fly napisał(a):Około 22 grosze za minute, bez startu i naliczanie sekundowe.
blazej_k1 napisał(a):Ostatnio słyszałem, nie dokładnie i temu wstawiam tutaj. Czy to prawda że.od połowy czerwca nie bedzie roamingu w krajach UE. Ktoś coś słyszał? Piszę tutaj bo jesli google będzie za darmo zagranicą to raczej pojadę przez węgry.
greenrs napisał(a):Jak na Norwegię... to cena przyzwoita. Tylko nie wiem czy to stała cena w abonamencie czy w przypadku przekroczenia no limit
.EU/EØS-sone
Belgia, Bulgaria, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Fransk Guyana, Gibraltar, Guadeloupe, Hellas, Irland, Island, Italia, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Martinique, Nederland, Polen, Portugal, Reunion, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, St Barthelemy, St Martin, Storbritannia, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn, Østerrike
fly napisał(a):greenrs napisał(a):Jak na Norwegię... to cena przyzwoita. Tylko nie wiem czy to stała cena w abonamencie czy w przypadku przekroczenia no limit
No limit to no limit czyli płacisz i korzystasz do woli.
Prezes1981 napisał(a):Możecie napisać jasno jaki operator w Chorwacji oferuje najlepszą ofertę internetu prepaid i za jaką cenę?
Będę bardzo wdzięczny
greenrs napisał(a):Prezes1981 napisał(a):Możecie napisać jasno jaki operator w Chorwacji oferuje najlepszą ofertę internetu prepaid i za jaką cenę?
Będę bardzo wdzięczny
Na to pytanie najbardziej wiarygodną odpowiedź mogliby Ci udzielić nasi rezydenci. Przypuszczam, że w tym segmencie rynku sytuacja w Chorwacji jest dynamiczna i podobnie jak w Polsce taryfy oraz promocje zmieniają się z tygodnia na tydzień.
Zastanów się tylko czy kupowanie i przekładanie startera to gra warta świeczki? Już w czerwcu ceny internetu zostaną dość znacznie obniżone a ceny połączeń w roamingu spadną do cen krajowych. Nie wiadomo jeszcze z jakimi promocjami wyskoczą nasi operatorzy - ale, że tak się stanie to więcej niż pewne. Poza tym w większości hoteli, apartamentów, restauracji i konob masz dostęp do internetu bezprzewodowego przez wi-fi. Można to również wykorzystać do całkowicie darmowych połączeń - np. przez WhatsApp czy Wi-fi calling
Endrju napisał(a):Prezes1981 napisał(a):Możecie napisać jasno jaki operator w Chorwacji oferuje najlepszą ofertę internetu prepaid i za jaką cenę?
Będę bardzo wdzięczny
Ja korzystałem w tamtym roku z T-Mobile Unlimited 4G za 85kn, na 7 dni. I polecam
greenrs napisał(a):Prezes1981 napisał(a):Potrzebuję na majówkę kartę
To pięć dni bez Internetu nie wytrzymasz?
Prezes1981 napisał(a):greenrs napisał(a):Prezes1981 napisał(a):Potrzebuję na majówkę kartę
Hehehe muszę mieć kontakt z firmą niestety
Janusz Bajcer napisał(a):Prezes1981 napisał(a):greenrs napisał(a):Prezes1981 napisał(a):Potrzebuję na majówkę kartę
Hehehe muszę mieć kontakt z firmą niestety
Widocznie tak muszą mieć Prezesi na urlopie
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne