yooshky napisał(a):Dziś ok 18:00 znów muszę wysłać SMS "Internet Dan" i "Da" by uaktywnić usługę na kolejne 24h a z konta zniknie kolejne 10 kun.
Marmus napisał(a):yooshky napisał(a):Dziś ok 18:00 znów muszę wysłać SMS "Internet Dan" i "Da" by uaktywnić usługę na kolejne 24h a z konta zniknie kolejne 10 kun.
Mam pytania do tego co napisał yooshky:
- korzystam z internetu w laptopie (modem huawei na usb - tam mam zamiar umieścić kupiony prepaid), czy musze codziennie wyciągnąć o tej 18 kartę z modemu, włożyć do telefonu i wysłać sms-a?
- co się stanie gdy nie wyślę tego sms-a o określonej porze? mogę go wysłać w dowolnym terminie? (tzn np. nie o 18 tylko o 17 lub 23) - mając internet w laptopie a nie telefonie nie zobaczę sms-a z przypomnieniem
Pozdrawiam
Marmus
machoony napisał(a):@yooshky oczywiscie. nie neguje waszego sposobu, podałem mój dla ludzi mniej wykorzystujących limit danych, bez koniecznosci wysłania sms.
machoony napisał(a):nie wiem jak to wygląda z innymi starterami t-mobile.
Mała_Mi napisał(a):A czy ktoś może ma propozycje na podobny internet mobilny u alternatywnego operatora?
yooshky napisał(a):W kazdym kiosku i większości sklepów samoobsługowych masz doładowania drukowane z kasy (?). <Zielona słuchawka> *123*(14cyfrowy kod z wydruku)# <zielona słuchawka> i konto doładowane. Mają doładowania 25 kun, 50 kun...
0,4Mbps? Chyba coś pokręciłeś. U mnie ciągle >7Mbps down i >2Mbps up (Podgora).
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne