Chętnie zabiorę się z Wami w tą podróż ... ...
Pozdrawiam.
Kapitańska Baba napisał(a):Jestem!!!
mysza73 napisał(a):Maslinka w koronie i delfiny wymiatają
Bratwojciech napisał(a):Brać to moja ulubiona wyspa, więc zasiadam do czytania. Jak jeszcze wpadniecie do Splickiej, no to mam pozamiatane.
Robert_Leszno napisał(a):Przyłączam się na świeżo po powrocie, jestem ciekaw jakie były twoje odczucia.
ziemniak napisał(a)::hut:
Janusz Bajcer napisał(a):Zaproszenie przyjęte.
piekara114 napisał(a):Z przyjemnością będę oglądać i czytać. No Brać miał być, ale właśnie zaraza się pojawiła i właścicielka się wystraszyła......
Nefer napisał(a):Znajome widoki, będę i ja .
dids76 napisał(a):Ps. Ja za 9 dni po raz kolejny będę na Brač
Epepa napisał(a):Melduję się. Z przyjemnością poczytam, zapowiada się piękna relacja.
DamianM napisał(a):Witam.
Czekam na zdjęcie z piwem
Katerina napisał(a):Ja też jestem Tęsknię za Bračem, więc z przyjemnością obejrzę Twoje wakacje w coronie
mchrob napisał(a):Pakuję się do wyjazdu ale jestem też
Habanero napisał(a):Jestem Agnieszko i choć trauma po powrocie jeszcze doskwiera, poddam się Twoim torturom z przyjemnością
kmichal napisał(a):Chętnie zabiorę się z Wami w tą podróż ... ...
Pozdrawiam.
Igłą pinii napisał(a):Jestem i ja. Również potwierdzam, że wakacje w tzw. koronie to jedne z najpiękniejszych, jakie przeżyłam. Relację z mojej ukochanej wyspy będę śledziła z przyjemnością!
ruzica napisał(a):Nie mogłam się doczekać kiedy zaczniesz nadawać
Max Power napisał(a):Miałem jakieś przeczucie, że tytuł tego postu będzie Twoją właśnie relacją:)
Bravik napisał(a):Witaj. Brač miał być i u mnie w tym roku, a skończyło się tylko na jednodniowym objeździe wyspy skuterem. Ale co się odwlecze...
Abakus68 napisał(a):A wejdę na forum, napiszę do kogoś, żeby mi wspomniał o ewentualnych niedogodach miejsca gdzie był i co ja widzę. Maslinka już nie na ziemi, ale w koronie...
DamianM napisał(a):Witam.
Czekam na zdjęcie z piwem
Katerina napisał(a):A zdjęcie z piwem to nawet w zajawce było
maslinka napisał(a):Witam Wszystkich!Bravik napisał(a):Witaj. Brač miał być i u mnie w tym roku, a skończyło się tylko na jednodniowym objeździe wyspy skuterem. Ale co się odwlecze...
Widziałam w Kalendarzu wyjazdowym, że miałeś wpisane: Hvar - Brač - Vis... Ostatecznie byłeś stacjonarnie w Makarskiej?
maslinka napisał(a):ziemniak napisał(a)::hut:
Hej! Jesteście na tym Dugim Otoku?
pomorzanka zachodnia napisał(a):Taka korona to ja rozumiem . Oczywiście będę stałym gościem w relacji. Zgadzam się, że tegoroczne wakacje były jak sen .
Bravik napisał(a):Tym bardziej dużo oczekuje po Twojej realcji.
su-petar napisał(a):Ale mi radochy narobiłaś, że piszesz, że z Brača Dziękuję i pozdrawiam
ziemniak napisał(a):Wyjeżdżamy 13 sierpnia wieczorem. Zarezerwowałem przed chwilą 5 nocy blisko w okolicy Zadaru (mam 24h żeby odwołać),
a potem mam nadzieję, że przeniesiemy się na 6-7 nocy na Dugi Otok.
zumila napisał(a):Z chęcią poczytam, Brac jeszcze przede mną
Do wyjazdu 10 dni, relacja je umili
Powrót do Nasze relacje z podróży