pomorzanka zachodnia napisał(a):Dołączam się do życzeń mocno już spóźniona
Dzięki bardzo
Postaram się jutro dojechać do Zadaru
maslinka napisał(a):Brač jest moim zdaniem bardzo ciekawą i różnorodną wyspą. Wydaje mi się, że jest bardziej "swojski" niż Hvar (czuję się tu całkiem jak w domu), czym ujął nas i wysunął się na prowadzenie w rankingu moich trzech ulubionych chorwackich wysp, który przedstawia się teraz następująco:
1. Brač
2. Vis
3. Hvar
Z tym, że gdybym wróciła na Vis, kolejność mogłaby ulec zmianie Ale skoro bračkie wrażenia są wciąż świeże, ranking wygląda, jak wygląda
Bez trudu trafiamy pod adres naszej nowej kwatery i... dosłownie zbieramy szczękę
Proszę Państwa, tak teraz będziemy mieszkać :
travel napisał(a):Normalnie jak w ogrodzie botanicznym
travel napisał(a):
Tego ogrodu trochę Ci zazdraszczam, ale najbardziej to łazienki i kabiny bez zasłonki
Abakus68 napisał(a):No a ja sobie właśnie piszę swoje podsumowanie i mam taką przewagę, że ranking wysp obejmuje jedną:)
Abakus68 napisał(a):A jeszcze coś a propos Zadaru. Gdyby nie te ceregiele z lotami to pewnie nie na Braću bylibyśmy, ale bez auta w Zadarze. To by dopiero było lenistwo..
maslinka napisał(a):..
No nie wiem... My się zmęczyliśmy Przedreptaliśmy Zadar wszerz i wzdłuż po kilka razy. Tam jest, gdzie się szwendać
Abakus68 napisał(a):Mam gdzieś na starej komórce z ujaweja taką apkę zdrowie - bywało, że dziennie na Braću robiliśmy po 45 000 kroków. Co tam taki Zadar, nawet wzdłuż
Hercklekot napisał(a):Ale miejscówka... I jest nawet świątynia dumania" w ogrodzie
Hercklekot napisał(a):Ranking wysp to jest dopiero tasowanie, znam to ze swoich relacji, ale serio, to muszę dopiero zaliczyć jakieś pierwsze powtórki, powroty, żeby zrobić "rachunek sumienia". A i Lastovo jeszcze nieodwiedzone i Šolta.
Epepa napisał(a):Miejscówka doprawdy zacna. Ten piękny ogród kojarzy mi się trochę z willami kapitanów w Orebic. Pamiętam, jak spacerowałam nadmorską promenadą i zastanawiałam się, jak to by było sobie w takim domu przez chwilę pomieszkać.
Kapitańska Baba napisał(a):Ależ genialny ten ogród! Ciężko uwierzyć że to w Zadarze! !!
Habanero napisał(a):Widzę, że Brač nadal okupuje fotel lidera
Habanero napisał(a):Ogródek w Zadarze palce lizać i kwaterka również
pomorzanka zachodnia napisał(a):A łazienka wygląda na nową, trochę w specyficznym stylu, ale ładna.
Nefer napisał(a):Ten ogród to jak jakaś Arkadia, tak mi się jakoś skojarzyło.