Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mój Brač w koronie

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Abakus68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abakus68 » 06.12.2020 07:20

Mówią, że czasami wystarczy o innej porze usiąść w znanym miejscu aby okazało się nieznanym. Widzę że doświadczyliście tego. Ale za to w jakim miejscu , w jakich okolicznościach. I z jakim napojem. Przyjmij to za komplement. Od kiedy jakiś czas temu zwróciłem ci uwagę że pierwsze piwo nie może być dwa razy pierwsze przyglądam się twoim fotom z piwem. I stwierdzam, że do twarzy ci z nim :smo: zatem składając ci życzenia życzę, aby zawsze i że wszystkim było ci "do twarzy"
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 06.12.2020 13:22

elka21 napisał(a):Przyłączę się do życzeń.
Aga, wszystkiego najlepszego. :D :papa:

Dziękuję! :D

Habanero napisał(a):Zadar sytuację trochę ratuje, ale i tak serce pęka, przynajmniej moje, gdy się opuszcza tak ładny Supetar.

Trochę pękło, ale posklejaliśmy ;)

Habanero napisał(a):Sto lat Agnieszko od naszej rodzinki, niech Ci się spełnią wszystkie marzenia :D :papa:

Dzięki! :D Ściskam całą Waszą rodzinkę :smo:

Kapitańska Baba napisał(a):Spełnienia podróżniczych marzeń Maslinko :idea: :idea: :idea:

Dzięki bardzo :D

Kapitańska Baba napisał(a):Miejsce gdzie zawsze cumujemy jest wolne - chyba czeka na nas :wink:

Na pewno :D

Nefer napisał(a):Wszystkiego najlepszego :D .

Dziękuję :D

Nefer napisał(a):A że się na prom nie zmieściliście, to dłużej na wyspie pobyliście - zawsze to jakiś plus :) .

Bardzo podobała nam się godzina spędzona w Beer Garden :D

Abakus68 napisał(a):Mówią, że czasami wystarczy o innej porze usiąść w znanym miejscu aby okazało się nieznanym. Widzę że doświadczyliście tego. Ale za to w jakim miejscu , w jakich okolicznościach. I z jakim napojem. Przyjmij to za komplement.

Przyjmuję :mrgreen:

Abakus68 napisał(a):Od kiedy jakiś czas temu zwróciłem ci uwagę że pierwsze piwo nie może być dwa razy pierwsze przyglądam się twoim fotom z piwem. I stwierdzam, że do twarzy ci z nim :smo: zatem składając ci życzenia życzę, aby zawsze i że wszystkim było ci "do twarzy"

Dzięki bardzo :mrgreen:
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 06.12.2020 15:04

Spóźnione życzenia urodzinowe :)
Jestem mocno zdziwiony że w Zadarze dotąd byliście tylko na chwilę! :)
Bravik
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 06.12.2020 15:36

Wszystkiego dobrego, Agnieszko. I wielu, wielu Chorwacji do odwiedzenia :papa:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 06.12.2020 18:04

tony montana napisał(a):Spóźnione życzenia urodzinowe :)

tony montana napisał(a):Jestem mocno zdziwiony że w Zadarze dotąd byliście tylko na chwilę! :)

Tak, tylko raz, w czasie naszej pierwszej podróży do Chorwacji - w 2006 roku. "Za chwilę" będziemy tam zdecydowanie dłużej 8)

Bravik napisał(a):Wszystkiego dobrego, Agnieszko. I wielu, wielu Chorwacji do odwiedzenia :papa:

Dziękuję bardzo :D
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 06.12.2020 18:18

Agnieszko, z okazji minionych urodzin życzę Ci duuużo zdrówka i wielu udanych wymarzonych podróży - oby jak najszybciej były znów możliwe. :)
:papa:
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 06.12.2020 18:22

maslinka napisał(a):Nie mówimy Wyspie "żegnaj", tylko "do zobaczenia". Na pewno tu kiedyś wrócimy, bo Brač jest dla nas wyjątkowy!

Trochę czasu już trwa ta relacja, bo czytaliśmy ją będąc na Pagu, czyli tuż przed ostateczną decyzją, że jednak też tu popłyniemy :) . A teraz już koniec Brača...
I rozumiem to zacytowane zdanie. Też bez zawahania mógłbym tak napisać, bo Wyspa... ok, może nie oczarowała :) , ale na pewno bardzo mi się spodobała. Tyle że w naszym przypadku powrót jest bardzo jednak mało prawdopodobny :roll: .

A z okazji Urodzin same najlepsze życzenia (także powrotu na Brač :) ). Jesteś prawie rówieśniczką A.Małysza :cool: , oczywiście pod względem dnia urodzenia, z pewnością nie roku :wink:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 06.12.2020 18:42

Mikromir napisał(a):Agnieszko, z okazji minionych urodzin życzę Ci duuużo zdrówka i wielu udanych wymarzonych podróży - oby jak najszybciej były znów możliwe. :)
:papa:

Dziękuję, Danusiu :D

kulka53 napisał(a):Też bez zawahania mógłbym tak napisać, bo Wyspa... ok, może nie oczarowała :) , ale na pewno bardzo mi się spodobała. Tyle że w naszym przypadku powrót jest bardzo jednak mało prawdopodobny :roll: .

Nigdy nie wiadomo ;) Mielibyście co robić na Braču jeszcze przynajmniej przez dwa tygodnie. Pustinja Blaca, Zmajeva špilja, cmentarz w Supetarze, Bol, uvala Farska i wiele innych (nie wiem, co ostatecznie widzieliście :))

kulka53 napisał(a):A z okazji Urodzin same najlepsze życzenia (także powrotu na Brač :) ). Jesteś prawie rówieśniczką A.Małysza :cool: , oczywiście pod względem dnia urodzenia, z pewnością nie roku :wink:

Adam Małysz ma urodziny 3 XII, a jego żona Izabela - 4 XII, tak jak ja :D
travel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) travel » 06.12.2020 18:54

Gdzie ja byłam , jak mnie nie było :?: :oops:

Maslinko życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń :D :papa:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 06.12.2020 20:40

travel napisał(a):Maslinko życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń :D :papa:

Dzięki, Iza :D
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 06.12.2020 20:56

Agnieszko , z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego co najlepsze :D :papa:

maslinka napisał(a):
Habanero napisał(a):Zadar sytuację trochę ratuje, ale i tak serce pęka, przynajmniej moje, gdy się opuszcza tak ładny Supetar.

Trochę pękło, ale posklejaliśmy ;)

Zastanawiam się jak wiele pęknięć ( oraz późniejszych posklejań :wink: :wink: ) może wytrzymać jedno serce :mrgreen:

Pozdrawiam
Piotr
Magda O.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magda O. » 07.12.2020 08:22

Katerina napisał(a):Najlepszości i wielu podróży w kolejnym roku - Ago, Strzelcu :D :coool: :papa:

Wszystkiego dobrego również życzę - od Strzelca dla Strzelca :D ( miałam urodziny tydzień temu :wink: )
Epepa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Epepa » 07.12.2020 11:37

Trochę smutno opuszczać Brac, ale z drugiej strony jestem bardzo ciekawa nowych miejsc, które odkryliście.
Wszystkiego najlepszego, maslinko! :D
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 07.12.2020 15:46

piotrf napisał(a):Agnieszko , z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego co najlepsze :D :papa:

piotrf napisał(a):Zastanawiam się jak wiele pęknięć ( oraz późniejszych posklejań :wink: :wink: ) może wytrzymać jedno serce :mrgreen:

Chyba całkiem sporo...

Magda O. napisał(a):Wszystkiego dobrego również życzę - od Strzelca dla Strzelca :D ( miałam urodziny tydzień temu :wink: )

Dzięki i również wszystkiego naj, Strzelcu :mrgreen:

Epepa napisał(a):Trochę smutno opuszczać Brac, ale z drugiej strony jestem bardzo ciekawa nowych miejsc, które odkryliście.

Coś się kończy, coś się zaczyna ;)

Epepa napisał(a):Trochę smutno opuszczać Brac, ale z drugiej strony jestem bardzo ciekawa nowych miejsc, które odkryliście.
Wszystkiego najlepszego, maslinko! :D

Dzięki! :D
pomorzanka zachodnia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pomorzanka zachodnia » 07.12.2020 21:17

Dołączam się do życzeń mocno już spóźniona :smo:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży