woka napisał(a):maslinka napisał(a):Gosia i Marek napisał(a):Maslinka , ładna bransoletka
Dzięki Taka "wakacyjna"
Powiedziała kobieta-kobiecie. Nigdy bym tego nie zauważył.
Jestem i ja.
Czesiek63 napisał(a):Postira na Twoich fotach wypada atrakcyjnie super przy okazji bo nie miałem jeszcze możliwości Witam w Klubie
plessant napisał(a):Uff dostałem zadyszki, ale było warto i od teraz będę już na bieżąco.
Jak zwykle piękne zdjęcia i wspaniałe opisy.
My jeszcze 8 dni do wyjazdu. Już mnie nosi
agnes128 napisał(a):Witaj fajna relacja jak zawsze . Będę tu zaglądać , wyjazd we wrześniu i może uda mi się zobaczyć Brać . Tydzień w Igrane na 100% a następnie wyspa może Solta to się okaże.
bblu napisał(a):Mając trochę wolnego czasu i my dołączymy do grona czytających tą b.ciekawą relację. Na Braću jeszcze nas nie było.
Serdeczne pozdrowienia dla "sąsiadów zza miedzy".
nero napisał(a):maslinka zerknij Tu - wyszło ... że to my byliśmy niegrzeczni, a Was nakarmili
Jeśli można się wtrącić nie pytany .. to Supetar wrześniową pora jest idealny jeśli chodzi o twoje wymagania pewnie otrzymasz zaraz potwierdzenie pytanejagnes128 napisał(a):Witaj Agnieszko moja imienniczko . Dzięki za życzenia . Mam do ciebie pytanko . Czy miejscowość Supetar spełniła twoje oczekiwania pod względem wieczornym jak i wypoczynkowym proszę o odpowiedz bo jeżeli zawitam na wyspę potrzebuje miejscowości , która miałaby wieczorne życie zwłaszcza w Wrześniu .
A Solta jest brana pod uwagę tylko ze względu na znajomych ale nie jestem przekonana do końca więc może jednak odwiedzę Brać . Dziękuje za podpowiedz , pozdrawiam serdecznie .
piotrf napisał(a):Witaj Agnieszko
Nadrobiłem zaległości , przeczytałem opisy i pooglądałem Twoje piękne ( jak zawsze ) zdjęcia .
My dopiero za miesiąc wyjeżdżamy ( jak dobrze pójdzie ) , całe szczęście , że pracy sporo i jakoś prędzej czas mija . . .
Czekam na więcej
agnes128 napisał(a):Witaj Agnieszko moja imienniczko . Dzięki za życzenia . Mam do ciebie pytanko . Czy miejscowość Supetar spełniła twoje oczekiwania pod względem wieczornym jak i wypoczynkowym proszę o odpowiedz bo jeżeli zawitam na wyspę potrzebuje miejscowości , która miałaby wieczorne życie zwłaszcza w Wrześniu .
A Solta jest brana pod uwagę tylko ze względu na znajomych ale nie jestem przekonana do końca więc może jednak odwiedzę Brać . Dziękuje za podpowiedz , pozdrawiam serdecznie .
Witaj, Monia!
Z ciągiem dalszym może być chwilowy problem, bo zapowiada nam się bardzo towarzyski i imprezowy weekend Ale postaram się pisać pomiędzy różnymi spotkaniami
n_monia napisał(a):okazało się, że mój weekend był wyjazdowy i imprezowy troszkę też, więc rozumiem:) co nie zmienia faktu, że z niecierpliwością oczekuję kolejnych zdjęć
raffiu napisał(a):O Murvicy może nie pisz w takich superlatywach jak o wszystkich pozostałych wartych tego miejscach na Braćiu...
...po prostu mam świadomość, że o Murvicy nie da się pisać źle i już się boję, że zachęceni Twoja relacją rodacy opanują ten piękny zakątek na ziemi
raffiu napisał(a):A tak na poważnie to z nieskrywana przyjemnością i uśmiechem przyklejonym do Twarzy śledzę relację odbywając sentymentalna podróż w czasie po zakamarkach których zwiedzanie było i moim udziałem
Powrót do Nasze relacje z podróży