napisał(a) maslinka » 27.08.2012 20:26
FUX napisał(a):Jakże odkrywcze fotki z tego wzórza; przypominają mi knajpkę w Dubrovniku z widokiem na Jadran.
Kolejka do wolnych stolików i pieskiego, niemieckiego piwa bezcenna.
Mówiłeś, że już tu nie zajrzysz. Przecież nie lubisz relacji "z klakierskimi komentarzami", a moją chyba właśnie za taką uważasz...
Albo jesteś bardzo niekonsekwentny, albo masz krótką pamięć, albo sądzisz, że ja mam taką - ale tak nie jest; nie zapominam tak szybko np tego, że ktoś się wcina w moją relację i mnie obraża.
Więc zrób nam obojgu przysługę, a zwłaszcza sobie - nie wchodź ze swoimi komentarzami do relacji, której nie lubisz. Po co masz tracić swój cenny czas
plessant napisał(a):Witam wszystkich.
Właśnie wróciłem z Chorwacji. Niestety Agnieszko wyjeżdżając usłyszałem w radio, że na Bracu był jakiś pożar. Nie wiem gdzie i jaki duży, ale w tym roku widzieliśmy parę pożarów i praktycznie dziennie widzieliśmy latające samoloty gaśnicze
. Myślę, że to nie tylko wina upałów ale także bezmyślności ludzkiej
Pozdrawiam
Cześć Plessant. Niestety ludzka głupota jest wielka...
tony montana napisał(a):Nawet dokładnie widać piękne blokowiska Splitu, które z nieco innej strony widzieliśmy z trajekta. Dzięki za Marjana - nie wiedziałem, że tak fajne miejsca, których nie znałem są w Splicie. Chyba już za chwilę pakujecie się na do Murvicy, prawda?
Jeszcze jeden dzień w Supetarze i m.in. wycieczka kajakowa
peyter napisał(a):Przez twoją relację chyba podzielimy swój urlop- miały być 2 tygodnie na Korculi, ale chyba tydzień na Brac spędzimy. My także dużo kajakiem pływamy, i widzę że Brać także jest interesująca pod tym kątem. Jakieś szczególne miejsca możesz polecić pod wypad kajakiem?
Witaj, Peyter. My w tym roku nie pływaliśmy zbyt dużo... Okolice Murvicy są świetne do eksplorowania kajakiem. I zatoczki na południe od Milnej (w zasadzie na to samo wychodzi
)