Buber napisał(a):UFF ... przeczytałem (od początku ) i ... jeszcze więcej zobaczyłem.
Dokładnie tak samo ! ... tylko jak ja zacząłem to już było 35 stron a nie 23 !
Pozdrawiam.
Fatamorgana napisał(a):Ta Vidova staje się już nudna...
Wszyscy tam jadą.
longtom napisał(a):Ja nie byłem.
choć z daleka widziałem
mariusz-w napisał(a):Buber napisał(a):UFF ... przeczytałem (od początku ) i ... jeszcze więcej zobaczyłem.
Dokładnie tak samo ! ... tylko jak ja zacząłem to już było 35 stron a nie 23 !
a_nula napisał(a):O kurde, ale dziwnie jest być po "tej" stronie wakacji. Jak czytam teraz relacje, to Maslinka na naszych ścieżkach i przy naszym stoliku (tu akurat konoba Raj:) )...
a ja na wakacjach czułam się jakbym niczym Alicja z krainy czarow, weszła w waszą relację
a_nula napisał(a):O kurde, ale dziwnie jest być po "tej" stronie wakacji. Jak czytam teraz relacje, to Maslinka na naszych ścieżkach i przy naszym stoliku (tu akurat konoba Raj:) )...
longtom napisał(a):maslinka napisał(a):A oto kolejna pretendentka do tytułu "najpiękniejszej plaży":
Są po prostu dwie najpiękniejsze plaże
- pod agawami
i
-przy płotku.
Interseal napisał(a):Te małe "cosie" - "przy płotku" i "pod agawami" spełniają warunki definicji wyrazu plaża (pas nadbrzeżny pokryty materiałem sypkim: piaskiem, żwirem bądź ich mieszaniną, leżący nad brzegiem zbiorników wodnych) ale jeżeli chodzi o rozmiar...? Dwie osoby, jeden kajak i "plaża" od razu jest jednocześnie zatłoczona i zagracona .... i tłumacz teraz człowieku bułgaromaniakom i egpitomaniakom, że o to właśnie chodzi.
Franz napisał(a):Ale taki spacer sprawia wiele przyjemności.
janusz.w. napisał(a):Extra są te małe plaże
No Vidovą czekam..., bo nie dotarliśmy
Czasu jakoś nie było
Powrót do Nasze relacje z podróży