Mikromir napisał(a):Wow!!! Super!
Jestem już na stanowisku!!!
tranquilo napisał(a):Wpisuję się
Bratwojciech napisał(a):Oczywiście siadam w pierwszym rzędzie.
Habanero napisał(a):Jutro wracamy , ale widzę, że to nie koniec wakacji na Hvarze Super, będę tu stałym bywalcem
AdamZ napisał(a):Zdjęcia bajkowe, jak zwykle zresztą Ponasiąkam tu sobie Hvarem
Malen napisał(a):Cudowności Jestem, czytam i patrzę. Czemu się tak nie mogę przekonać do Hvaru?
gusia-s napisał(a):Widzę tu wszystkie znajome miejsca z Hvaru , i na lawendę się jeszcze załapaliście.
Epepa napisał(a):Ciekawa jestem, czy pojawi się moja Zavala i tamtejsze zatoczki. Zajawka bardzo zachęcająca.
alfa466 napisał(a):Chętnie pooglądam i poczytam, choć do weterana mi daleko
Nefer napisał(a):Piękne górskie widoki, a i kajakowe wyprawy były, jak widzę.
Bravik napisał(a):Pierwszych pięć zdjęć - bajka...
Bartek81 napisał(a):Co to za miejscowość ze zdjęcia nr. 3?
Janusz Bajcer napisał(a):No to ja też już tu jestem
Maincoon napisał(a):Wow Bardzo oddający charakter tego miejsca tytuł zapewne kolejnej-Twojej-fascynującej relacji
To też i mój prywatny raj i miejsce jedyne w swoim rodzaju.
lotnikwsk napisał(a):Witam, my także w tym roku Hvar powtórzyliśmy po trzech latach
Bravik napisał(a):maslinka napisał(a):Bravik napisał(a):Pierwszych pięć zdjęć - bajka...
Rozumiem, że nie przepadasz za górami
Uwielbiam, ale...pierwszych pięć zdjęć to bajka...
Andzik napisał(a):Zawsze tylko czytam Was po cichutku, ale jako że lubię Twoje relacje, to postanowiłam się przywitać
Igłą pinii napisał(a):Vrboska jest urocza, o czym miałam okazję przekonać się już dwukrotnie. W tym roku też, choć tylko godzinkę. O Hvarze myślimy od kilku lat, ale może po Twojej relacji nasz plan się skonkretyzuje? Zaczytuję się z ogromną przyjemnością!
majeczka napisał(a):Hmm, ciekawe co się zmieniło, chętnie zobaczę...
beatabm napisał(a):Jestem i ja - nie ma to jak poczytać o wyspie przed wyjazdem na wakacje
Roxi napisał(a):W relacji z Hvaru nie może mnie zabraknąć.
kaeres napisał(a):Czekam na dwie relacje.
Obie Hvarowe - maslinki oraz Habanero.
Jedna już się zaczyna i czekam z niecierpliwością na cały opis.
AniaJ. napisał(a):Ja też tęsknię za Hvarem i za Cro...będę zaglądała:)
Powrót do Nasze relacje z podróży