Knajpka jest trochę w stylu hippy (Katerina ) :
Bardzo Jak tylko zobaczyłam pierwsze zdjęcie Beach Garden, to poczułam ten klimat
Piwo za 50kn (mały Beck's) piłam kiedyś na Korczuli
A talerz bardzo kompatybilny z bluzeczką
Knajpka jest trochę w stylu hippy (Katerina ) :
corrina napisał(a):walp napisał(a):Czy to miejsce, gdzie należy zaparkować przed zejściem na Dubovicę, jest oznakowane, czy trzeba jakoś szczególnie wypatrywać?
Zobaczysz sznur aut zaparkowanych wzdłuż Hvarskiej "autocesty" i będzie wiadomo, że to tam
walp napisał(a):corrina napisał(a):walp napisał(a):Czy to miejsce, gdzie należy zaparkować przed zejściem na Dubovicę, jest oznakowane, czy trzeba jakoś szczególnie wypatrywać?
Zobaczysz sznur aut zaparkowanych wzdłuż Hvarskiej "autocesty" i będzie wiadomo, że to tam
A jak będę bardzo wcześnie, to zobaczę puste miejsca wzdłuż hrvaskiej "autocesty" i będzie wiadomo. Rozumiem.
corrina napisał(a):Jak będzie tak pusto jak na tym zdjęciu, to tu
https://goo.gl/maps/bMg3T654pzHh9gxRA
corrina napisał(a):Kiedy jedziecie ?
corrina napisał(a):maslinka napisał(a):Być może gdzieś nie doczytałam na forum - masz syryjskie korzenie?
Ja nie, moje dziewczyny Także ja w tej rodzinie jestem w mniejszości
Katerina napisał(a):Malo i Velo Zaraće - mucho me gusta Gdyby je odludzić, to rewelacja.
Katerina napisał(a):A talerz bardzo kompatybilny z bluzeczką
corrina napisał(a):walp napisał(a):corrina napisał(a):walp napisał(a):Czy to miejsce, gdzie należy zaparkować przed zejściem na Dubovicę, jest oznakowane, czy trzeba jakoś szczególnie wypatrywać?
A jak będę bardzo wcześnie, to zobaczę puste miejsca wzdłuż hrvaskiej "autocesty" i będzie wiadomo. Rozumiem.
Jak będzie tak pusto jak na tym zdjęciu, to tu
https://goo.gl/maps/bMg3T654pzHh9gxRA
walp napisał(a):Jak ja kocham to forum, wszystko podane z dokładnością do 1m, niczym system GPS armii amerykańskiej.
kaeres napisał(a):Ścieżka z parkingu do Dubovicy może być odbierane zupełnie różnie
Wy z ręczniczkami od pachą, a ja z turystyczną lodówką, torbą 10kg (ręczniki, koc plażowy, olejki, itp.), 3 leżakami, narzekające dzieci, żony buty się rozwalają.
Istna katorga.
Paweł BB napisał(a):Jak zawsze świetna opowieść o urlopie w Chorwacji.
Paweł BB napisał(a):Super się czyta zwłaszcza przed kolejnym wyjazdem.... równo za miesiąc będziemy 17 raz w Cro w tym 8 raz na ukochanym Hvarze
Powrót do Nasze relacje z podróży