Pudelek napisał(a):Ja w tym roku też klepałem sobie noclegi w kilku miejscach. Chociażby w Tuzli. Tylko odległości do przejechania do następnego miejsca mniejsze
piotrf napisał(a):Co do przejazdów ze zwiedzaniem bałkańskim , dopracowałem się metody , która się sprawdza - mniej kilometrów w planie , albo mniej punktów na zwiedzanie
kaeres napisał(a):Raketa przypomina mi Cytadelę z Half Life 2.
beatabm napisał(a):Dobrze że w nagrodę za trudy trafił Wam się elegancki nocleg
maslinka napisał(a):Pudelek napisał(a):Ja w tym roku też klepałem sobie noclegi w kilku miejscach. Chociażby w Tuzli. Tylko odległości do przejechania do następnego miejsca mniejsze
Mnie się z kolei nie chciało tak często przenosić... Jest inne wyjście - przedłużyć wyjazd
Pudelek napisał(a):maslinka napisał(a):Pudelek napisał(a):Ja w tym roku też klepałem sobie noclegi w kilku miejscach. Chociażby w Tuzli. Tylko odległości do przejechania do następnego miejsca mniejsze
Mnie się z kolei nie chciało tak często przenosić... Jest inne wyjście - przedłużyć wyjazd
marzy mi się więcej niż te 16 dni, tak na 3 albo 4 tygodnie Tylko - znając życie - to wtedy by się pojechało jeszcze gdzieś dalej, gdzie normalnie na 2 tydnie to za krótko
Jeśli by ktoś miał jakieś zastrzeżenia, co do pory, zawsze należy pamiętać, że gdzieś na świecie jest już po 13:00
Katerina napisał(a):I znowu przykłady nietypowej architektury, ciekawej, aczkolwiek nie w każdym przypadku mogę powiedzieć,że mi się podoba.
Katerina napisał(a):Jeśli by ktoś miał jakieś zastrzeżenia, co do pory, zawsze należy pamiętać, że gdzieś na świecie jest już po 13:00
Od dawna to powtarzam
Katerina napisał(a):P.S. Też bym nie odpuściła synagodze
Nefer napisał(a):Kosiarz nieźle wykosił trawę wokół siebie. Powinien się przesunąć .
maslinka napisał(a):Katerina napisał(a):I znowu przykłady nietypowej architektury, ciekawej, aczkolwiek nie w każdym przypadku mogę powiedzieć,że mi się podoba.
Mam podobnie Moim zdaniem czasami może się ocierać o kicz.
majkik75 napisał(a):maslinka napisał(a):Katerina napisał(a):I znowu przykłady nietypowej architektury, ciekawej, aczkolwiek nie w każdym przypadku mogę powiedzieć,że mi się podoba.
Mam podobnie Moim zdaniem czasami może się ocierać o kicz.
Dlatego jestem przekonany, że to piwo wcześniej było obowiązkowe Wprowadza ono niezbędny element baśniowy, który pozwala przyswoić sobie to miasto Nie wiem tylko czy jedno wystarczy
Habanero napisał(a):Niezły miszmasz architektoniczny
Kicz to dobre określenie, ale nawet mi się podoba ta cukierkowość i fajnie, że takie miasteczka też są na ziemi
beatabm napisał(a):A tego kosiarza to przygarnęłabym do siebie - niech kosi mi całe podwórko a nie tylko kółko obok siebie
Powrót do Nasze relacje z podróży