Belluna napisał(a):Mam ogromną prośbę, jestem zupełnym laikiem, jeśli chodzi o sprawy techniczne, jak dotąd mieliśmy wifi w apartamencie na wyjazdach. W tym roku niestety wifi brak. Poczytałam trochę wątek i zrozumiałam , że powinnam zakupić na miejscu w CRO starter TELE-2, będę miała 3 GB do wykorzystania na interenet, powinno chyba wystarczyć, potrzebuję głównie do sprawdzania poczty służbowej. Tylko jak już kupię to co dalej, czy ktoś mógłby mi "łopatologicznie" - krok po kroku, napisać co z tą kartą dalej robić, jak to uruchomić.
Chciałabym mieć internet na macbooku, da się? i jak to zrobić? I czy to się potem w razie co łatwo doładowuje?
Pomóżcie...bardzo proszę
Wszystko powyżej koledzy i koleżanki Ci już opisali. Ja dodam od siebie tylko, żebyś dobrze zapamiętała rodzaj karty do kupienia. Ja po trzech dniach prób w zeszłym roku odpuściłem. Dopiero jakieś trzy miesiące po powrocie przypadkowo zauważyłem, że kupiłem ..... zwykły starter Tele2, który był na doładowania
Belluna napisał(a):Faktycznie, w takim razie zainwestować w jakiś modem jednak muszę. Dzięki
Jeśli masz starszy nieużywany telefon to może służyć on za modem. Wystarczy, że ma funkcje udostępniania. Mój stary Sony pracuje za taki właśnie modem. Łączy się zarówno z Iphonem, jak i tabletami dzieci. Wtedy za zaoszczędzone pieniądze możesz kupić mężowi coś ładnego