Fajnie, że pokazałaś te miejsca, w których ja nie byłem. A ja z kolei pokazałem więcej budynków, domów mieszkalnych w Dolu.
To nie jedliście w konobie TONI?
Jagnięcinki?
tony montana napisał(a):To nie jedliście w konobie TONI?
Jagnięcinki?
Interseal napisał(a):Z tego zdjęcia raczej obstawiałbym, że to żmija - sugeruje to przynajmniej szeroka płaska głowa wyraźnie odcięta od reszty gada.
Ty to masz szczęście... !
a_nula napisał(a):Ooo fuj, tez się panicznie boje węży, fuj.....fuj fuj..... :/ Będę chodzić tylko cywilizowanymi ścieżkami, o! Albo sobie jakąś klekotkę kupię....
maslinka napisał(a):24 lipca (wtorek): Spacerkiem po Dolu
Dol podobał mi się, chociaż po tym co mówił Tony Montana, gdy spotkaliśmy się w Supetarze, spodziewałam się, że bardziej mnie zachwyci... Może to kwestia kiepskiej pogody, a może (znowu!) zbyt dużych oczekiwań
Wernix napisał(a):hej,
w najbliższą sobotę skoro świt (jak wstaniemy haha wyruszamy z Gdanska do Chorwacji, po raz pierwszy! Celem jest wyspa Brać (do 8.09, potem przenosimy sie do Tucepi) , dlatego tutaj się podpinam. Maslinka, mogłabyś w skrócie, w punktach podać nam jakieś cenne wskazówki, na co powinniśmy szczególnie zwrócić uwagę. Bede wdzięczna. Noclegi mamy już zarezerwowane, ale poza tym to niewiele było czasu na przygotowania do podróży. Długo nie wiedziałam czy w ogole dostanę urlop, no ale .. Jedziemy !!! Jak jest z płatnością za prom ? Można placić w Euro, czy przyjmują tylko "ichnie" kuny ? Czy kolejki na prom są duże? Chcemy być w Splicie w niedziele popołudniu. Z góry dziękuje za odpowiedź.; pewnie będę miala jeszcze jakieś pytania
maslinka napisał(a):
Dol podobał mi się, chociaż po tym co mówił Tony Montana, gdy spotkaliśmy się w Supetarze, spodziewałam się, że bardziej mnie zachwyci... Może to kwestia kiepskiej pogody, a może (znowu!) zbyt dużych oczekiwań
Wernix napisał(a):Postaram się jeszcze poczytać Twoją relacje, bo wygląda ciekawie i zachęcająco ,ale czasu mało, ile dam radę - tyle będzie moje, ogólnie przed nami dosyć niezaplanowany urlop. Może i lepiej, większa przygoda
Magda O. napisał(a):jestem pod wrażeniem, że zdecydowaliście się wyruszyć w rejs kajakiem
tony montana napisał(a):Aga - żyjesz? Kiedy następny odcinek?
Powrót do Nasze relacje z podróży