Nefer napisał(a):To ja dziękuję. Relacja jak zawsze świetna i wciągająca .
piotrf napisał(a):Czarnogóra ( podobnie jak reszta krajów bałkańskich ) ma jeszcze wiele do zaoferowania . . .
piotrf napisał(a):Dzienna również , ale trzeba jej poświęcić więcej czasu , bo to nie jest malutkie miasteczko , a ludzie są bardzo życzliwi i pomocni , w restauracjach podają pyszne jedzenie i trunki , winnica Zvonko Bogdan też ma sporo do zaoferowania . . .
pomorzanka zachodnia napisał(a):I za ranking, bo pozwala przypomnieć najlepsze fragmenty.
Epepa napisał(a):Nie odwiedziłam też niestety pobliskich wysepek Pakelni. Tak się zastanawiam, czy dałoby się do nich dopływać kajakiem. Patrząc na mapę to ta pierwsza, malutka, wydaje się być w zasięgu wioseł. Jerolim chyba też.
ruzica napisał(a):Dzięki za bardzo ciekawą jak zwykle relację. Bardzo mnie zachęciła do wyjazdu w czarnogórskie Tatry
majkik75 napisał(a):Dziękuję za relację
Jeśli wszystko się dobrze ułoży, to w przyszłym roku będę ściągał m.in. od Ciebie to view list
Habanero napisał(a):Dla nas wieczór spędzony w Waszym towarzystwie był wyjątkowy . Wspominamy go bardzo często,...to była super impreza
Habanero napisał(a):Dzisiaj przyszły do nas kalendarze od Pitera i dziewczyny były przeszczęśliwe, gdy zobaczyły w kalendarzu zdjęcia maslinki ,... aż dwa
elka21 napisał(a):PS. Ten Budapeszt to jakieś większe zwiedzanie Ciekawi mnie to, ponieważ w przyszłym roku, w drodze powrotnej z Chorwacji mam zarezerwowane dwa noclegi w Budapeszcie. Jeszcze tam nie byłam, a podobno to jedno z piękniejszych miast.
maslinka napisał(a):Jasne, że się da! Pływaliśmy między tymi wysepkami w 2013 roku. Byliśmy na Jerolimie i Marinkovcu. Opis jest tutaj:
post1270112.html#p1270112
Niestety zniknęły zdjęcia, ale planuję je niedługo uzupełnić
Z perspektywy czasu (minęło już prawie 5 miesięcy) oceniam ten wyjazd bardzo pozytywnie, choć, muszę to przyznać, raczej nie będę go wspominać z tak wielkim sentymentem, jaki mam do wakacji spędzonych na Visie czy na Braču (chodzi o pobyt w 2012 roku).
Epepa napisał(a):Ło matko! Dobrze, że to przeczytałam. Już miałam w głowię wizję stacjonowania w mieście Hvar i pływania sobie kajakiem na odludne plaże z pięknym widokiem.
Katerina napisał(a):A jednak... Zdradziłaś trochę, które miejsca w Cro najchętniej wspominasz. Chyba, że...nie chodziło Ci o miejsca, tylko być może wydarzenia z nich
Katerina napisał(a):Zwłaszcza te z Durmitoru zostaną w pamięci i będą bodźcem do wyprawy - mam nadzieję, że się kiedyś uda
maslinka napisał(a):Dziękuję Wszystkim za czytanie i komentarze, które dopingowały mnie do pisania
Do zobaczenia w innej relacji
mysza73 napisał(a):Ja co prawda za dużo Cię nie dopingowałam, bo mało się odzywałam
Ale czytałam i podziwiałam, zwłaszcza tą górską-czarnogórską część relacji, bo to zupełnie nieznane dla mnie tereny.
mysza73 napisał(a):Teraz zapewne "spotkamy" się przy okazji tego złego-białago ...
Kapitańska Baba napisał(a):Dziękuję za tę podróż, za ogrom pięknych widoków i ciekawe opowieści. I mów co chcesz - dla mnie Wasz top to jednak Scedro. Ze względu na to co wiem o tym akwenie Wielkie brawa dla Was!!!
piotrf napisał(a):Bardzo dobry wybór
Powrót do Nasze relacje z podróży