Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mój Brač na ziemi

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 24.08.2012 22:12

FUX napisał(a):A może Mod wywalić wszystkie klakierskie komenty?
Łatwiej będzie się czytało, co Drzewko Oliwne chce przekazać.
Ludzie, nie piszcie pierdoł....

Już kiedyś otworzyłeś "temat na forum" w tej sprawie...to ty miałeś wtedy półtora klakiera....ja i paru innych odpowiedzieliśmy ci co o tym sądzimy....
Nawet poskarżyliście się do Admina....i co...i wylądowaliście w "koszu i ..."
Zrób coś dla planety.....sprzedaj sprzęt....

Agnieszko :papa: zawsze z wielką przyjemnością z Wami podróżuję.....robię ściągi.... :D
Powodujesz że miejsca w których byłaś,tworzą plany na kolejne wypady....

P.S.
Miałem napisać post na wesoło....ale ten bezproduktywny frustrat również mnie zepsuł nastrój.....

Pozdrawiam :papa:
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 24.08.2012 22:28

Jak zwykle bardzo fajnie napisane i powklejane :) Pozdrawiam Maslinko :* , Split odwiedziłem 4 razy i z każdym razem przypada mi coraz bardziej .

Weldonie , Trogir był numerem jeden do momentu zobaczenia miasta Korcula :) prawdziwa Perła :)
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 24.08.2012 23:18

maslinka napisał(a):...U mnie Szybenik przed Splitem, ...

No i wyjdę na klakiera, ale zgadzam się. :lol:

Weldon Skradin jest fajny, ale na pewno nie bedzie Twoim "number one", co nie znaczy, że nie warto zobaczyć.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 25.08.2012 09:34

CROberto napisał(a):Agnieszko :papa: zawsze z wielką przyjemnością z Wami podróżuję.....robię ściągi.... :D
Powodujesz że miejsca w których byłaś,tworzą plany na kolejne wypady....

Robert, cieszę się, że tu jesteś. Rób ściągi śmiało ;) :D

Adam.B napisał(a):Jak zwykle bardzo fajnie napisane i powklejane :) Pozdrawiam Maslinko :* , Split odwiedziłem 4 razy i z każdym razem przypada mi coraz bardziej .

Dzięki, Adaś :D

krutom napisał(a):
maslinka napisał(a):...U mnie Szybenik przed Splitem, ...

No i wyjdę na klakiera, ale zgadzam się. :lol:

:lol: :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.08.2012 11:23

Moderator może to zrobić, ale ja jako mod tego nie zrobię. :idea:

I dlaczego niby w tej relacji wywalać komentarze, a w innych zostawiać :?:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 25.08.2012 11:55

Janusz Bajcer napisał(a):

Moderator może to zrobić, ale ja jako mod tego nie zrobię. :idea:

I dlaczego niby w tej relacji wywalać komentarze, a w innych zostawiać :?:

Janusz, już chyba wszystko zostało wyjaśnione...

Mam nadzieję, że FUX zrozumiał, że nie wszystko musi być tak, jak jemu się podoba i jak on by chciał, przynajmniej nie tutaj :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2012 12:00

Maslinko ..przyszedl czas, ze i ja ujawnie sie iz czytam Twoja relacje i bardzo mi sie podoba!
Ogladam te regiony Chorwacji gdzie moja noga jeszcze nie postala i nie wiem czy postanie..z uwagi, ze na urlop wyjezdzamy tylko raz w roku...

To wlasnie, przez takie relacje jak Twoja(i nnych forumowiczow), czlowiek chcialby TO zobaczyc wlasnymi oczami.

Jednoczesnie rozumiem to, iz w pewnym momencie przychodzi ''kryzys''..kiedy przestaje sie chciec pisac ( wtedy inni forumowicze mobilizuja...przychodza z odsiecza:) )
Nie rozumiem tylko FUX-a...wypowiada sie o rzeczach o ktorych nie ma bladego pojecia. :evil:
Ciekawe czy ''pan madralinski'' pisal kiedys relacje...(nie chce mi sie sprawdzac!)...smiem podejrzewac, ze nie...

Najlepiej byloby taki''wystep''zignorowac tylko...czasem warto moze co nieco w glowce rozjasnic takim...FUXom:)

Przepraszam Cie jezeli niepotrzebnie wtracilam swoje trzy grosze...ale...sie troszeczke ..unioslam..

Pozdrawiam cieplutko
Ostatnio edytowano 26.08.2012 18:11 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.08.2012 12:03

maslinka napisał(a):Mam nadzieję, że FUX zrozumiał, że nie wszystko musi być tak, jak jemu się podoba i jak on by chciał, przynajmniej nie tutaj :)

Myślę, że zrozumiał, ale nie mogłem zostawić pytania bez odpowiedzi :idea:

Czekam na CD relacji :lol:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 25.08.2012 12:06

Cześć, Agapi :)
Bardzo się, cieszę, że zajrzałaś i napisałaś, co myślisz.
"Włączenie ignora" jest zazwyczaj najlepsze, ale czasami wiesz, ręce Ci opadają i musisz coś powiedzieć...

Tak czy inaczej, znowu mam do pewnych rzeczy dystans. Życzę wszystkim miłego popołudnia :D
Zmykam na grilla ze znajomymi :)

Ciąg dalszy relacji będzie najprawdopodobniej jutro.
Pozdrav :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2012 12:14

..''rece opadaja'' ale tez i ..swierzbia...normalnie bym za kudly wyszarpala.... :)

Jutro oczywiscie zagladne:) :smo:
Gosia i Marek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia i Marek » 25.08.2012 13:46

Ja też ju nie mogę doczekać się następnego odcinka :D A już w weekend i my po raz drugi odwiedzimy Brać :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2012 15:00

Witam Agnieszko po dłuższej przerwie.

Relacja rozkręcona, ale obawiałem się że będziesz już dalej. To dobrze, do Świąt będzie co poczytać i pooglądać. :wink:
Widzę, że nie ominęły i Twojej relacji super rady anonimowego krezusa. Rób swoje i się nie zniechęcaj.
Ja wyłapuję ze zdjęć i opisów co mnie interesuje, czyli głównie kajakowanie i opisy miejscowości, na kotki prawie nie zwracam uwagi a tej bransoletki na ręce w życiu bym nie odnotował... "prawdziwych mężczyzn" może taki sposób relacjonowania wakacji denerwować. :wink:
Bardzo uniwersalna relacja. Tyle. :)

Czekam na porządne kajakowanie w Waszym wydaniu. Pot spływający po czołach i odciski na rękach. :wink:
Pisałaś o nowym zakupie. Z całym szacunkiem do Waszego pływadełka... ale zasłużyliście już na coś więcej. Miałem okazję przyjrzeć się w tym roku kajakom Gumotexu. Na pierwszy rzut oka wyglądają tak, jak się nazywają :wink: ale jest to kawał "dobrej gumy". Kolega Torac też je polecał, a wiem że zajmuje się tym zagadnieniem nie tylko od święta. Ja z mojego familijnego Hudsona jestem zadowolony, jednak mógłbym połamać wiosła a i tak zostałbym w tyle. To tyle dygresji choć w temacie :)

Miałem okazję w tym roku zobaczyć Brac z drugiej strony (od strony Hvaru i Šolty) . Wygląda interesująco i będę miał kilka pytań na przyszłość.

Z pokazanych przez was miejsc, na razie najlepiej wypada dla mnie Supetar.

Co myślisz o "nowej" rivie w Splicie? Byłem tam w 2006 roku ostatnio, kiedy było jeszcze po staremu. Na zdjęciach po remoncie wydawało mi się, że maskara. Na żywo przedwczoraj chyba się obroniła. :)

Aha! W temacie mody jeszcze... czy biały kamień Bracu wraz z białą sukienką to był przypadek czy celowy zabieg? :wink:

Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy.
Interseal M.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 25.08.2012 21:19

W tym sezonie Brac świeci pełnym blaskiem i przebija wszystko dookoła ... zresztą było do przewidzenia po nerowskiej relacji 2011 :wink:
Relacji nie piszę, ale czasami lubię sobie poczytać ... a Brac znam jak wlasną kieszeń :wink:
Dla uspokojenia w brackim temacie ...
Pozdrav :D
krombocher
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krombocher » 25.08.2012 23:15

mkm napisał(a):W tym sezonie Brac świeci pełnym blaskiem i przebija wszystko dookoła ... zresztą było do przewidzenia po nerowskiej relacji 2011 :wink:
Relacji nie piszę, ale czasami lubię sobie poczytać ... a Brac znam jak wlasną kieszeń :wink:
Dla uspokojenia w brackim temacie ...
Pozdrav :D

Myślę, że "winowajców" popularności Braca jest o wiele więcej i wcale Nerusiów nie stawiałbym na pierwszym miejscu :wink:
Pozdrawiam
K
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 26.08.2012 11:45

agapi napisał(a):Jutro oczywiscie zagladne:) :smo:

Fajnie :D

Gosia i Marek napisał(a):Ja też ju nie mogę doczekać się następnego odcinka :D A już w weekend i my po raz drugi odwiedzimy Brać :lol:

Super! Pozdrówcie ode mnie Wyspę :)

Interseal napisał(a):Witam Agnieszko po dłuższej przerwie.

Cześć Mariusz. Mam nadzieję, że wakacje Wam się udały (?) :)

Interseal napisał(a):Relacja rozkręcona, ale obawiałem się że będziesz już dalej. To dobrze, do Świąt będzie co poczytać i pooglądać. :wink:

Strasznie mi wolno idzie w tym roku :? ;)

Interseal napisał(a):Czekam na porządne kajakowanie w Waszym wydaniu. Pot spływający po czołach i odciski na rękach. :wink:
Pisałaś o nowym zakupie. Z całym szacunkiem do Waszego pływadełka... ale zasłużyliście już na coś więcej. Miałem okazję przyjrzeć się w tym roku kajakom Gumotexu. Na pierwszy rzut oka wyglądają tak, jak się nazywają :wink: ale jest to kawał "dobrej gumy". Kolega Torac też je polecał, a wiem że zajmuje się tym zagadnieniem nie tylko od święta. Ja z mojego familijnego Hudsona jestem zadowolony, jednak mógłbym połamać wiosła a i tak zostałbym w tyle. To tyle dygresji choć w temacie :)

Zdaję sobie sprawę, że Gumotex jest the best, ale też najdroższy... Następnym razem sprawimy sobie jakiegoś Seyvlora, to już na pewno.
Odcisków na rękach może nie będzie ;), ale kilka fajnych wycieczek kajakowych tak :) Chociaż już nie takich długich jak w pierwszym sezonie... Nic nie jest takie samo, jak kiedyś ;)

Interseal napisał(a):Miałem okazję w tym roku zobaczyć Brac z drugiej strony (od strony Hvaru i Šolty) . Wygląda interesująco i będę miał kilka pytań na przyszłość.

Šolta? 8O No, no, skoro byliście na Šolcie, to ja pewnie też będę miała kilka pytań :P
A propos - będzie relacja? :)

Interseal napisał(a):Co myślisz o "nowej" rivie w Splicie? Byłem tam w 2006 roku ostatnio, kiedy było jeszcze po staremu. Na zdjęciach po remoncie wydawało mi się, że maskara. Na żywo przedwczoraj chyba się obroniła. :)

8O
A co to znaczy "nowa riva"?

Przeglądałam zdjęcia z 2006 roku, ale mamy ich tak niewiele (niemal niemożliwe, a jednak ;)), że nie wyłapałam, co się zmieniło. Pewnie chodzi o jednakowe markizy nad knajpkami (?) Może coś jeszcze... Mamy dosłownie 2 zdjęcia "starej rivy", zresztą takie, na których nic nie widać...

Interseal napisał(a):Aha! W temacie mody jeszcze... czy biały kamień Bracu wraz z białą sukienką to był przypadek czy celowy zabieg? :wink:

Hehe, a jednak wyłapujesz "modowe klimaty" ;) Jak najbardziej przypadek, chociaż może... przeznaczenie ;)

mkm napisał(a):Relacji nie piszę, ale czasami lubię sobie poczytać ... a Brac znam jak wlasną kieszeń :wink:

Nie śmiem w to wątpić :)
Dzięki za fajny kawałek.

:papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży