Jacek S napisał(a):Dzięki Aga za kolejny przewodnik.
Pozdrawiam
maslinka napisał(a):Do zobaczenia w innym wątku, relacji, w Chorwacji lub na górskim szlaku
piotrf napisał(a):Dziękuję Agnieszko za możliwość wędrowania z Wami
Piękna relacja
Jacek bardzo trafnie ją określił
Interseal napisał(a):Skoro to już ostateczny i nieodwołalny koniec, pożegnam się i podziękuję Ci, Agnieszko, za świetną relację - ciekawy tekst i piękne zdjęcia.
... już to gdzieś czytałem?
Aldonka napisał(a):Hvala Agnieszko, podróżować z Wami to czysta przyjemność. Nudzić się z Wami nie można. Nie dość, że w miłym towarzystwie to jeszcze skarbnica wiedzy pozostaje.
kaszubskiexpress napisał(a):Dołączam się do pozdrowień.
mariusz-w napisał(a):
Ps.
... a Varaždin bardziej pod Telč mi podchodzi niż pod Český Krumlov ... ale tu i tu podobieństwa są.
maslinka napisał(a):Podążamy do niej śladem kulek (pisanych małą literą, nie chodzi o Małgosię i Pawła ):
maslinka napisał(a):Nie wiem, dlaczego jest ich (tych kulek ) w Varaždinie tak dużo.
maslinka napisał(a):janusz.w. napisał(a):No i bardzo ciekawy jestem czy w przyszlym roku dla odmiany będzie znowu Chorwacja czy może jednak zdecydujecie się na inny kierunek...
Hehe, tego jeszcze nie wiemy. Może Chorwacja, może Grecja, a może coś innego
maslinka napisał(a):
To już koniec,nie ma już nic.Jesteście wolni,możecie iść.
morgana napisał(a):maslinko, piękna była ta Twoja relacja .
Śliczne dzięki za nią. A ileż miejsc na Braću mi umknęło .
Lidia K napisał(a):Prawdą jest że i my wstąpiliśmy na 2 godziny do Varaždinu, że i nam się bardzo podobało i uznaliśmy, że warto było sobie zrobić przerwę w podróży w kierunku na południe o czym napisaliśmy w relacji
Lidia K napisał(a):Kulki zawsze są fajne. Nieprawdaż?
Gosia i Marek napisał(a):Wielka szkoda,ze to już koniec...na prawdę super się czytało. A mi przychodzą do głowy słowa piosenki: NIC NIE MOŻE PRZECIEŻ WIECZNIE TRWAĆ...
ARTUR_KOLNICA napisał(a):I ja dołączę się do podziękowań.
Z pewnością Twoja relacja będzie inspiracją do planowania wakacji w 2013r.
Piter_M napisał(a):Bardzo fajna relacja, dzięki
Jak kiedyś pojedziemy na Brač to trzeba będzie sobie tą relację wydrukować i wziąć ze sobą.
longtom napisał(a):maslinka napisał(a):Fajnie, że wytrzymaliście ze mną tak długo
Jakoś tak bez wysiłku.
CROberto napisał(a):Jak zwykle - na lądzie ,na wodzie,w biegu i przy piwie było z Wami wyśmienicie....
Dzięki
Franz napisał(a):maslinka napisał(a):Do zobaczenia w innym wątku, relacji, w Chorwacji lub na górskim szlaku
Do zobaczenia.
Pozdrawiam,
Wojtek
Iwona75 napisał(a):
Powrót do Nasze relacje z podróży