Trafiliście na wspaniałą przejrzystość powietrza - widoki z góry obłędne
A zatoczka również niczego sobie
Tylko ten marsz z Plavcem do plaży - daleko i wysoko
mchrob napisał(a):Spędziliśmy tydzień w Tvrdnim Dolacu bez ciepłej wody i klimatyzacji ale za to z dużą dawką świętego spokoju i po kilku dniach w Stari Gradzie zaczynam za tym tęsknić.
agus78 napisał(a):Widoki i zatoczka cudowne Południowa strona Wyspy rzeczywiście ma przepiękne plaże, szkoda, że trochę trudniej dostępne... Nigdy nie udało nam się tam dotrzeć A może właśnie mają tyle uroku, dlatego, że są mniej uczęszczane i trudno dostępne?
agus78 napisał(a):Koniecznie musimy wybrać się kiedyś tą nową drogą
Kapitańska Baba napisał(a):Trafiliście na wspaniałą przejrzystość powietrza - widoki z góry obłędne
Kapitańska Baba napisał(a):Tylko ten marsz z Plavcem do plaży - daleko i wysoko
Bratwojciech napisał(a):Bywając na wyspie nigdy nie odwiedziłem Farskiej i chyba przy najbliższej okazji trzeba to zmienić .
mchrob napisał(a):W zeszłym roku w szczycie sezonu i to nie koronowego było na Farskiej z 10 osób razem z naszą 4. Także takie pustki to norma. Bardzo miłe wspominam tamto plażowanie. Pewnie jakby dociągnęli asfalt do samej plaży to by się to zmieniło.
Nefer napisał(a):Cudowne plaże, cudowne widoki. Wielka przyjemność popatrzeć .
stpman napisał(a):Relacja trwa w najlepsze a ja dopiero dziś zaglądałem
stpman napisał(a):Wygląda na to, że ci co pojechali na początku sezonu to wygrali, a ci co liczyli, że się polepszy to przegrali
Habanero napisał(a):Boooszszsze, jak ten Hvar bliziutko
Na takie plaże to nawet z Vrboskiej bym latał,...oczywiście czymś mocniejszym niż pasarka .
Habanero napisał(a):Kanał Hvarski to raj dla ludzi z pływadłami
mchrob napisał(a):Drugi rok jesteśmy w Cro autem które nie ma nawet dojazdówki tylko zestaw naprawczy do opon i każda szutrówka włącza mi w mózgu sygnał ostrzegawczy co się stanie jak złapię kapcia. Niby mam assistance ale ciekawe jak długo bym czekał na pomoc na takiej szutrówce?
mchrob napisał(a):Moje marzenie to poszaleć po tych drogach jakąś terenówką, ale znowu tłóc się takim autem z Polski? Nie wiem czy można takie auto pożyczyć na miejscu.