szugo1984 napisał(a):A ja dziś kupiłem kartę Tele2 Chorwacką w cenie 20 kun i do tego doładowanie za 50 kun i cieszę się mobilnym internetem a za doładowanie 50 kun ma się 1 Gb więc myślę że warto
ołowiany napisał(a):szugo1984 napisał(a):A ja dziś kupiłem kartę Tele2 Chorwacką w cenie 20 kun i do tego doładowanie za 50 kun i cieszę się mobilnym internetem a za doładowanie 50 kun ma się 1 Gb więc myślę że warto
Ale na jaki okres te kwoty?
nlock napisał(a):ołowiany napisał(a):szugo1984 napisał(a):A ja dziś kupiłem kartę Tele2 Chorwacką w cenie 20 kun i do tego doładowanie za 50 kun i cieszę się mobilnym internetem a za doładowanie 50 kun ma się 1 Gb więc myślę że warto
Ale na jaki okres te kwoty?
Wszystkie pakiety danych w Tele2 uzyskane poprzez wysłanie SMS na nr 855 są na 30 dni.(od 100MB za 10kn do 3GB za 95 kn).
Też mam zamiar korzystać z Tele2, ale starterek będzie taki "niebieski" - ten za 50 HRK do rozmów na stacjonarne do kraju za 0,04 Euro/min
globtrotuar napisał(a):Muszę jeszcze ustalić, czy istnieje sposób na doładowanie online kartą kredytową lub PayPalem.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne