Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mój Brač w koronie

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 06.08.2020 13:58

Chętnie zabiorę się z Wami w tą podróż ... :) ...
Pozdrawiam.
Igłą pinii
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Igłą pinii » 06.08.2020 14:15

Jestem i ja. Również potwierdzam, że wakacje w tzw. koronie to jedne z najpiękniejszych, jakie przeżyłam. Relację z mojej ukochanej wyspy będę śledziła z przyjemnością!
ruzica
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruzica » 06.08.2020 14:25

Nie mogłam się doczekać kiedy zaczniesz nadawać :) Ja póki co mam jeszcze 2 tygodnie siedzenia "jak na igłach", więc poczytam i pooglądam, żeby sobie ten ciężki czas umilić :papa:
Max Power
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Max Power » 06.08.2020 14:46

Miałem jakieś przeczucie, że tytuł tego postu będzie Twoją właśnie relacją:)
Czytam obecnie Twoją ubiegłoroczną relacje z Hvaru i ciszę się, że kolejna jest już w kolejce.
Pozdrawiam
Bravik
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 06.08.2020 15:20

Witaj. Brač miał być i u mnie w tym roku, a skończyło się tylko na jednodniowym objeździe wyspy skuterem. Ale co się odwlecze... :wink: Więc zasiadam i ja, chłonę Twoją relację i zapamiętuję jak najwięcej na przyszły, mam nadzieję, już normalny rok. :papa:
Abakus68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abakus68 » 06.08.2020 16:07

Siedzę sobie w sieci. Przeglądam wszystkie możliwe na wrzesień app. na Braću... Może jednak. Może znów... A coś mi się przypomniało. A wejdę na forum, napiszę do kogoś, żeby mi wspomniał o ewentualnych niedogodach miejsca gdzie był i co ja widzę. Maslinka już nie na ziemi, ale w koronie... I zdęcia z przed lat trzeba oglądnąć a i na te poczekać... No to siadam. No to patrzam. No to się będę delektował. A nuż jednak wrócę gdzie już deptałem - tak bezpiecznie ponoć..
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 06.08.2020 17:09

Witam Wszystkich! :D

Kapitańska Baba napisał(a):Jestem!!!

Cześć Beata :D

mysza73 napisał(a):Maslinka w koronie i delfiny wymiatają :hearts:

Hehe, delfiny na pewno! :mrgreen:

Bratwojciech napisał(a):Brać to moja ulubiona wyspa, więc zasiadam do czytania. Jak jeszcze wpadniecie do Splickiej, no to mam pozamiatane. :papa:

Wpadniemy :D Dlaczego masz pozamiatane?

Robert_Leszno napisał(a):Przyłączam się na świeżo po powrocie, jestem ciekaw jakie były twoje odczucia. :papa:

Łączę się z Tobą w bólu po powrocie...

ziemniak napisał(a)::hut: :papa:

Hej! Jesteście na tym Dugim Otoku?

Janusz Bajcer napisał(a):Zaproszenie przyjęte. :D

Cieszę się :D

piekara114 napisał(a):Z przyjemnością będę oglądać i czytać. No Brać miał być, ale właśnie zaraza się pojawiła i właścicielka się wystraszyła...... :papa:

Na Pagu na pewno też było fajnie 8) Będzie relacja? :mrgreen:

Nefer napisał(a):Znajome widoki, będę i ja :) .

Witaj! 8)

dids76 napisał(a):Ps. Ja za 9 dni po raz kolejny będę na Brač :papa:

Super masz!

Epepa napisał(a):Melduję się. :mrgreen: Z przyjemnością poczytam, zapowiada się piękna relacja. :papa:

Mam nadzieję, że Cię nie zawiodę ;)

DamianM napisał(a):Witam.
Czekam na zdjęcie z piwem :D :D

Jak zwykle ;)
Już jest - w zajawce. Chociaż w kufelku zostało mało piwa :oczko_usmiech:

Katerina napisał(a):Ja też jestem :D Tęsknię za Bračem, więc z przyjemnością obejrzę Twoje wakacje w coronie :papa:

Cześć Kasiu. Może uda mi się trochę ukoić Twoją tęsknotę 8)

mchrob napisał(a):Pakuję się do wyjazdu ale jestem też

Cieszę się i szerokiej drogi! :)

Habanero napisał(a):Jestem Agnieszko i choć trauma po powrocie jeszcze doskwiera, poddam się Twoim torturom z przyjemnością :wink:

Witaj Konradzie! W takim razie będę torturować bez wyrzutów sumienia :oczko_usmiech:
I czekam na ciąg dalszy Plaż na Hvarze :D

kmichal napisał(a):Chętnie zabiorę się z Wami w tą podróż ... :) ...
Pozdrawiam.

Zapraszam! :)

Igłą pinii napisał(a):Jestem i ja. Również potwierdzam, że wakacje w tzw. koronie to jedne z najpiękniejszych, jakie przeżyłam. Relację z mojej ukochanej wyspy będę śledziła z przyjemnością!

Magda, bardzo mi miło, że jesteś :D

ruzica napisał(a):Nie mogłam się doczekać kiedy zaczniesz nadawać :)

Hehe, szybciej się nie dało ;)

Max Power napisał(a):Miałem jakieś przeczucie, że tytuł tego postu będzie Twoją właśnie relacją:)

:oczko_usmiech:
W odróżnieniu od Mojego Brača na ziemi ;)

Bravik napisał(a):Witaj. Brač miał być i u mnie w tym roku, a skończyło się tylko na jednodniowym objeździe wyspy skuterem. Ale co się odwlecze... :wink:

Widziałam w Kalendarzu wyjazdowym, że miałeś wpisane: Hvar - Brač - Vis... Ostatecznie byłeś stacjonarnie w Makarskiej?

Abakus68 napisał(a):A wejdę na forum, napiszę do kogoś, żeby mi wspomniał o ewentualnych niedogodach miejsca gdzie był i co ja widzę. Maslinka już nie na ziemi, ale w koronie...

Takie czasy... ;)
Cześć ZdziHu :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.08.2020 17:19

DamianM napisał(a):Witam.
Czekam na zdjęcie z piwem :D :D

Katerina napisał(a):A zdjęcie z piwem to nawet w zajawce było :wink: :P

Patrzył na koronę, piwa nie zauważył ... :oczko_usmiech:
pomorzanka zachodnia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pomorzanka zachodnia » 06.08.2020 17:59

Taka korona to ja rozumiem :mrgreen: . Oczywiście będę stałym gościem w relacji. Zgadzam się, że tegoroczne wakacje były jak sen 8) .
Bravik
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 06.08.2020 19:11

maslinka napisał(a):Witam Wszystkich! :D

Bravik napisał(a):Witaj. Brač miał być i u mnie w tym roku, a skończyło się tylko na jednodniowym objeździe wyspy skuterem. Ale co się odwlecze... :wink:

Widziałam w Kalendarzu wyjazdowym, że miałeś wpisane: Hvar - Brač - Vis... Ostatecznie byłeś stacjonarnie w Makarskiej?

Wszystko się pozmieniało przez Covid-19. Miały być 3 tygodnie sierpnia. Miały być 3 wyspy. Był dwutygodniowy wyjazd w lipcu, bo pojechała z nami córa z chłopakiem, a tylko w lipcu mieli urlop. I była Makarska (to akurat trochę ze względów dyplomatycznych, żeby w jakichś sposób wesprzeć finansowo nasze chorwackie przyjaciółki z M.). A że i cena jaką nam zaproponowano za dwa studia była taka, że żal było odmówić :mrgreen: (co jednak przy młodych ma niebagatelne znaczenie) wylądowaliśmy na starych śmieciach :oczko_usmiech: Tyle, że trochę pojeździliśmy po wyspach i okolicy.
Tym bardziej dużo oczekuje po Twojej realcji. :papa:
su-petar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) su-petar » 06.08.2020 20:54

Ale mi radochy narobiłaś, że piszesz, że z Brača :D Dziękuję i pozdrawiam :D
dids76 napisał(a): Ja za 9 dni po raz kolejny będę na Brač :papa:

Ja też :D
Katerina napisał(a): Tęsknię za Bračem

Ja też :D
ziemniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziemniak » 06.08.2020 21:47

maslinka napisał(a):
ziemniak napisał(a)::hut: :papa:

Hej! Jesteście na tym Dugim Otoku?

Po naszej rozmowie, nawet nie czytając twojej relacji byłem pewny, że jedziemy na Dugi Otok.
Jednak ciężko znaleźć nocleg z wyprzedzeniem, ceny średnie, a wolnych miejsc ubywa z każdą godziną.
Dodatkowo doszła druga para z dziećmi co zdecydowanie pogarsza sytuację poszukiwawczą.

Wyjeżdżamy 13 sierpnia wieczorem. Zarezerwowałem przed chwilą 5 nocy blisko w okolicy Zadaru (mam 24h żeby odwołać),
a potem mam nadzieję, że przeniesiemy się na 6-7 nocy na Dugi Otok.

Trzeba chyba znowu zmienić przyzwyczajenia, bo pierwsze 6 wyjazdów (2011-2016) było w ciemno, czasami bez konkretnego celu/miejscowości, a potem nastąpiły lata 2017-2019 i 3 wyjazdy z rezerwacjami.

Bardzo dziękuje za pomoc i zasiadam do brackiej :) relacji.
zumila
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zumila » 06.08.2020 22:04

Z chęcią poczytam, Brac jeszcze przede mną :)
Do wyjazdu 10 dni, relacja je umili :)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 07.08.2020 09:29

pomorzanka zachodnia napisał(a):Taka korona to ja rozumiem :mrgreen: . Oczywiście będę stałym gościem w relacji. Zgadzam się, że tegoroczne wakacje były jak sen 8) .

Nie chcę się całkiem obudzić...

Bravik napisał(a):Tym bardziej dużo oczekuje po Twojej realcji. :papa:

Jest presja :oczko_usmiech:

su-petar napisał(a):Ale mi radochy narobiłaś, że piszesz, że z Brača :D Dziękuję i pozdrawiam :D

W dodatku stacjonowaliśmy w Supetarze ;)

ziemniak napisał(a):Wyjeżdżamy 13 sierpnia wieczorem. Zarezerwowałem przed chwilą 5 nocy blisko w okolicy Zadaru (mam 24h żeby odwołać),
a potem mam nadzieję, że przeniesiemy się na 6-7 nocy na Dugi Otok.

Sytuacja z kwaterami jest dynamiczna. Jedni szukają na ostatni moment, drudzy odwołują. Naszej gospodyni odwołały dwie rodziny, więc mogliśmy przedłużyć pobyt.
Życzę, żeby się udało! :)

zumila napisał(a):Z chęcią poczytam, Brac jeszcze przede mną :)
Do wyjazdu 10 dni, relacja je umili :)

Mam nadzieję, że umili ;)
agus78
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus78 » 07.08.2020 10:50

Jak co roku, sprawiasz ogromną przyjemność swoją relacją :D Czekam na nią prawie z takim samym utęsknieniem, jak na wakacje w Cro 8) 8O My w tym roku pojechaliśmy końcem czerwca Twoimi śladami i spędziliśmy 19 cudownych dni na wyspie Šolta :D
I to była po prostu bajka :wink: :lol: Zero tłumów, zero wirusa, tylko cisza, spokój i cykady! Chciałam Ci podziękować za inspirację, to były piękne wakacje!!! Pozdrawiam Cię Maslinko bardzo serdecznie i nie mogę się doczekać Twoich tegorocznych wrażeń, gdyż Brač
kocham .... :papa: :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży