maslinka napisał(a): Po chwili wychodzi pan i pyta, skąd jedziemy. Jestem tam skołowana, że mówię:"Iz Hrvatske" Facet patrzy na mnie z litością i odpowiada, że to oczywiste No to zrobiłam z siebie głupka
maslinka napisał(a):
Tony Montana był gdzieś poza Chorwacją na wakacjach (niestety nie pamiętam, gdzie) i pokazywał takie trochę mniej udane palmy , że tylko takie tam są. Chyba Mysza nazwała je Tonowymi
Może to była Teneryfa...
Tony, Mysza, poprawcie mnie, jeśli się mylę, bo to już tyle lat, że nie pamiętam szczegółów
Kapitańska Baba napisał(a):Koniec? Bez sensu....
Kapitańska Baba napisał(a):Dzięki Maslinko za te wakacje, za opowieść za zdjęcia (szczególnie to z mariny w Zadarze ).
Kapitańska Baba napisał(a):Szczęśliwego Podróżnego Nowego Roku 2021
kulka53 napisał(a):Ciekawe jakie wyspy i jakie kraje zobaczymy w następnej relacji
Bo że coś się szykuje nie mam wątpliwości
kulka53 napisał(a):Spełnienia marzeń w Nowym Roku
travel napisał(a):Dzięki za super relację
Bardzo ciekawa ta trasa przez Słowenię......ale jednak czegoś mi tu brakuje, oczywiście VARAŽDINA
travel napisał(a):
Dziękuję za życzenia .Życzę Wam w nowym roku przede wszystkim zdrowia i wspaniałych niczym nie zakłóconych podróży
Bratwojciech napisał(a):A ja dziękuje za pokazanie miejsc których na tej wyspie jeszcze nie odkryłem. Życzę normalnego przyszłego roku i kolejnych podróży
pomorzanka zachodnia napisał(a):I za wyjaśnienie o co chodzi z tą palmą tonową, bo też nie wiedziałam
pomorzanka zachodnia napisał(a):Szczęśliwego Nowego Roku
Bravik napisał(a):Żeby choć w części nam znormalniał.
Nefer napisał(a):No i najlepsze życzenia na 2021 rok .
mchrob napisał(a):Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, oby nie był gorszy niż ten kończący się (bardzo optymistyczne życzenie )
megidh napisał(a):Tyle już Twoich relacji przeczytałam, że myślałam, iż kolejna z wyspy Brač będzie nudna, ale Ty potrafisz zainteresować tematem, nawet jeśli pokazujesz coś po raz kolejny, więc nuda się do niej nie wkradła.
Pomimo tego, że raczej nie będę spędzać wakacji w towarzystwie kajaka, to fajnie podpatrywać Wasze wyprawy kajakowe.
I bardzo Wam zazdroszczę poz. 2 z Top 10.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
elka21 napisał(a):maslinka napisał(a): Po chwili wychodzi pan i pyta, skąd jedziemy. Jestem tam skołowana, że mówię:"Iz Hrvatske" Facet patrzy na mnie z litością i odpowiada, że to oczywiste No to zrobiłam z siebie głupka
Tym, co tu napisałaś, poprawiłaś mi humor na cały wieczór
elka21 napisał(a):Pierwszy Sylwester od niepamiętnych czasów, który spędzam w domu
elka21 napisał(a):Nie będę zbyt oryginalna, i powtórzę za resztą, dzięki za relację i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
mysza73 napisał(a):Dzięki Aga za kolejną fajową relację
A w Nowym Roku życzę Tobie i Mężowi dużo zdrówka, super nartowania i rozpoczęcia latania (bo wtedy będą fajowe relacje nie tylko z Cro )
Habanero napisał(a):Cześć Aga. Przechyl dziś kielicha.
Habanero napisał(a):Wypij za szczęście, które teraz jest potrzebne jak nigdy. Niech nie opuszcza Ciebie i Męża w nadchodzącym roku.
Dzięki za wspaniałą relację.
A. Z. Z. K.
kret66 napisał(a):Dzięki za piękny przewodnik po wyspie i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku .
AdamZ napisał(a):Dziękuję za piękną relację, pokazanie miejsc ulubionych i czekających na odkrycie na wyspie.
A w Nowym Roku zdrowia, pomyślności i kolejnych ekscytujących podróży życzę
piotrf napisał(a):Dziękuję za jak zwykle piękną relację , śledzenie jej sprawiło mi przyjemność
Samych udanych podróży w tym roku i następnych
Pozdrawiam
Piotr
maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Dzięki Aga za kolejną fajową relację
A w Nowym Roku życzę Tobie i Mężowi dużo zdrówka, super nartowania i rozpoczęcia latania (bo wtedy będą fajowe relacje nie tylko z Cro )
Dziękuję Ci, Aga, za te życzenia
Zacząć latać to jest jeden z planów na ten rok
maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Tylko najpierw muszą nas zaszczepić, ale Ty jako czynny nauczyciel będziesz mogła to zrobić szybcij niż ja. Chyba ... bo te plany pewnie jeszcze z dziesięć razy się zmienią
Ja pewnie dość szybko, ale Małż jest na końcu kolejki
Powrót do Nasze relacje z podróży