maslinka napisał(a):
To już jest koniec, nie ma już nic. Jesteście wolni, możecie iść
marsylia napisał(a):maslinko,ochy i achy wydobywają się z mojego wnętrza
marsylia napisał(a):i muszę powiedzieć, że wyspy mnie ciągną...może w przyszłym roku...
razpol napisał(a):Również zachęcam do Krk (chętnie zobaczyłbym Twoją relację stamtąd), choć przyznam szczerze, że jakoś mi się kojarzyło, że kiedyś czytałem jak pisałaś coś o zatoczkach Mala i Vela Luka, choć może mi się coś pomyliło - tzn. na pewno pomyliło skoro mówisz, że nie byłaś.
maslinka napisał(a):...
Wiesz, ja mam trochę problemów zdrowotnych i muszę się jeszcze udać do kilku lekarzy, zrobić badania i postawić się całkiem na nogi.
maslinka napisał(a):Krk na pewno fajny, ale po wakacjach na Cresie i Losinju upewniliśmy się, że wolimy Dalmację. Na Krk na pewno kiedyś pojedziemy, ale jeszcze nie teraz Na Istrię też przyjdzie czas...
marcin_es napisał(a):Mam pytanie na tema plaży w Murvicy. Czy jest tam od razu głęboko, czy osoby lubiące mieć grunt pod nogami będą miały tam co robić (tzn. pływać)?
maslinka napisał(a):marcin_es napisał(a):Mam pytanie na tema plaży w Murvicy. Czy jest tam od razu głęboko, czy osoby lubiące mieć grunt pod nogami będą miały tam co robić (tzn. pływać)?
Niestety nie byliśmy na głównej plaży w Murvicy, ale przy malutkich plażach, na które dopłynęliśmy kajakiem, od razu robiło się głęboko.
Powrót do Nasze relacje z podróży