elka21 napisał(a):Przyłączę się do życzeń.
Aga, wszystkiego najlepszego.
Habanero napisał(a):Zadar sytuację trochę ratuje, ale i tak serce pęka, przynajmniej moje, gdy się opuszcza tak ładny Supetar.
Habanero napisał(a):Sto lat Agnieszko od naszej rodzinki, niech Ci się spełnią wszystkie marzenia
Kapitańska Baba napisał(a):Spełnienia podróżniczych marzeń Maslinko
Kapitańska Baba napisał(a):Miejsce gdzie zawsze cumujemy jest wolne - chyba czeka na nas
Nefer napisał(a):Wszystkiego najlepszego .
Nefer napisał(a):A że się na prom nie zmieściliście, to dłużej na wyspie pobyliście - zawsze to jakiś plus .
Abakus68 napisał(a):Mówią, że czasami wystarczy o innej porze usiąść w znanym miejscu aby okazało się nieznanym. Widzę że doświadczyliście tego. Ale za to w jakim miejscu , w jakich okolicznościach. I z jakim napojem. Przyjmij to za komplement.
Abakus68 napisał(a):Od kiedy jakiś czas temu zwróciłem ci uwagę że pierwsze piwo nie może być dwa razy pierwsze przyglądam się twoim fotom z piwem. I stwierdzam, że do twarzy ci z nim zatem składając ci życzenia życzę, aby zawsze i że wszystkim było ci "do twarzy"
tony montana napisał(a):Spóźnione życzenia urodzinowe
tony montana napisał(a):Jestem mocno zdziwiony że w Zadarze dotąd byliście tylko na chwilę!
Bravik napisał(a):Wszystkiego dobrego, Agnieszko. I wielu, wielu Chorwacji do odwiedzenia
maslinka napisał(a):Nie mówimy Wyspie "żegnaj", tylko "do zobaczenia". Na pewno tu kiedyś wrócimy, bo Brač jest dla nas wyjątkowy!
Mikromir napisał(a):Agnieszko, z okazji minionych urodzin życzę Ci duuużo zdrówka i wielu udanych wymarzonych podróży - oby jak najszybciej były znów możliwe.
kulka53 napisał(a):Też bez zawahania mógłbym tak napisać, bo Wyspa... ok, może nie oczarowała , ale na pewno bardzo mi się spodobała. Tyle że w naszym przypadku powrót jest bardzo jednak mało prawdopodobny .
kulka53 napisał(a):A z okazji Urodzin same najlepsze życzenia (także powrotu na Brač ). Jesteś prawie rówieśniczką A.Małysza , oczywiście pod względem dnia urodzenia, z pewnością nie roku
maslinka napisał(a):Habanero napisał(a):Zadar sytuację trochę ratuje, ale i tak serce pęka, przynajmniej moje, gdy się opuszcza tak ładny Supetar.
Trochę pękło, ale posklejaliśmy
piotrf napisał(a):Agnieszko , z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego co najlepsze
piotrf napisał(a):Zastanawiam się jak wiele pęknięć ( oraz późniejszych posklejań ) może wytrzymać jedno serce
Magda O. napisał(a):Wszystkiego dobrego również życzę - od Strzelca dla Strzelca ( miałam urodziny tydzień temu )
Epepa napisał(a):Trochę smutno opuszczać Brac, ale z drugiej strony jestem bardzo ciekawa nowych miejsc, które odkryliście.
Epepa napisał(a):Trochę smutno opuszczać Brac, ale z drugiej strony jestem bardzo ciekawa nowych miejsc, które odkryliście.
Wszystkiego najlepszego, maslinko!
Powrót do Nasze relacje z podróży