napisał(a) esi » 18.07.2011 15:38
renatalato napisał(a):No to dawaj te foty
Plaże wszystkie takie zatłoczone, czy tylko ta miejska?
Tak wygląda ta miejska i faktycznie tak jak pisze Gosia83 kawałek w kierunku Promajny było luźniej.
tspan napisał(a):Mam pytanie odnośnie cen. Czy mógłbyś zapodać jakieś przykładowe ceny jakie obowiązują w sklepach (woda, lody piwo itp.) i w knajpakach (pizza itp.) masz jakieś namiary z cenami na kwatery ? Od razu podam mojego maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z mięsem i pieczywem jest tak jak pisze Waldek1981. Natomiast piwko w "Papgaju" 9kn, a pizza najtańsza "specjal" za 24kn, ale odrazu dodam, że nie jest to taka pizza jak u nas. Przypomina raczej taką odgrzewaną z marketu. Lody praktycznie wszędzie po 6kn, woda niegazowana "jana" w markecie Konzum za jakiejś 10kn.
My osobiście z Polski wzięliśmy kilka bochenków chleba tostowego(nie pleśnieje w przeciwieństwie do zwykłego), masę konserw, pasztetów i zupek chińskich
. Węgiel do grilla widziany w Konzumie.
Prześlę Ci namiar na moją kwaterę i wrzucę trochę zdjęć jak wrócę do domu z pracy.
Co do pogody to idealna. Co dzień słonecznie i bezchmurnie, ani mowy o deszczu. Nie wiem jaka temperatura w dzień, ale upalnie a któregoś dnia wieczorem ok.22 było 32 stopnie