ron5 napisał(a):wróciłem właśnie i korzystałem z t-mobile internetu na sticku usb.
Bardzo proste w obsłudze ale zawodne-często zrywało połączenia a na początku ze sticka nie mogłem wysyłać smsów co jest najprostszym sposobem komunikacji z t mobile i doładowywaia konta.Jak zaskoczył-chodził dobrze.W sumie dokupiłem 3x po 50 kn i w tym dostałem 1 opcję 1h darmowe i 1 opcję 24h darmowe.
Gdybym nie kupił t-mobile spróbowałbym vipme,kóre ma ofertę wakacyjną 1 GB za chyba 200kn-to chyba najtańsza opcja obecnie.
Nie studiowałem dokładnie jednak w t-mobile trzeba doładować w czasie 270 dni od ostatniego doładowania a w vipme chyba po 30 więc pod tym względem t-mobile jest lepsze bo można "utrymać stick od wakacji do wakacji jednym doładowaniem.
moral napisał(a):nie kupisz startera już tylko trzeba modem USB stick i wnim jest karta wszystko razem za 149 kn za 100 kn doladowanie i masz 300 mb a za 200 1 GB jesli sporo korzystasz nie oplaca sie ta opcja i lepiej kupić neta z T-Mobile za 200 kn masz 5 razy po 24 h surfowania do oporu
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne