Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mój Brač na ziemi

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Czesiek63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 10.08.2012 17:25

Postira na Twoich fotach wypada atrakcyjnie super :D przy okazji bo nie miałem jeszcze możliwości Witam w Klubie :D
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 10.08.2012 20:24

Uff dostałem zadyszki, ale było warto i od teraz będę już na bieżąco.
Jak zwykle piękne zdjęcia i wspaniałe opisy.
My jeszcze 8 dni do wyjazdu. Już mnie nosi :roll:
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 10.08.2012 21:31

Witaj fajna relacja jak zawsze . Będę tu zaglądać , wyjazd we wrześniu i może uda mi się zobaczyć Brać . Tydzień w Igrane na 100% a następnie wyspa może Solta to się okaże.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 11.08.2012 11:38

woka napisał(a):
maslinka napisał(a):
Gosia i Marek napisał(a):Maslinka , ładna bransoletka :D

Dzięki :D Taka "wakacyjna" ;)

Powiedziała kobieta-kobiecie. :wink: Nigdy bym tego nie zauważył. :wink:

Jestem i ja. :wink:

:lol:

Witaj, Woka :D

Czesiek63 napisał(a):Postira na Twoich fotach wypada atrakcyjnie super :D przy okazji bo nie miałem jeszcze możliwości Witam w Klubie :D

Dzięki za powitanie :) Miło jest być w tym zaszczytnym gronie :D

plessant napisał(a):Uff dostałem zadyszki, ale było warto i od teraz będę już na bieżąco.
Jak zwykle piękne zdjęcia i wspaniałe opisy.
My jeszcze 8 dni do wyjazdu. Już mnie nosi :roll:

Ale masz fajnie... :D
Gdybym już nie miała okazji, wspaniałych wakacji życzę :D

agnes128 napisał(a):Witaj fajna relacja jak zawsze . Będę tu zaglądać , wyjazd we wrześniu i może uda mi się zobaczyć Brać . Tydzień w Igrane na 100% a następnie wyspa może Solta to się okaże.

Myśleliśmy też o Solcie na kilka dni, po opuszczeniu Bracza. Ale tam jest tylko jeden przydomowy camping ze słabą stroną internetową... Może kiedyś ;)

Pozdrawiam :papa:
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 11.08.2012 12:31

Mając trochę wolnego czasu i my dołączymy do grona czytających tą b.ciekawą relację. Na Braću jeszcze nas nie było. :D
Serdeczne pozdrowienia dla "sąsiadów zza miedzy". :D
nero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 11.08.2012 12:55

maslinka zerknij Tu - wyszło ... że to my byliśmy niegrzeczni, a Was nakarmili :lol:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 11.08.2012 13:07

bblu napisał(a):Mając trochę wolnego czasu i my dołączymy do grona czytających tą b.ciekawą relację. Na Braću jeszcze nas nie było. :D
Serdeczne pozdrowienia dla "sąsiadów zza miedzy". :D

Miło mi :D Pozdrawiam Sąsiadów :D

nero napisał(a):maslinka zerknij Tu - wyszło ... że to my byliśmy niegrzeczni, a Was nakarmili :lol:

Hehe, rzeczywiście, wszystko mi się pomieszało ;)
A może jednak też byliście trochę niegrzeczni :mrgreen:

Już poprawiłam cytowanie :)
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 11.08.2012 22:40

Witaj Agnieszko :)

Nadrobiłem zaległości , przeczytałem opisy i pooglądałem Twoje piękne ( jak zawsze ) zdjęcia .
My dopiero za miesiąc wyjeżdżamy ( jak dobrze pójdzie ;) ) , całe szczęście , że pracy sporo i jakoś prędzej czas mija . . .
Czekam na więcej

Pozdrawiam
Piotr
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 12.08.2012 11:59

Witaj Agnieszko moja imienniczko :D :D :D . Dzięki za życzenia . Mam do ciebie pytanko :) . Czy miejscowość Supetar spełniła twoje oczekiwania pod względem wieczornym jak i wypoczynkowym proszę o odpowiedz bo jeżeli zawitam na wyspę potrzebuje miejscowości , która miałaby wieczorne życie zwłaszcza w Wrześniu .
A Solta jest brana pod uwagę tylko ze względu na znajomych ale nie jestem przekonana do końca więc może jednak odwiedzę Brać . Dziękuje za podpowiedz , pozdrawiam serdecznie :papa: .
Czesiek63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 12.08.2012 12:04

agnes128 napisał(a):Witaj Agnieszko moja imienniczko :D :D :D . Dzięki za życzenia . Mam do ciebie pytanko :) . Czy miejscowość Supetar spełniła twoje oczekiwania pod względem wieczornym jak i wypoczynkowym proszę o odpowiedz bo jeżeli zawitam na wyspę potrzebuje miejscowości , która miałaby wieczorne życie zwłaszcza w Wrześniu .
A Solta jest brana pod uwagę tylko ze względu na znajomych ale nie jestem przekonana do końca więc może jednak odwiedzę Brać . Dziękuje za podpowiedz , pozdrawiam serdecznie :papa: .
Jeśli można się wtrącić nie pytany :D .. to Supetar wrześniową pora jest idealny jeśli chodzi o twoje wymagania :!: pewnie otrzymasz zaraz potwierdzenie :D pytanej :!:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 12.08.2012 19:36

piotrf napisał(a):Witaj Agnieszko :)

Nadrobiłem zaległości , przeczytałem opisy i pooglądałem Twoje piękne ( jak zawsze ) zdjęcia .
My dopiero za miesiąc wyjeżdżamy ( jak dobrze pójdzie ;) ) , całe szczęście , że pracy sporo i jakoś prędzej czas mija . . .
Czekam na więcej

Witaj, Piotrze :D Super, że urlop jeszcze przed Wami :D

agnes128 napisał(a):Witaj Agnieszko moja imienniczko :D :D :D . Dzięki za życzenia . Mam do ciebie pytanko :) . Czy miejscowość Supetar spełniła twoje oczekiwania pod względem wieczornym jak i wypoczynkowym proszę o odpowiedz bo jeżeli zawitam na wyspę potrzebuje miejscowości , która miałaby wieczorne życie zwłaszcza w Wrześniu .

Cześć :D
Czesiek dobrze mówi - we wrześniu najlepiej Supetar. Wieczorem jest gdzie pójść - kilka knajpek na nabrzeżu, parę zaułków, wąskich uliczek. Plaż też masz kilka do wyboru, od tych miejskich z otoczakami po skałki za cyplem (na którym znajduje się cmentarz).
Myślę, że będziesz zadowolona :D

Pozdrawiam :papa:
n_monia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) n_monia » 13.08.2012 07:12

Witaj, Monia!
Z ciągiem dalszym może być chwilowy problem, bo zapowiada nam się bardzo towarzyski i imprezowy weekend :D Ale postaram się pisać pomiędzy różnymi spotkaniami ;)

okazało się, że mój weekend był wyjazdowy i imprezowy troszkę też, więc rozumiem:) co nie zmienia faktu, że z niecierpliwością oczekuję kolejnych zdjęć ;)
raffiu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) raffiu » 13.08.2012 11:03

wpisuję się co by mi relacja nie umknęła i od razu mam prośbę :twisted:
O Murvicy może nie pisz w takich superlatywach jak o wszystkich pozostałych wartych tego miejscach na Braćiu...
...po prostu mam świadomość, że o Murvicy nie da się pisać źle i już się boję, że zachęceni Twoja relacją rodacy opanują ten piękny zakątek na ziemi :wink: :lol:

A tak na poważnie to z nieskrywana przyjemnością i uśmiechem przyklejonym do Twarzy śledzę relację odbywając sentymentalna podróż w czasie po zakamarkach których zwiedzanie było i moim udziałem :)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 13.08.2012 11:44

n_monia napisał(a):okazało się, że mój weekend był wyjazdowy i imprezowy troszkę też, więc rozumiem:) co nie zmienia faktu, że z niecierpliwością oczekuję kolejnych zdjęć ;)

Następny odcinek się pisze :D

Witaj, Raffiu.

raffiu napisał(a):O Murvicy może nie pisz w takich superlatywach jak o wszystkich pozostałych wartych tego miejscach na Braćiu...
...po prostu mam świadomość, że o Murvicy nie da się pisać źle i już się boję, że zachęceni Twoja relacją rodacy opanują ten piękny zakątek na ziemi :wink: :lol:

Jasne, że nie w superlatywach, bo co tam chwalić - pusto, głucho, plaże jakieś kamieniste, wąskie. Widoki na pełne morze (kto by je chciał oglądać), a jak wieje! Do tego jeszcze ten dojazd - szutrową drogą 8O Chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie chciałby spędzić tam wakacji...

;) :mrgreen: :lol:

raffiu napisał(a):A tak na poważnie to z nieskrywana przyjemnością i uśmiechem przyklejonym do Twarzy śledzę relację odbywając sentymentalna podróż w czasie po zakamarkach których zwiedzanie było i moim udziałem :)

Dzięki :D
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 13.08.2012 11:49

Dzięki za odpowiedz :D :D :D . Już nie mogę się doczekać wakacji . Czekam na cd relacji :papa: :papa: :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży