Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mój Brač na ziemi

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 12.10.2012 16:21

maslinka napisał(a):

Widzę, że odkąd wyjechaliśmy z Braca, niewielu Forumowiczów do mnie zagląda :cry: Jeszcze będzie coś ciekawego, obiecuję :P

Ja tam się dziwię...
Wszak teraz jesteś w ciekawszym rewirze. Stąd już naprawdę jest bliziutko w najciekawsze rewiry Cro. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.10.2012 17:45

maslinka napisał(a):Widzę, że odkąd wyjechaliśmy z Braca, niewielu Forumowiczów do mnie zagląda :cry: Jeszcze będzie coś ciekawego, obiecuję :P

Hej!

No Drage mnie na kolana nie rzuciło... chyba zepsuty już jestem wyspiarskim klimatem... :)
kkra
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkra » 12.10.2012 18:33

zagląda, ale nic nie pisze:)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 12.10.2012 19:44

mysza73 napisał(a):
longtom napisał(a):
maslinka napisał(a):Widzę, że odkąd wyjechaliśmy z Braca, niewielu Forumowiczów do mnie zagląda :cry:

No nie żartuj :!: :D

No właśnie :roll: :wink:

Hehe, fajnie Was widzieć :D

FUX napisał(a):Wszak teraz jesteś w ciekawszym rewirze. Stąd już naprawdę jest bliziutko w najciekawsze rewiry Cro. :wink:

Polemizowałabym... Tak naprawdę mnie też bardziej podobało się na Braczu :P
Ale wiem, że okolice Drage (konkretniej: Pakostane) to Twoje tereny :)

Interseal napisał(a):Hej!

No Drage mnie na kolana nie rzuciło... chyba zepsuty już jestem wyspiarskim klimatem... :)

Ja też... ;) Nie ma jak wyspy!

kkra napisał(a):zagląda, ale nic nie pisze:)

To fajnie!

Miło mi, że zaglądacie :) Dzięki za potwierdzenia ;) Chyba ich potrzebowałam. Zdaje się, że mam gorszy moment, nie zawsze chce mi się ciągnąć dalej relację. Piszę ją już ponad 2 miesiące, to może się znudzić ;) W dodatku dopadła mnie jakaś infekcja, ale z nią walczę i nie poddam się łatwo :)

Pozdrav :papa:
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 12.10.2012 19:54

Ja też zaglądam i to codziennie :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.10.2012 20:12

maslinka napisał(a): Zdaje się, że mam gorszy moment, nie zawsze chce mi się ciągnąć dalej relację. Piszę ją już ponad 2 miesiące, to może się znudzić ;)

Dlatego ja robię szast - prast, dziesięć dni i po krzyku :wink:

maslinka napisał(a): W dodatku dopadła mnie jakaś infekcja, ale z nią walczę i nie poddam się łatwo :)

Kuruj się i wracaj do zdrowia! Za tydzień musisz być "nówka" a nie kichać i prychać :)

Pozdrawiam.
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 12.10.2012 21:25

Oj Aga nie ma co narzekac :)

Do Poczdamu u mnie to dopiero nikt nie zajrzal huehuehue
No ale zakladam ze WSZYSCY mecz Polska -RPA Ogladaja ;) ;) ;)

Edit: ja bede Cie czytal nawet jak bedziesz juz Staruszka ;) heheh :smo: :papa:
alladyndelscorcho
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alladyndelscorcho » 12.10.2012 22:12

Ufff, zatrzymałem się na razie przed 22 lipca (16 strona relacji) łatwo nie jest ale przebrnę jakoś do 40 strony (jak na razie) bo przyjemnie się czyta. Mało brakowało a w tym roku odwiedził bym Brać. Niestety przeraził nas koszt promu z Makarsiej (bo taka opcja wchodziła w grę) więc odpuściliśmy. To miała być tylko jednodniowa wycieczka ale czytając Twoją relację wydaje mi się, że dobrze zrobiliśmy. Tam trzeba pojechać na dłużej i bardzo poważnie biorę pod uwagę Brać jako cel kolejnej wyprawy. Nawet robię notatki :)
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 12.10.2012 22:27

Też tu jestem na bieżąco.......nawet zgadzam się na odpytanie (oczywiście nie na ocenę...) :wink: :papa:

P.S.
Do mnie też mało osób zagląda....chyba te żarty im nie leżą....
alladyndelscorcho
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alladyndelscorcho » 12.10.2012 22:30

O.K. Mam już z górki (strona 22) :) Skończyłem pierwsza część Splitu. Resztę zostawiam na później bo już widzę, że w tym roku ledwo liznąłem Split. Cóż jednego dnia Split, Trogir i Primosten to chyba jednak za dużo :mrgreen: :papa:
trans x
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) trans x » 12.10.2012 22:34

Ja też jestem tylko po cichutku :papa:
RafałSC
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RafałSC » 12.10.2012 22:56

Fatamorgana napisał(a):Za grosz szacunku dla najlepszej plaży klasycznej na wyspie! :twisted: :!: 8O :) :wink:

Człowiek łazi po tej Chorwacji szukając odrobiny piasku, żeby nóg nie kaleczyć i butów nie zdzierać, w końcu znajduje piękną plażę z piaszczystym dnem i extra płycizną a ten jeszcze wydziwia.... no wiecie co?! :( :wink:

Ja najwyżej sobie postawiłem właśnie Lovrećinę. Zastąpiłem nią...Zlatni Rat. I zaliczyłem trzykrotnie czego nie żałuję.

A ja chyba 10 krotnie...... :mrgreen:
RafałSC
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RafałSC » 12.10.2012 23:00

Ale lipa! w pustelni nie byliście.........
No i zero fotek z małżonkiem......
:roll:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 12.10.2012 23:26

Pse Pani , ja tesz cytam i oglondam :oops: ja tesz . . .

. . . i bardzo mi się ta relacja podoba :D

Regularnie ( na ile to możliwe :) ) staram się śledzić relacje na forum , jednak odzywam się sporadycznie , co mogę tłumaczyć jedynie brakiem czasu :?

Pozdrawiam
Piotr
Dragon
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dragon » 13.10.2012 11:21

Czytamy czytamy, podziwiamy i wspominamy :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży