maslinka napisał(a):Czesiek63 napisał(a):Witam Malslinko widzę ze po miłości do Hvaru nadszedł czas na Brac podobnie jak u mnie było , czytam i sledze relacje czekam na c.d pozdrawiam
Witaj, Czesiek! Dokładnie tak Nie potrafię teraz powiedzieć, która z tych wysp jest moją ulubioną Są jednak bardzo różne i wybrać nie sposób
Fatamorgana napisał(a):maciej napisał(a):Brać jest przepiękną wyspą ale z campami bida
Stronka o campach pokazuje ich 9.
To chyba nie tak źle jak na tak słabo zaludnioną wyspę...
a_nula napisał(a):agus78 napisał(a):Polecam natomiast Konobę "DORA", nie jest w centrum przy morzu, ale w urokliwej uliczce (jakbyście od alejki palmowej poszli w lewo, trochę w górę.) Pyszne jedzonko!!!
I jeszcze jedno - nigdzie w Sutivanie w knajpce nie było Karlovačko
Zapamiętam i ja "Dorę", a powiedz, czy wino domowe maja? My w Cro popijamy własciwie wyłącznie domace bijelo suho
mysza73 napisał(a):Widzę Maslinko, że nie oglądałaś meczu i napisałaś kolejny odcinek ,
trochę poprawił mi humor, po przegranej .
a_nula napisał(a):Bobovišća przeurocza, ale chyba faktycznie na chwilę, cisza n a zdjęciach aż dźwięczy mi w uszach.
a_nula napisał(a):Ps. Zupełnie nie rozumiem jak ja Ciebie moglam nie rozpoznac ze zdjęć we wcześniejszych relacjach!!!
Manga napisał(a):Cmentarz na 100% nie jest zamykany,bylem tam ok 7 rano
tony montana napisał(a):Zdjecie z krzewem bardzo mi sie podoba!
mkm napisał(a):Właśnie takiego obrotu sprawy się spodziewałem ...
Ale z tym Supetarem to trochę jednak przesadzasz
Maciej napisał(a):Nie o liczbę chodzi a o jakość, może jest i 9 ale żadnego porządnego /tego z Murvicy nie oceniam bo nie znam/. Camp w Supetarze o jakości naszych nadmorskich pól namiotowych sprzed lat 10-u, a te w Bolu gdzieś na działkach w pelnym słońcu daleko od morza - nawet jak na standardy dalmatyńskich wysp słabo
Aguha napisał(a):A maslinka ma jak zwykle ładne kiecki - taka babska uwaga, z lekką nutą zazdrości, bo ja obecnie - mam nadzieję chwilowo - mieszczę się tylko w wojskowe namioty - mało twarzowe
weldon napisał(a):Kurcze, to furda przy tym, że prawko ma
maslinka napisał(a):Chyba muszę podgonić trochę z relacją, bo będę ją pisać 3 miesiące, a nie 2, jak zwykle
maslinka napisał(a):
Wygląda na to, że Sutivan nie ma żadnych wad A ja się chciałam doszukać czegoś na siłę
Powrót do Nasze relacje z podróży