glonik21 napisał(a):Panowie ile w w zeszlym roku kosztował starter T-mobile w HR, a jeszcze jedno w jakich kwotach dostępne sa doładowania i ile są ważne ?
barti75 napisał(a):glonik21 napisał(a):Panowie ile w w zeszlym roku kosztował starter T-mobile w HR, a jeszcze jedno w jakich kwotach dostępne sa doładowania i ile są ważne ?
o ile dobrze pamiętam sam starter bez modemu kosztował 50Kun, ja robiłem jedno doładowanie chyba za 100Kun i starczyło mi na całe 2 tygodnie pobytu
maniusc napisał(a):barti75 napisał(a):glonik21 napisał(a):Panowie ile w w zeszlym roku kosztował starter T-mobile w HR, a jeszcze jedno w jakich kwotach dostępne sa doładowania i ile są ważne ?
o ile dobrze pamiętam sam starter bez modemu kosztował 50Kun, ja robiłem jedno doładowanie chyba za 100Kun i starczyło mi na całe 2 tygodnie pobytu
sorry, a co to znaczy: "starczyło mi na całe 2 tygodnie pobytu"?
W zeszłym roku jeszcze istniał bez limitu danych w T-Mobile czyli simpa internet w pakiecie DAN.
jest limit 20 GB jednak jak dobrze rozumiem oplata za miesiac wynosi 15kun. Tylko nie bardzo rozumiem co to jest ta ostatnia "taryfa" na jaki to jest czas zawierane ? to jest jakas umowa ?
lukasami95 napisał(a):to strasznie drogo wychodzi ten internet a nie ma czegoś np na miesiąc nawet z ograniczona prędkością 30kb/s jak u nas w Plusie jest czy Play ważne by odświeżyć pocztę
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne