Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mój Brač na ziemi

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 30.01.2013 21:58

maslinka napisał(a):Ale piwo pite w chorwackim ciepełku (czytaj: upale) z widokiem na Jadran nie może nie smakować :D

I to jest ten ich wielki plus, za który muszą nam smakować. ;)
janusz07
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz07 » 31.01.2013 21:05

Witaj Maslinko. Bardzo późno ale dokończyłem czytanie Twojej relacji. To jak zwykle gotowy przewodnik. Bardzo dziękuje i życzę zdrowia w te zimowe dni. Ale jeszcze tydzień i będzie trochę odpoczynku. :D :D pozdrowienia
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 31.01.2013 21:37

janusz07 napisał(a):Witaj Maslinko. Bardzo późno ale dokończyłem czytanie Twojej relacji. To jak zwykle gotowy przewodnik. Bardzo dziękuje i życzę zdrowia w te zimowe dni. Ale jeszcze tydzień i będzie trochę odpoczynku. :D :D pozdrowienia

Witaj Januszu! Cieszę się, że Ci się podobało :)

Ja właśnie wkładam zdjęcia z wakacji na Bracu do albumu. Dopiero teraz daliśmy do wywołania setkę fotek (to coroczna tradycja, że wywołujemy 100 zdjęć, tylko zwykle bezpośrednio po urlopie ;)) Ale dzięki takiemu poślizgowi mogę sobie powspominać gorące dni w styczniu (prawie w lutym ;)) :D

Pozdrav :papa:
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 31.01.2013 21:38

Brać pięknym miejscem jest.. a szczególnie Bol... byle nie ci podglądacze stojący na urwisku...
janusz07
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz07 » 01.02.2013 17:24

Czyli co do zdjęć mamy taki sam zwyczaj. Tylko jak z 2,5 tys zdjęć wybrać tylko 100, (skończyło się na 150 ) :)ale wiele dobrych wspomnień daje takie wybieranie, Nasze wywołaliśmy w listopadzie. hej
emarylka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emarylka » 19.02.2013 14:23

Witaj maslinka, nadrabiam zaległości w szczytywaniu relacji, dzisiaj właśnie dotarłam do końca twojej, bo choć zaglądałam tutaj nieraz to nie miałam nigdy czasu na wczytywanie się, ale postanowiłam zapisać sie do cro.pl klubu , bo chyba też mam tę przypadłość co większość tu obecnych :lol:, cro uzależnia !! Twoja relacja bardzo wciagająca, super fotki, zazdroszcze troszeczkę że możecie na takie długie wakacje wyjeżdżać, u mnie niestety 10 dni to max :( ale dobre i ot co, w 10 dni tez mozna jadranem się nacieszyć, w tym roku wybieramy się również, ale jeszcze plany niesprecyzowane, moze którąś z twoich ścieżek, do zobaczenia :papa:
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 19.02.2013 14:30

Pomocna relacja!
8O
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 24.02.2013 14:13

emarylka napisał(a):Witaj maslinka, nadrabiam zaległości w szczytywaniu relacji, dzisiaj właśnie dotarłam do końca twojej, bo choć zaglądałam tutaj nieraz to nie miałam nigdy czasu na wczytywanie się, ale postanowiłam zapisać sie do cro.pl klubu , bo chyba też mam tę przypadłość co większość tu obecnych :lol:, cro uzależnia !!

Hej Emarylka!
Nie lecz tego! :D

Pozdrav :papa:
emarylka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emarylka » 15.03.2013 15:46

ani mi się śni !!
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 09.04.2013 20:38

Rewelacyjna , ciekawa itd...relacja:) zafascynowała nas. No i za 3 miesiące będziemy mogli to wszystko sprawdzić na żywca :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 09.04.2013 21:11

Niedzwiad napisał(a):Rewelacyjna , ciekawa itd...relacja:) zafascynowała nas. No i za 3 miesiące będziemy mogli to wszystko sprawdzić na żywca :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss: :boss:

Dzięki :D Super wakacji na Braczu życzę :D
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 10.04.2013 19:24

Witam.
Nadrabiam właśnie zaległości w czytaniu relacji na cro.pl i trafiłam na Twoją, Maślinko. Bardzo mnie zaciekawiła i już pędzę w przeszukiwaniu forum, żeby poczytać Twoje poprzednie wrażenia z pobytów w Chorwacji. Jeśli nie byłoby to dużym problemem to prosiłabym o wklejenie linków do nich, co by mi żadna relacja nie umknęła. Pędzę szukać...
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 10.04.2013 19:46

agata26061 napisał(a):Witam.
Nadrabiam właśnie zaległości w czytaniu relacji na cro.pl i trafiłam na Twoją, Maślinko. Bardzo mnie zaciekawiła i już pędzę w przeszukiwaniu forum, żeby poczytać Twoje poprzednie wrażenia z pobytów w Chorwacji. Jeśli nie byłoby to dużym problemem to prosiłabym o wklejenie linków do nich, co by mi żadna relacja nie umknęła. Pędzę szukać...

Agata, dzięki za miłe słowa.

Trochę tych relacji powstało, bo jestem nieuleczalnie zakochana w Chorwacji ;) :mrgreen:

Niech będzie w kolejności odwrotnie chronologicznej - od wakacji 2011 do 2007:

Po Pagu i Cresie przygoda nas niesie

RWPG - Relacja Wiosłem Pisana Gdzieniegdzie

Szutrowym szlakiem przez wyspy

Wyspa Pag, Makarska Riviera, Peljesac, czyli Chorwacja 3

W poszukiwaniu wąskich uliczek, czyli Chorwacja 2007

Miłego czytania ;)
Pozdrawiam :papa:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 10.04.2013 19:48

Proponuje przeczytać wszystko od deski do deski :mrgreen: Rewelacyjne sprawozdanie na 5+ :mrgreen: Bardzo pomocne dla tych wszystkich którzy jadą pierwszy raz na Bracza :boss: Tak właśnie jak My w tym roku. Skarbnica wiedzy. Myslę że poczytam jeszcze raz w/w relację i inne żeby tylko nie stracić nawet jednej minuty na tej wyspie. Spać nie będziemy tylko zwiedzać , leżakować , resetować i bawić się bez końca:hut:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 10.04.2013 20:48

ooo dzięki wielkie za linki. Zaczynam czytać :) Im więcej czytam relacji, tym więcej miejsc mam do zwiedzenia...
Ale kiedy ja to wszystko zobaczę??? 8O 8O 8O :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Mój Brač na ziemi - strona 51
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone