisał(a):karin74 napisał(a):Vis, Vis, Vis.....raj na ziemi...14 lipca wrociliśmy z Komiży...a tu relacja, SUPER
Byłem w "raju na ziemi" około jednej godzinki
Trzeba być dłużej w relacji u Maslinki.
I pytam czy będzie relacja Karinki
ruzica napisał(a):Poczułam się zachęcona
janka.mik. napisał(a):Tak czekałam na Twoją relację,wreszcie jest!super!Bardzo się cieszę
pozdrawiam
Janka
słoma79 napisał(a):czekałem...i jest będę zaglądał z ciekawością, jak zawsze
Goniaa napisał(a):A Vis to już zupełna nowość dla mnie, tym chętniej będę śledzić relację
te kiero napisał(a):przyciagneło mnie szczególnie jedno - szczególne - zdjęcie, ciekawe czy wiesz, które
Habanero napisał(a):Tutaj też z przyjemnością będę zaglądać
tony montana napisał(a):Natomiast teraz chwilę mnie nie będzie - więc pewnie włączę się za jakiś czas
loverosa napisał(a):Ciekawe,czy Stiniva pokonana na mokro,czy na sucho?
AdamZ napisał(a):Jako fan Maslinkowych relacji oczywiście lecę i wiem że będzie cudnie
Interseal. napisał(a):Widzę na końcu zajawki "bramę wyjazdową" z Sarajeva w kierunku Republiki Serbskiej i nišany. Będę szczególnie ciekaw tej części Twojej relacji.
Pozdrawiam.
Interseal.
Wołek napisał(a):OMG! Mój ukochany Vis. Jestem i ja. Zainteresowalo mnie zwłaszcza to ostatnie zdjęcie - co to (cmentarz?) i gdzie? Bylam na Visie ale tam nie dotarłam.
beagm napisał(a):Też chętnie pooglądam wyspę, na której mnie jeszcze nie było.
beatabm napisał(a):Jestem i ja, w tym roku też pewnie odwiedzę tę wyspę
krakusowa napisał(a):Zaproszenie przyjęte, chętnie popatrzę na całkiem nieznany dla mnie Vis i Sarajewo, w którym będziemy we wrześniu też dwa dni
AniaJ. napisał(a):Dobry wieczór: ) Można?
karin74 napisał(a):Vis, Vis, Vis.....raj na ziemi...14 lipca wrociliśmy z Komiży...a tu relacja, SUPER
Janusz Bajcer napisał(a):Byłem w "raju na ziemi" około jednej godzinki
Trzeba być dłużej w relacji u Maslinki.
I pytam czy będzie relacja Karinki
Max Power napisał(a):I ja się piszę na czytanie. Przyznam, że jestem fanem Twoich opowieści. Może nieczęsto się udzielam ale za to pilnie czytam Często też opuszczam Twoje relacje żeby do nich wrócić jak już będą skończone i będę mógł czytać je jednym tchem Tylko znając historię poprzednich relacji trochę to potrwa ...
maslinka napisał(a):Witaj, Januszu!
A ja czekam na Twój Hvar
Powrót do Nasze relacje z podróży