Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mój Brač na ziemi

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 07.11.2012 14:20

Agnieszko :)

Miło było podróżować z Wami, tym bardziej, że kąty jakieś takie znajome...:) Przeczytałam z przyjemnością po powrocie ze szpitala. Zbieram się, żeby pokazać kilka moich wspomnień z wakacji, może się uda :wink:

Pozdrawiam i dziękuję raz jeszcze za Twoje wskazówki!
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 08.11.2012 20:13

Darkos napisał(a):Też "Cię" czytam od kilku lat.
A żebyś wiedziała. :lol:

No to już wiem :lol:
Fajnie, że się ujawniłeś :D

AniaJ. napisał(a):Agnieszko :)

Miło było podróżować z Wami, tym bardziej, że kąty jakieś takie znajome...:) Przeczytałam z przyjemnością po powrocie ze szpitala. Zbieram się, żeby pokazać kilka moich wspomnień z wakacji, może się uda :wink:

Cześć Aniu :)
Ze szpitala? 8O Coś poważnego? (Jak nie chcesz, to oczywiście nie pisz...)

Pozdrawiam serdecznie i czekam na Twoją relację :D
Etosote
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Etosote » 10.11.2012 16:06

Moze i jestem nowy ale przeczytalem cala relacje i bardzo mi sie podobala, zdjecia rowniez, chcialbym w koncu zobaczyc Chorwacje na zywo i mozliwe ze dzieki waszym wskazowkom uda zobaczyc sie wiecej. Pozdrawiam.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 11.11.2012 16:18

Etosote napisał(a):Moze i jestem nowy ale przeczytalem cala relacje i bardzo mi sie podobala, zdjecia rowniez, chcialbym w koncu zobaczyc Chorwacje na zywo i mozliwe ze dzieki waszym wskazowkom uda zobaczyc sie wiecej. Pozdrawiam.

Witaj!
Dzięki za miłe słowa :) Trzymam kciuki, żeby marzenia o urlopie w Chorwacji się spełniły :D

Pozdrawiam :papa:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 15.11.2012 14:04

Od jakiegoś czasu sumiennie nadrabiałem swoje zaległości w tejże relacji, aż w końcu dotarłem do końca. Dopiero teraz :oops: , ale ponoć lepiej późno niż wcale.. :) Jak zawsze świetnie się czytało i oglądało. :) Świetne wakacje, zdjęcia, wrażenia, itd. Wielkie dzięki i już czekam na kolejny przewodnik. ;)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 16.11.2012 14:30

razpol napisał(a):Od jakiegoś czasu sumiennie nadrabiałem swoje zaległości w tejże relacji, aż w końcu dotarłem do końca. Dopiero teraz :oops: , ale ponoć lepiej późno niż wcale.. :) Jak zawsze świetnie się czytało i oglądało. :) Świetne wakacje, zdjęcia, wrażenia, itd. Wielkie dzięki i już czekam na kolejny przewodnik. ;)

Cześć Razpol!
Fajnie, że się podobało :)

CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 18.11.2012 11:57

Przeczytałam całą Twoją relację. Chyba dotarłam do niej za późno, ale i tak cieszę się niezmiernie, że udało mi się tu zabawić przez dwa dni :)

Mam kilka przemyśleń:
- masz niezliczoną ilość fantastycznych sukienek
- talent do robienia świetnych zdjęć
- ilość odwiedzonych przez Was miejsc robi ogromne wrażenie ;)

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 06.12.2012 16:37 przez CROnikiCROpka, łącznie edytowano 1 raz
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 18.11.2012 16:18

Witaj, EithelAmarth!
Cieszę się, że Ci się podobało i że, być może, coś z tego Ci się przyda w planowaniu wakacji :)

CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 18.11.2012 16:26

Na pewno się przyda. A przede wszystkim każda informacja o Hvarze :hearts:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 18.11.2012 16:30

EithelAmarth napisał(a):Na pewno się przyda. A przede wszystkim każda informacja o Hvarze :hearts:

Więcej o Hvarze masz w tej relacji. A zdecydowanie więcej w Klubie :D
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 18.11.2012 16:32

Dziękuję :)
Ostatnio edytowano 06.12.2012 16:36 przez CROnikiCROpka, łącznie edytowano 1 raz
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 18.11.2012 17:50

Maslinko, co ja widzę, dotarłaś na Brac :) Super, a zawsze pisałam, że to piękna wyspa :)
Po długiej nieobecności znów jestem i wspaniale jest wracać do tych cudnych miejsc :)
Supetar jak pamiętasz stacjonowaliśmy tam we wrześniu i byłam tym miejscem bardzo zauroczona, mniej ludzi, klimatycznie a mieszkalismy na uboczu blisko plaży, miejsce do zwiedzania wyspy tez dobre :)
Widzę, że stołowaliście się również w Rivie - to była nasza knajpa wtedy i do dziś pamiętam,że jadłam tam wspaniałe kalmary, kelner witał nas zawsze sympatycznie, a na koniec dostawaliśmy gratis deserek lub lokalny trunek :)
Nasza ostatnia podróż do CRo miała miejsce w 2010 r., od tego czasu jest Grecja, Turcja, Anglia, Włochy, jednak Cro na tle innych miejsc wydaje się być idealna...zawsze będzie w moim sercu, na pewno tam wrócimy...ale chyba jeszcze nie w tym roku...
Ostatnio edytowano 18.11.2012 18:01 przez ines, łącznie edytowano 1 raz
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 18.11.2012 18:01

Cześć Agnieszko! Jak fajnie Cię znowu widzieć :)

ines napisał(a):Maslinko, co ja widzę, dotarłaś na Brac :)

I to w dodatku do "Twojego" Supetaru :D Wspominaliśmy Ciebie i Twoją relację, spacerując po miasteczku. Wielkie dzięki za polecenie konoby "Riva". Prawie codziennie się tam żywiliśmy :D Bardzo smakowały nam pizze, ale i kalmary oraz rybki.

Jeśli chodzi o Chorwację, pewnie trudno się "odkochać"; my nie próbowaliśmy ;) Sentyment pozostaje...

Pozdrawiam Cię serdecznie :D
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 20.11.2012 23:26

Cześć :) .
Nadrobiłem zaległości tutaj i zakończyłem lekturę. Z przyjemnością.
Bol, Jelsa, Split, Biograd, Trogir (Ty przejazdem) - to miejsca gdzie kiedyś też stawiałem swe kroki. Miło było je wspomnieć oraz zobaczyć nowe. Co do takiej ilości zwiedzania to tak jak Ci mówiłem w drodze na Wlk. Raczę - albo jak dzieci me wyrażą zainteresowanie albo jak zostaną w Polsce. Ale spróbuję.
Dzięki i pozdrawiam ciepło w ten późny, jesienny wieczór :) .

PS:
Ale tego piwska to trochę wypiłaś :wink: :lol:
:papa:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 21.11.2012 11:23

romuald22 napisał(a):Cześć :) .
Nadrobiłem zaległości tutaj i zakończyłem lekturę. Z przyjemnością.

Cześć Romku! Bardzo mi miło. Tym bardziej, że wiem, że nieczęsto ujawniasz się w relacjach :mrgreen:

romuald22 napisał(a):Ale tego piwska to trochę wypiłaś :wink: :lol:
:papa:

Gorąco było ;)
Nigdy nie ukrywałam, że lubię piwo :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży