agapi napisał(a):Jutro oczywiscie zagladne:)
Fajnie
Gosia i Marek napisał(a):Ja też ju nie mogę doczekać się następnego odcinka
A już w weekend i my po raz drugi odwiedzimy Brać
Super! Pozdrówcie ode mnie Wyspę
Interseal napisał(a):Witam Agnieszko po dłuższej przerwie.
Cześć Mariusz. Mam nadzieję, że wakacje Wam się udały (?)
Interseal napisał(a):Relacja rozkręcona, ale obawiałem się że będziesz już dalej. To dobrze, do Świąt będzie co poczytać i pooglądać.
Strasznie mi wolno idzie w tym roku
Interseal napisał(a):Czekam na porządne kajakowanie w Waszym wydaniu. Pot spływający po czołach i odciski na rękach.
Pisałaś o nowym zakupie. Z całym szacunkiem do Waszego pływadełka... ale zasłużyliście już na coś więcej. Miałem okazję przyjrzeć się w tym roku kajakom Gumotexu. Na pierwszy rzut oka wyglądają tak, jak się nazywają
ale jest to kawał "dobrej gumy". Kolega Torac też je polecał, a wiem że zajmuje się tym zagadnieniem nie tylko od święta. Ja z mojego familijnego Hudsona jestem zadowolony, jednak mógłbym połamać wiosła a i tak zostałbym w tyle. To tyle dygresji choć w temacie
Zdaję sobie sprawę, że Gumotex jest the best, ale też najdroższy... Następnym razem sprawimy sobie jakiegoś Seyvlora, to już na pewno.
Odcisków na rękach może nie będzie
, ale kilka fajnych wycieczek kajakowych tak
Chociaż już nie takich długich jak w pierwszym sezonie... Nic nie jest takie samo, jak kiedyś
Interseal napisał(a):Miałem okazję w tym roku zobaczyć Brac z drugiej strony (od strony Hvaru i Šolty) . Wygląda interesująco i będę miał kilka pytań na przyszłość.
Šolta?
No, no, skoro byliście na Šolcie, to ja pewnie też będę miała kilka pytań
A propos - będzie relacja?
Interseal napisał(a):Co myślisz o "nowej" rivie w Splicie? Byłem tam w 2006 roku ostatnio, kiedy było jeszcze po staremu. Na zdjęciach po remoncie wydawało mi się, że maskara. Na żywo przedwczoraj chyba się obroniła.
A co to znaczy "nowa riva"?
Przeglądałam zdjęcia z 2006 roku, ale mamy ich tak niewiele (niemal niemożliwe, a jednak
), że nie wyłapałam, co się zmieniło. Pewnie chodzi o jednakowe markizy nad knajpkami (?) Może coś jeszcze... Mamy dosłownie 2 zdjęcia "starej rivy", zresztą takie, na których nic nie widać...
Interseal napisał(a):Aha! W temacie mody jeszcze... czy biały kamień Bracu wraz z białą sukienką to był przypadek czy celowy zabieg?
Hehe, a jednak wyłapujesz "modowe klimaty"
Jak najbardziej przypadek, chociaż może... przeznaczenie
mkm napisał(a):Relacji nie piszę, ale czasami lubię sobie poczytać ... a Brac znam jak wlasną kieszeń
Nie śmiem w to wątpić
Dzięki za fajny kawałek.