Nefer napisał(a):mchrob napisał(a):Nie pamiętam czy ktoś z forum stacjonował w Postirze?
Ja z rodziną stacjonowaliśmy w Postirze, ale było to już dość dawno temu, bo w 2014 roku.
Ja w 2012, zdjęcia z relacji chyba znikły
Nefer napisał(a):mchrob napisał(a):Nie pamiętam czy ktoś z forum stacjonował w Postirze?
Ja z rodziną stacjonowaliśmy w Postirze, ale było to już dość dawno temu, bo w 2014 roku.
Ural napisał(a):W tym roku miałem być na Hvarze. Wyszło inaczej - nigdzie.
mchrob napisał(a):Szkoda że słoneczka wam w Postirze brakło.
DamianM napisał(a):My tylko 15km.
maslinka napisał(a):Opuszczamy Splitską, która tym razem zrobiła na nas bardzo pozytywne wrażenie Myślę, że to idealna miejscowość na spokojny urlop. Czuje się, że czas płynie tu wolniej
Nefer napisał(a):Parę razy stołowaliśmy się w tej miejscowości w restauracji Panorama. Bardzo ładny był tam widok z tarasu.
Bravik napisał(a):Aż dostałem ślinotoku na widok waszej obiadokolacji. Ta gra kolorów....zwłaszcza ten bursztyn.
piotrf napisał(a):Splitska odczarowana , mam nadzieję , że nam również się to przytrafi z jedną z chorwackich miejscowości . . .
Damy jej kolejną szansę , gdy świat znormalnieje
Kapitańska Baba napisał(a):Splitska Niecałe trzy tygodnie temu było w niej......mocno ciekawie - siły żywiołów zamieniły śpiącą Splitską w dziką metropolię
Bratwojciech napisał(a):Przy następnej okazji polecam przejść się z centrum w stronę Postiry. Po drodze mijamy cmentarz, kapliczkę i bardzo fajną zatoczkę z kategorii prawie tylko dla nas .
piekara114 napisał(a):Taki sam problem miałam z maska po 8 latach jej użytkowania. Wymiana na nową i jest idealnie . Co do tej pełnej...przymierzalam ją ale dla mnie jest bardzo ciężka... Zostałam przy zwykłym zestawie....
A tych fal po wyjściu z zatoki to nie zazdroszczę....
piekara114 napisał(a):Taki sam problem miałam z maska po 8 latach jej użytkowania. Wymiana na nową i jest idealnie . Co do tej pełnej...przymierzalam ją ale dla mnie jest bardzo ciężka... Zostałam przy zwykłym zestawie....
piekara114 napisał(a):A tych fal po wyjściu z zatoki to nie zazdroszczę....
Bratwojciech napisał(a):Co do tych pełnych masek, to raczej nie nadają się do nurkowania, bo są to maski powierzchniowe.
marze_na napisał(a):I macie tą perełkę tylko dla siebie . Kajak stwarza świetne możliwości, a że czasem trzeba więcej powiosłować? Chyba warto .
Powrót do Nasze relacje z podróży