Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mój pierwszy raz w Cro- Makarska

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Alen
Croentuzjasta
fkk naturystyczna plaża

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alen » 19.04.2008 14:56

rafalopat napisał(a):Alen, czy to Ty tą mapę "administrujesz" ? Plaża w Baska Vodzie jest moim zdaniem żle zaznaczona tzn może i jest plaża jak na zaznaczeniu - nie wiem nie byłem ale na pewno jest bliżej samej Baski tuż zaraz na płd za takim charakterystycznym cyplem- z bardzo fajnym barem zresztą :) Może dobrze byłoby ją tam zaznaczyć ! Ogólnie pomysł z tą mapą bardzo fajny :) no i widze dodałęś "jedynie słuszną" drogę do Nugala :)

Już poprawiłem :)
Jedynie słuszną drogę też :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.04.2008 19:38

Janusz Bajcer napisał(a):
Artur68 napisał(a):O kurczę Janusz - to ,to jest ryba ? :D :oops: :wink:

Na 101 % :lol: :wink: - że belona to ryba
Oto dowód :papa:

Nie był bym pewny , że to ryba. No niech Państwo sami spojrzą bezstronnym okiem na avatorek Janusza Bajcera. Dla mnie to co on trzyma to ......
darek1
zbanowany
Re: Cenzura :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.04.2008 19:40

Alen napisał(a):Ale numer :?:
A myślałem że jesteśmy już w miarę cywilizowanym narodem :?
A tu razi kogoś taki obrazek i ten ktoś w dodatku pisze że jest z zarządu tego forum :?:
Tak z czystej ciekawości zapytam ciebie Darek czym ty się na co dzień zajmujesz?
Masz dziewczynę żonę a może chłopaka ? Co ci się nie podoba w tym obrazku? Co w tym obrazku widzisz nieodpowiedniego dla dzieci ?
Czy byłeś choć raz w Chorwacji ? Jeżeli tak to ciało ludzkie nie powinno być już dla ciebie przedmiotem tabu
Nic nie sugeruję ale tak mnie zaskoczyła twoja wypowiedz że ....
Jeżeli ktoś jeszcze zgłosi takie zastrzeżenie jak ty to go zmienię.
Ale mam nadzieję że jesteś jednak rodzynkiem :)

Nie wiem dlaczego kolega jeszcze nie zdjął tego avatorka kontrowersyjnego. Gdzież tu są wartości chrześcijańskie.
jendrzej
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jendrzej » 19.04.2008 21:27

[quote="darek1"][quote="Janusz Bajcer"][quote="Artur68"]O kurczę Janusz - to ,to jest ryba ? :D :oops: :wink:[/quote]

Na 101 % :lol: :wink: - że [url=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/3/3d/Belona001xx.jpg]belona[/url] to ryba
[url=https://www.cro.pl/forum/album_page.php?pic_id=631]Oto dowód[/url] :papa:[/quote]

Nie był bym pewny , że to ryba. No niech Państwo sami spojrzą bezstronnym okiem na avatorek Janusza Bajcera. Dla mnie to co on trzyma to ......[/quote
Witam wszystkich! :) Od dłuższego czasu jestem wiernym czytelnikiem tego forum.To jest kopalnia wiedzy o Chorwacji.Ino że na tej grubie(kopalni)takie hajery (tacy górnicy) jak Darek1 to po prostu gańba(wstyd).Mam dużo przyjaciół z Warszawy ale żaden nie zniża się do poziomu Pana Czepialskiego.Pozdro
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.04.2008 09:31

jendrzej napisał(a):
darek1 napisał(a):

Nie był bym pewny , że to ryba. No niech Państwo sami spojrzą bezstronnym okiem na avatorek Janusza Bajcera. Dla mnie to co on trzyma to ......[/quote
Witam wszystkich! :) Od dłuższego czasu jestem wiernym czytelnikiem tego forum.To jest kopalnia wiedzy o Chorwacji.Ino że na tej grubie(kopalni)takie hajery (tacy górnicy) jak Darek1 to po prostu gańba(wstyd).Mam dużo przyjaciół z Warszawy ale żaden nie zniża się do poziomu Pana Czepialskiego.Pozdro

Kolego Jendrzeju, proszę się wypowiadać poprawną polszczyzną a nie gwarą. To jest forum dla wszystkich polaków, a nie lokalne dla ślązaków. Kolega narusza zasady dobrego wychowania. Udzielam koledze w imieniu Admina żółtą kartkę. Nie mniej jednak Pozdrawiam kolegę serdecznie i sympatycznie. Zapraszam także do wielowątkowej dyskusji - oczywiście na temat

z. up. Admina Darek1
majka&sajgon
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) majka&sajgon » 20.04.2008 10:46

ania16 napisał(a):Ja jeszcze nie byłam w Chorwacji, wybieram się dopiero w czerwcu 2008 i również wypoczywać będę w (na?) Rivierze Makarskiej :) i zrobię wszystko co w mojej mocy, by znaleźć się na tej cudownej plaży ;P

My też w czerwcu będziemy na Riwierze Makarskiej więc może zorganizujemy jakieś spotkanie :?:
Alen
Croentuzjasta
Re: Cenzura :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alen » 20.04.2008 20:48

darek1 napisał(a):
Alen napisał(a):Ale numer :?:
A myślałem że jesteśmy już w miarę cywilizowanym narodem :?
A tu razi kogoś taki obrazek i ten ktoś w dodatku pisze że jest z zarządu tego forum :?:
Tak z czystej ciekawości zapytam ciebie Darek czym ty się na co dzień zajmujesz?
Masz dziewczynę żonę a może chłopaka ? Co ci się nie podoba w tym obrazku? Co w tym obrazku widzisz nieodpowiedniego dla dzieci ?
Czy byłeś choć raz w Chorwacji ? Jeżeli tak to ciało ludzkie nie powinno być już dla ciebie przedmiotem tabu
Nic nie sugeruję ale tak mnie zaskoczyła twoja wypowiedz że ....
Jeżeli ktoś jeszcze zgłosi takie zastrzeżenie jak ty to go zmienię.
Ale mam nadzieję że jesteś jednak rodzynkiem :)

Nie wiem dlaczego kolega jeszcze nie zdjął tego avatorka kontrowersyjnego. Gdzież tu są wartości chrześcijańskie.

Avatorek jest jak najbardziej chrześcijański. W końcu to Bóg nas stworzył na swoje podobieństwo. Ale drogi Darku to jest już temat do innego forum.
Tu o ile jeszcze tego nie zauważyłeś rozmawiamy o Chorwacji, Makarskiej i tamtejszych plażach - również naturystycznych. Więc jeżeli byłeś na takiej plaży w tej okolicy to zapraszam do dyskusji .
I zamiast ciągle kogoś straszyć i krytykować mógłbyś w końcu nam podziękować za to że w odróżnieniu od ciebie bezinteresownie prowadzimy to forum użyczając swojej wiedzy i doświadczeń innym zainteresowanym.
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 20.04.2008 21:07

Obrazek
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.04.2008 21:11

No i co Artur, nic nie napisałeś czy żona Ci internet na tydzień przyblokowała bo wchodzisz na zakazane strony. :?
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 20.04.2008 21:13

spokojnie staram się wkleić obrazek , ale mi nie wyszło :x
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 20.04.2008 21:19

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/19718b1f4a026e3e.html

Miało być foto drogi na plaże Nugal z troszkę inną drogą biegnącą wzdłuż morza.Podobno bardzo widowiskową i atrakcyjną fotograficznie.
Wklejam link , może teraz się uda :?
P.S. Fotkę dostałem od użytkownika forum o nicku "Rolek" - dzięki[/b]
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 20.04.2008 21:30

Obrazek

Druga próba wklejenia zdjęcia
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 20.04.2008 21:32

:twisted:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 21.04.2008 11:31

darek1 napisał(a):

Nie był bym pewny , że to ryba. No niech Państwo sami spojrzą bezstronnym okiem na avatorek Janusza Bajcera. Dla mnie to co on trzyma to ......

...darek1
Lidia K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidia K » 21.04.2008 12:03

Artur68 napisał(a)::twisted:

Obrazek

O to chodziło :?:

Zrób sobie "cytuj" i zobaczysz jak to można zrobić.

:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Mój pierwszy raz w Cro- Makarska - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone