CROberto napisał(a):Pomagam
Dzięki!
Ale jeszcze nie trzeba gibać Następny odcinek jutro koło południa
P.S.I dzięki Robertowi jesteśmy na następnej stronie
maslinka napisał(a):walp napisał(a):maslinka napisał(a):Žukova i Mala Rudina
W tych miejscach na pewno nie będziemy, ale dzięki Twojej relacji możemy je zobaczyć.
Dlaczego nie będziecie Nie wystarczy czasu? Może nie warto zakładać, dokąd nie dotrzecie, tylko zadziałać spontanicznie
maslinka napisał(a):piotrf napisał(a):Bardzo ciekawy jestem Twoich spostrzeżeń dotyczących Sebii
Będą takie spostrzeżenia, ale dopiero pod koniec relacji...
maslinka napisał(a):piotrf napisał(a):Gdy tylko zakończę remont kuchni , będę z przyjemnością ( i regularnością ) tu zaglądał
Powodzenia!
walp napisał(a):Będzie aktywny wypoczynek, trochę zwiedzania i trochę pływania Jest plan i miejsce na spontan, ale zwyczajnie, nie da się być wszędzie podczas jednego pobytu.
piotrf napisał(a):W Serbii też się zmienia i to znacznie , chociaż dźwigają piętno "winnych" . . .
maslinka napisał(a):Dmuchańce widoczne na zdjęciu są szumnie nazwane aquaparkiem :
maslinka napisał(a):Miejsce nie dla nas, ale sąsiadki na kwaterze były zachwycone. Co kto lubi...
maslinka napisał(a):a po chwili - Makarski Jadran:
który słychać już z daleka Gra (bardzo głośno!) jakieś włoskie hity. Nie wiem, jak ludzie wytrzymują na pokładzie w takim hałasie
bluesman napisał(a):Szkoda, że będąc na półwyspie Kabal nie spenetrowaliście znajdujących się tam umocnień, a warto tylko potrzebna jest latarka. Chłodno, mnóstwo nietoperzy i wychodzi się na dwa stanowiska artyleryjskie ze świetnymi widokami
beatabm napisał(a):Wiele razy płynęłam obok tej wysepki (nawet w tym roku już ) ale marchewek nigdy nie zauważyłam. Szkoda bo fajnie wyglądają. Następnym razem będę się baczniej przyglądać
beatabm napisał(a):Wielki szacunek za kajakowanie przy tych falach. Naprawde były duże
Epepa napisał(a):maslinka napisał(a):Dmuchańce widoczne na zdjęciu są szumnie nazwane aquaparkiem :
Mam alergię na te dmuchańce. To jakaś plaga Chorwacji Któregoś lata odkryliśmy bardzo ładną plażę w Sumartin. Rok później, sprawdzając mapki Google widziałam, że to to już tam jest i zasłania cały piękny widok na Biokovo.
Epepa napisał(a):Makarski Jadran, tego nie da się zapomnieć Słychać go dłuuuugo wcześniej, zanim się pojawi.
agata26061 napisał(a):Jestem! Spóźniona, ale nadrobilam i będę na bieżąco.
W tym roku nie mam czasu kompletnie na forum
agata26061 napisał(a):Co do pogody, to czasem fajnie jak jest nieco chłodniej, bo można coś pozwiedzać.
Katerina napisał(a):Czy to ta sama plaża ( przy Senses Resort), co na Twoich zdjęciach??
Katerina napisał(a):Nie wiem, czy mogę polecić jedzenie, bo jadłam tam tylko sałatkę z ośmiornicy, która była poprawna , ale samo miejsce bardzo sympatyczne.
Habanero napisał(a):Fale faktycznie spore mieliście, dystans też, także szacunek za odwagę .
Habanero napisał(a):Zobacz Agnieszko jak to jest
Ty zapomniałaś, a ja pamiętałem Waszą wcześniejszą wycieczkę dookoła Začeva
Taki ze mnie fan
Powrót do Nasze relacje z podróży