maslinka napisał(a):Ale piwo pite w chorwackim ciepełku (czytaj: upale) z widokiem na Jadran nie może nie smakować
I to jest ten ich wielki plus, za który muszą nam smakować.
janusz07 napisał(a):Witaj Maslinko. Bardzo późno ale dokończyłem czytanie Twojej relacji. To jak zwykle gotowy przewodnik. Bardzo dziękuje i życzę zdrowia w te zimowe dni. Ale jeszcze tydzień i będzie trochę odpoczynku. pozdrowienia
emarylka napisał(a):Witaj maslinka, nadrabiam zaległości w szczytywaniu relacji, dzisiaj właśnie dotarłam do końca twojej, bo choć zaglądałam tutaj nieraz to nie miałam nigdy czasu na wczytywanie się, ale postanowiłam zapisać sie do cro.pl klubu , bo chyba też mam tę przypadłość co większość tu obecnych , cro uzależnia !!
agata26061 napisał(a):Witam.
Nadrabiam właśnie zaległości w czytaniu relacji na cro.pl i trafiłam na Twoją, Maślinko. Bardzo mnie zaciekawiła i już pędzę w przeszukiwaniu forum, żeby poczytać Twoje poprzednie wrażenia z pobytów w Chorwacji. Jeśli nie byłoby to dużym problemem to prosiłabym o wklejenie linków do nich, co by mi żadna relacja nie umknęła. Pędzę szukać...