Tak sobie skakam z nudów po forum .... Na które w sumie zaglądam mało
Ale super wątek i filmiki.
Kurcze pieczone w pysk
.... Czemu tu nikt nic nie pisze
.... Jakaś wymiana informacji...Ewentualnie, hej gościu, byłem / byłam/ widziałem / widziałam... Jest ok / jest średnio / jest do d ...
////
Już nie myślę, że zazdrościcie
Vaclavovi, jestem wolnemu, że rozmościł się na dłużej i jest wolny w tej Chorwacji
Wszystkich filmików nie obejrzałem..Ale z tym, co obejrzałem zgadzam się w 100 procentach ... Fajny,lekki przekaz ...Uwagi wg mnie celne
Zwróciłem uwagę na filmik o Splicie... W punkt... Plażę Trstenik znam doskonale... Fajna jest też strona pólnocna Poljud i wyżej ku morzu..Ale trzeba widzieć gdzie... Kto chce ten / ta trafi
Deptak i okolice, na dłuższą metę oklepane ... Może być Poljud, Spinut...albo, jak Gripe ,, Firule... Muzeum Morskie, dzielnica willowa ..Tam można połazic (poieżdzić na rowerku), w głebi i wzdłuż morza...Wylot na poludnie też w sumie banalny, ale to wiekszość zna np zza szyby samochodu
Split bokami, super jest.. ładny, żielony, zadbany, bezpieczny ..Nawet w pojugosłowiańskich osiedlach jest klimat.... No i ten wszechobecny klimat bałkanski....Markizy, pranie na sznurkach ...Gdzie przy Marszałkowskiej, albo Świdnickiej we Wocławiu , albo św Marcinie w Poznaniu, ktoś (a zwłaszcza ktosia)
wywiesiłaby na sznurkach za oknem, z pełną ekspozycją, różowe biustonosze
... A w Splicie przy głównej są
.... Chorwacja !!!:)