maslinka napisał(a):Dla zainteresowanych - zrobiłam szybką fotkę jednej strony menu
Tanio nie jest, a ceny ryb wręcz powalają.
maslinka napisał(a):Dla zainteresowanych - zrobiłam szybką fotkę jednej strony menu
No i w końcu udało Ci się ją spotkać Jestem i ja u Ciebie...maslinka napisał(a):To była miła niespodzianka Nawet nie musieliśmy snurkować.Mikromir napisał(a):Spotkanie z ośmiornicą - rewelacja!
marze_na napisał(a):Cześć Maslinko . Z przyjemnością poczytam i pooglądam. Szczególnie uważnie, bo powoli przymierzam się do operacji HVAR 2020 .
marze_na napisał(a):maslinka napisał(a):Dla zainteresowanych - zrobiłam szybką fotkę jednej strony menu
Tanio nie jest, a ceny ryb wręcz powalają.
Natko_ napisał(a):Maslinko - jestem i ja
Wracam na Hvar po 5 latach, za 16 dni i 20 godzin ruszamy.
Twoja relacja umili mi te chwile czekania :*
CROberto napisał(a):Btw.
Rozpoczęcie plażowania w nowym sezonie z wysokiego C.... a może z dużego U...
piekara114 napisał(a):No i w końcu udało Ci się ją spotkać Jestem i ja u Ciebie...maslinka napisał(a):To była miła niespodzianka Nawet nie musieliśmy snurkować.Mikromir napisał(a):Spotkanie z ośmiornicą - rewelacja!
ruzica napisał(a):Też jestem powracam z odwyku od cro forum Łza mi się w oku zakręciła na widok strasznych hvarskich dróg. Nam się Vrboska bardzo spodobała i jeśli kiedyś powrócimy na Hvar to chyba do Vrboskiej właśnie. Bardzo jestem ciekawa części czarnogórskiej. Pozdrav
travel napisał(a):W końcu zaznaczam swoją obecność i chętnie pozwiedzam z Tobą plaże na Hvarze
janusz.w. napisał(a):O Dla odmiany Hvar To ja jak zwykle poczytam i pooglądam zwłaszcza, że będzie górsko urozmaicony
Pozdr
W.
gusia-s napisał(a):CROberto napisał(a): ... Widzę ,że w końcu "splądrowałaś" mój wakacyjny sezam ,z mojej mapy skarbów
Pamiętam ,że od razu wpadł Ci w oko...
...
A w zeszłym roku był mój
I sama go znalazłam nie wiedząc o Twojej mapie skarbów
gusia-s napisał(a):A w zeszłym roku był mój
I sama go znalazłam nie wiedząc o Twojej mapie skarbów
maslinka napisał(a):Szczerze mówiąc, też nie kierowałam się Twoją mapą, Robercie 6 lat temu dopłynęliśmy do "głównej plaży" w Malej Stinivie, bo wtedy ta mniejsza, z klifami, była mocno zajęta. Tym razem się udało i przynajmniej przez jakiś czas mieliśmy ją tylko dla siebie
maslinka napisał(a):janusz.w. napisał(a):O Dla odmiany Hvar To ja jak zwykle poczytam i pooglądam zwłaszcza, że będzie górsko urozmaicony
Pozdr
W.
Wojtku, cieszę się, że Cię widzę U Ciebie w tym roku nadal Grecja, czy się przerzuciłeś na inny kraj?
Powrót do Nasze relacje z podróży