Daral7 napisał(a):Nie ma czegoś takiego jak w Polsce ?
Kupuje 2 gb za jakąs tam cenę i nie używam aż do wykończenia limitu ?
Bez pamiętania o jakichś tam SMS-ach codziennych ?
jak pisałem wcześniej - bonbon
jacusd napisał(a):Starter T Mobile za 50 kun otrzymujesz dwie karty sim ( każda z innym numerem ).
Na start na każdej jest symboliczna 1 kuna jeśli dobrze pamiętam.
Kartę aktywujemy przez dokonanie próby połączenia na dowolny numer.
Internet Dan działa przez 24 godziny od momentu aktywacji.
Aktywować można smsem na 3636 - Internet Dan, po otrzymaniu smsa zwrotnego potwierdzamy wysyłając DA.
Dla mnie wygodniejsze jest aktywowanie przez funkcję *136# zielona słuchawka, a dalej według pojawiających się instrukcji (zmieniłem tam język na angielski, dla wygody).
*100# zielona słuchawka - sprawdzenie salda na karcie.
Jeśli karty używasz w telefonie - na 15 min prze końcem czasu przychodzi sms informacyjny, i na zakończenie ponowne przypomnienie. Powtarzamy aktywację Internet Dan, bo inaczej pieniądze szybko znikną z konta.
Jeśli karty używamy w modemie (ja tak robiłem podlączając go do routera) należy pamiętać o ponownej aktywacji na czas. Za pierwszym razem zapomniałem i 100 kun zniknęło bardzo szybko.
Doładowania są po 25, 50, 100 kun w większości sklepów - mówimy bon T Mobile i kwotę, i drukują nam z maszynki do kart kredytowych.
Pozdrawiam
Jacek
mariucous napisał(a):witam gdzie kupię kartę prepaid w Brela ? szukam szukam i nie wiem za bardzo gdzie szukać
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne