3 GB podatkovnog prometa
1000 minuta prema svim mrežama u Hrvatskoj
pozive prema fiksnim mrežama u 16 europskih država po cijeni od samo 0,39 kn/min (0,05 EUR/min)*
15 kuna na računu
kaeres napisał(a):Tyle osób, a nie ogarnęliśmy tematu jakim jest Tele2.
Uwaga wyjaśniam.
Kupujemy starter Tele2 i czekamy na aktywacyjny sms. Nie używamy, nie dzwonimy, nie sms'ujemy. CZEKAMY.
Cennik.
50kn kosztuje starter.
Na koncie mamy:
- 3gb danych w szybkiej sieci 3G
- 1000 minut na chorwackie numery komórkowe (nie wiem jak stacjonarne),
- 15kn do wykorzystania na dzwonienie do 16 krajów UE, w tym polski.
Minuta do stacjonarnych 0,39kn
Minuta do komórkowych w tych 16 wymienionych na ulotce krajach UE, w tym polska 5,55kn
Naliczanie z tego co wiem na 50% jest minutowe.
Nakłuciem się z nimi bo tutaj nikt nie wytłumaczył.
Używałem tylko do Internetu. W instrukcji jest:kaeres napisał(a):@Adax -rozumiem, że używałeś tele2. Olałeś dzwonienie do polski czy jakoś rozwiązałeś sprawę ?
i tak zrobiłem....2. How to activate the SIM card and data traffic packets and minutes?
Your SIM card can be activated via a short call or SMS, or by recharge voucher. Initially your account will be activated with a 3 GB package and 1000 minutes. The validity of the package is 30 days from the date of activation.
PL jest na liście! Czyli 0.39 Kun tylko na stacjonarne. Aktywowałem na komórkę, więc 5,55 Kun/min i wszystko jasne, o tym się nie pisze, ale roaming...Calls to 16 landline networks in Europe 0,39 HRK/min
glonik21 napisał(a):Wystarczy kupic ten starter za 50 kun i wykonac polaczenie, ja niby jeszcze wyslalem sms o tresci TEle2 na numer 13777. Ale wedlug instrukci wystarczy jedno polaczenie i po okolo godzinie aktywuja ci pakiet 3gb , mozesz to sprawdzic wpisujac kod *150# nastepnie 2 a pozniej 4. Na starcie jest 15 kun Faktycznie raz przed numerem wrzucilem 0 i teraz moge dzwonic .
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne