Witam Wszystkich serdecznie! Miło Was tu widzieć
No to teraz po kolei
Rafles278 napisał(a):Czekamy na następne odcinki.
Pozdrav
Hej! Następny odcinek już wkrótce
kkra napisał(a):chętnie poczytam i tutaj o wyspie Brać
gratuluję zdanego "egzaminu".
Kkra, dzięki
Cudzysłów chyba słusznie
, chociaż nerwy były.
-Katka- napisał(a):I ja jestem
Lubię Twoje relacje, z niecierpliwością czekam na cd:)
Witaj, Katka
morgana napisał(a):Też sadowię się szybciutko i będę śledzić aż do własnego wyjazdu.
Fajnie, jeszcze moja stopa nie stanęła na wyspie, a będę ją doskonale znała po tych wszystkich braćkich relacjach
.
Nie wiem, czy dużo napiszę do Twojego wyjazdu, ale się postaram
Manga napisał(a):W dwie osoby ,tak załadować Fabię,pełen szacun
Dzięki
W dodatku fabię kombi
mkm napisał(a):Długo zwlekała z tym Bracem nasza Maslinka , aż w końcu wylądowała ... a nie mówiłem , że warto
Pozdrav
Oj, długo, długo, a już dawno pisałeś mi, że warto. Ale dzięki temu mogłam bardziej docenić tę wyspę
piotrf napisał(a):Agnieszko, z ciekawością i wielką przyjemnością pooglądam i poczytam wszystko o tym , co zatrzymało Was na tej wyspie
Wyspy chorwackie ( jest ich taka mnogość
) ledwo "liznęliśmy" i należy się tylko cieszyć , że tyle jest jeszcze przed nami do zobaczenia , że wystarczy na wiele wakacyjnych wyjazdów
Witaj, Piotrze.
Dla nas od jakiegoś czasu - tylko wyspy
Zwłaszcza, że skoro musimy jeździć w sezonie, na wyspach znajduje się jednak więcej spokoju niż na lądzie.
krombocher napisał(a):Kajak na Bracu to zdecydowanie moje klimaty. Północne zatoczki penetrowałem w zeszłym roku. Więc czekam z niecierpliwością, szczególnie na zdjęcia południa wyspy od strony morza.
Krombocher, tych południowych zatoczek zwiedzanych kajakiem będzie znacznie więcej. Plaże w okolicach Murvicy - zachwycające
loverosa napisał(a):Ciekawie się zapowiada
Witaj, Loverosa! Mam nadzieję, że się nie zawiedziesz
Goniaa napisał(a):Też w tym roku byliśmy na wyspie Brač. Kiedy z moim dzieckiem szłam przez miasteczko Bol, zobaczyłam dziewczynę w pomarańczowej sukience jedzącą lody. Powiedziałam mojemu synkowi, że ta pani jest bardzo podobna do Maslinki z cro.pl, teraz jak czytam, że byliście na Braču, to zastanawiam się, czy to przypadkiem nie byłaś Ty?
Gdyby nie to, że bardzo się spieszyłam, bo młody jęczał, że głodny jest i po jakieś jedzonko z nim goniłam, to pewno jakoś zaczepiłabym "dziewczynę w pomarańczowej sukience" (a może to byłaby pomyłka?)
Cześć Gonia! Na 99% to byłam ja
Wieczorem w Bolu miałam na sobie pomarańczową sukienkę i jadłam lody. Kręciliśmy się z tymi lodami w okolicach placu ze studnią. Szkoda, że się nie spotkałyśmy...
Goniaa napisał(a):I oczywiście gratuluję zdanego egzaminu
(pewno awans zawodowy?)
Tak
Dzięki.
MRK napisał(a):Na Bolu się nie miniemy, ale może na Zwycięstwa:).
Pewnie niewykluczone
Śmiało, możesz mnie zaczepić
Franz napisał(a):maslinka napisał(a):Coś niewiarygodnego, że spędziliśmy tyle czasu na jednej wyspie. Może już się starzejemy i nie chce nam się tak często przenosić
No tak, już nie jesteś taka młoda, jak ja...
Szczęściarz
BeniGosia napisał(a):No witamy Maslinka:)
No tak zaraziłaś mnie znów trochę Waszą podróżą, może kiedyś my też się skusimy na Brać:)
Ale chyba nie prędko, Pag to jednak dla nas bardzo kusząca za każdym razem wyprawa:)
My wyruszamy w piątek wieczorem:)(oczywiście na Pag) już nie mogę się doczekac.
No i oczywiście z lekturą twojego autorstwa:) (wydrukowana relacja z twojego Pagu).
Witaj, BeniGosia! Może jednak kiedyś Bracz Cię skusi. W moim przypadku trwało to kilka lat, zanim tam pojechałam. A póki co, wspaniałych wakacji na Pagu życzę
AniaJ. napisał(a):Jestem
Pisz, pisz, tak długo czekałam. pewnie nie tylko ja. Odliczanie trwa, jeszcze 11 dni
i będziemy na Braciu.
Cześć. Obawiam się, że w ciągu 11 dni aż tak dużo nie uda mi się napisać... Ale zobaczę, co da się zrobić
agus78 napisał(a):Jest moja kolejna baaaaaaardzo oczekiwana z trzech powodów relacja
Pierwszy powód:to relacja Maslinki, drugi: ukochana wyspa, trzeci: ....dzięki takim relacjom żyję
Czuję jakbym tam z Wami jechała!
Z wielkim zainteresowaniem czekam na Brač widziany Twoimi oczami
Pozdrawiam gorąco!
Witaj, Aguś! Dzięki za miłe słowa
a_nula napisał(a):Ps. Gliwiczanka pozdrawia Gliwiczankę
Cześć Aniu! Twój nowy avatar jest wyraźniejszy niż stary i wyraźnie widzę, że się znamy
tzn. kiedyś, kilka, a raczej kilkanaście lat temu, poznałyśmy się przez wspólną znajomą... A mojego męża znasz zdaje się z dzieciństwa, z podwórka
(Wysłałam Ci właśnie maila, coby się przedstawić
) Świat jest mały, a Gliwice to dziura
Fajnie się spotkać, choćby wirtualnie.
Pozdrawiam serdecznie.
Witaj, Tony!
Zdjęć jest (nie)stety ponad 4 tys 500. Szczerze mówiąc, oglądanie ich wszystkich nie było tak przyjemne, jakie powinno być oglądanie zdjęć
Teraz jeszcze muszę zrobić wersję dla rodziny i znajomych - tych bardziej zainteresowanych tematem i tych prawie niezainteresowanych
Krzysztof i Lidia napisał(a):Wszystko zależy od Twojej relacji
Witajcie!
Już czuję presję...