maslinka napisał(a):
Dla nas to i tak jest plażowanie w tłumie W największym zagęszczeniu, w jakim zdarzyło nam się w tym roku.
kulka53 napisał(a):maslinka napisał(a):nie wiem - oficjalnie czy nieoficjalnie
Oficjalnie
Nefer napisał(a):Uvala Paklina bardzo mi się podoba, takie miejsca lubię.
W Murvicy - jak dla mnie - też za dużo ludzi .
piekara114 napisał(a):Dla nas też....maslinka napisał(a):Dla nas to i tak jest plażowanie w tłumie
Z tych zatoczek z chęcią bym skorzystała...
lew napisał(a):.........20 lat temu W Murvicy bywaliśmy na tej plaży sami , a plaża była zdecydowanie szersza
pomorzanka zachodnia napisał(a):Bo to pewnie wszyscy Ci co wcześniej w Blacy byli i Zlatnim Ratem gardzą.
Abakus68 napisał(a):Spodziewam się, że Bol będzie gorący... i to nie ze względu na tłumy... Dwa razy tam i razy gorąco ścinało nas z nóg...
Abakus68 napisał(a):Murvica dla fanów cudnych plaż to jednak chyba Braćki raj prawda?
maslinka napisał(a):Abakus68 napisał(a):Murvica dla fanów cudnych plaż to jednak chyba Braćki raj prawda?
Raj, ale już trochę zatłoczony , przynajmniej na głównej plaży. Trzeba pójść trochę dalej - w stronę Farskiej, np. do uvali Dračeva.
travel napisał(a):No właśnie , dlaczego nie pojechaliście trochę dalej ? Dalej też można się chyba gdzieś zatrzymać ?
Choćby w stronę tych plażyczek - wyglądają interesująco. Ciekawe jakie jest tam zejście , czy aby nie nazbyt strome ?
maslinka napisał(a): Nie pojechaliśmy dalej, bo chcieliśmy zobaczyć właśnie tę plażę w Murvicy. Wcześniej nigdy tam nie byliśmy, a w uvali Dračeva tak.
maslinka napisał(a):Trochę dziwnie być trzeci raz na Braču i nie widzieć głównych miejsc do plażowania
travel napisał(a):maslinka napisał(a): Nie pojechaliśmy dalej, bo chcieliśmy zobaczyć właśnie tę plażę w Murvicy. Wcześniej nigdy tam nie byliśmy, a w uvali Dračeva tak.
Draceva kajakiem ? Bo nie pamiętam
maslinka napisał(a):Tabliczki nie było
Oksanka napisał(a):Najbardziej znana plaża naturystyczna to plaża Paklina w pobliżu Złotego Rogu.
su-petar napisał(a):Kolorki na plażach w okolicy Murvicy są obłędne.
kulka53 napisał(a):maslinka napisał(a):Tabliczki nie było
Czyżby postawili w trakcie sezonu?
kulka53 napisał(a):Niemniej Paklina jest jednym z najbardziej znanych miejsc FKK nie tylko na Bracu ale i w ogóle w Chorwacji.
Powrót do Nasze relacje z podróży